- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
domos
senior tag
válasz
Lalikiraly #15 üzenetére
Netezés közben teljesen rendben van, de ez ugye szubjektív.
-
-
domos
senior tag
válasz
Lalikiraly #13 üzenetére
Én kb. egy hónapja vettem Acer Nitro 15 V-t, i7-13620H, RTX 4050, 16GB RAM, 1TB SSD, eddig teljesen meg vagyok elégedve vele. A kijelző fényereje nem a legjobb, de nem használom kültéren.
-
válasz
szabonagyur #12 üzenetére
Nem erről. Majdnem ugyanilyen gép volt. Ez egy erőssebb változata annak. De nem érdekes.
Viszont most így bem biztos hogy a nitro V15 mellett döntök.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Lalikiraly #7 üzenetére
De nem erről raktál fel 1 hónapja cikket, hogy mennyire jó?
-
-
totron
addikt
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
A glow nem egyenlő a beszűrődéssel. Vannak tényleg "X"-et produkáló glow-os átkok, főleg 24+" monitoroknál jön elő amelyik olyan, a betekintési szög miatt, nem kellemes. Kisebb méretben, notiknál, a glow-féle X nem jellemző.
Vannak az IPS névhez messze méltatlan förmedvények szép számmal. A képről nehéz eldönteni, itt melyikről van szó (beszűrődés vagy glow).
Igénytelennek kell lenni, különben indulhat az idegparty, meg a lottózás/garanciáztás.Szerk.: de inkább bevilágítás ez itt, szerintem is.
-
-
törölt tag
válasz
Klaus Duran #1 üzenetére
Notebookchecken érdemes nézegetni a teszteket, a milliós kategória sem garancia semmire, sőt. Sajnos ez a technológia hátránya. Vehetsz mini-ledes gépet, de azzal is lesz probléma.
-
Nem kell semmi, elvileg el fogom tudni intézni hétfőn.
Tudom hogy létezik ez a dolog, de ilyen szintűvel még nem találkoztam. -
válasz
Lalikiraly #3 üzenetére
Az IPS technológia hátránya a háttérvilágítás beszűrődése a sarkoknál.
Néha máshol is előfordul. Az már nem természetes.A jelenség neve IPS Glow
A linken van némi infó a hatás gyengítésére. A fogyasztóvédelemhez lehet menni, de sok reményt nem fűzz hozzá.
-
Viktor77
titán
Ezért (is) veszünk mindent neten.
-
válasz
Lalikiraly #3 üzenetére
Sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak.
Amíg vásárolsz és költöd a pénzt, baromi kedvesek segítőkészek, de ha gebasz van akkor húzzák az időt, hazudnak stb. Két esetem is volt, Ha kekeckednek tényleg a fogyasztóvédelmet kell felhozni, akkor az esetek többségében kezesbárányok lesznek. -
-
Tamás88
őstag
válasz
Klaus Duran #1 üzenetére
Ha tovább erőlködnek, akkor meg kell említeni a fogyasztóvédelmet, egyből berezelnek.
-
Örülök hogy nem gamer lapost vettem 250-ért hanem a mezei Acert.
Bár az is egy jel volt hogy a kiállított darab nem kapcsolt be.
Bármikor nézegettem a gamer laptopokat mindig azon kaptam magam hogy majdnem egy milla mire értelmes darabot találok.Gáz. A bolt próbálja megúszni a garanciáztatást szerintem. Aztán lehet tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nincs itt kérem semmi látnivaló. Ja de!Vadiúj MSI Gamer notebook kijelzője látható post közben.Ára 320 000...
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Microsoft Excel topic
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest