Hirdetés

2019. november 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31) Ariadne válasza Brumi (#30) üzenetére


Ariadne
(őstag)

Nem elkeserítésként, de én speciel egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy az ilyen szintű luxust érvényesíteni tudod, amikor eladod a lakást. Kb. 3 évig néztem lakáshirdetéseket, olvastam mindent, ami a neten elérhető a témában, mielőtt megvettük ezt a lakást. Arra jutottam, hogy teljesen lepusztult lakást éri meg venni fejlődésben lévő helyen (ahol új házak épülnek a környéken, fejlesztések vannak), és igényesen, de nem túl karakteresen és drágán felújítani.

Úgy vettem észre, hogy a legmagasabb luxussal felszerelt lakásokat a magas áruk miatt nehéz az elvárt árban eladni, nagyon sokáig hirdetik őket. Pláne 50m2 alattit, mivel mostanság egyre inkább nagyobbakat keresnek az emberek, aki meg ekkorát, annak általában nincs pénze több millióval többet költeni egy extrán felújítottra. Vagy ha van, felújítja maga, a saját ízlése szerint. No offense, csak én ezt tapasztaltam.

De az alternatív fűtési módok engem is vonzanak. Ezután már csak házunk lesz, ez biztos, és a gázművekkel küzdeni, na azt ki fogjuk hagyni, egyszer elég volt. :)

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.