Hirdetés

2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) D1Rect


D1Rect
(PH! félisten)

http://phmegbizhatosag.atw.hu/

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#2) varga.tamas


varga.tamas
(kvázi-tag)

Részvétem. Mindenképp menj be a rendőrségre. Attól hogy a gyerek itt előadja a külföldön lakást meg proxy+VPN használatát, attól még hinni nem feltétlen kell neki. Pont azért mondja, hogy elbizonytalanitson.

127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

(#3) varga.tamas válasza varga.tamas (#2) üzenetére


varga.tamas
(kvázi-tag)

Lehet együtt mehetünk.

Powersilver tagtárstól 2 hét alatt nem ért ide egy RAM modul. Arra hivatkozik, hogy a posta visszavitte, miszerint nem vettem át. A bibi csak az hogy a cég címére kértem a levelet, itt pedig állandó postaszolgálat működik, átvesznek minden küldeményt, akkor is ha nem vagyok bent.

Állitólag most adta fel másodszorra. Irtam neki, hogy keddig várok, ha addig nem jön meg, akkor kérem vissza a vételárat, erre az volt a válasz hogy ne nézzem madárnak, már bukott két postaköltséget.

Összefüggéstelenül beszél, belekavarodik a saját kamujaiba. Az első postázás idején többször kértem a küldemény azonosítót, hogy utána kérdezhessek. Az volt a kifogás, hogy a feleségénél van a feladóvény és csak másnap jön haza. Másnap kértem megint, akkor meg este jött volna a feleség. harmadnap viszont már az anyukánál volt a feladóvény.

A mostani második postázásnál felhívtam telefonon és nagy nehezen adott egy azonosítót. Ma felhívtam a Postát, ahol szerdán (!) adták fel. még mindig ott van. Ezt közöltem Power kollégával is, amire azt írta, hogy felhívja ő is őket. 10 perccel az üzenete után küldtem neki a telefonszámot ahol utánakérdezhet (menüpontokat is leírtam hogy ne kelljen végighallgatni az automatát), rá 10 percre jött a vélasz, hogy Ő nem hivogat senkit.

Egyszóval engem is átbasztak, de már csak a neki való macera miatt bemegyek jövő héten a rendőrségre a logokkal, bankbizonylattal és megteszem amit meg kell.

127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

(#4) Hunter2


Hunter2
(PH! addikt)

"Hardveraprón szépen nagybetűvel kiemelve: ne utalj előre pénzt senkinek, soha a HardverAprón!

Mégis 10ből 8 ember elvárja, a rangjára hivatkozva."

És aki nem a rangjára hanem közel 100 sikeres üzletre hivatkozva várja el hogy előre utaljanak azzal mi a helyzet?
Ezzel kapcsolatban az én logout bejegyzésem. ;)

Eladó cuccaim (munkaállomások,LCD kijelzők, PC-k, SAS vinyók)--> https://tinyurl.com/ycn92zv2

(#5) Cthulhu Dawn válasza Hunter2 (#4) üzenetére


Cthulhu Dawn
(őstag)

Szépen felépített álca, hogy aztán mindenkit átverhess ;] . Amúgy újoncnak, vagy 0 értékelésű embernek én sem utalnék előre.

"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy

(#6) Hunter2 válasza Cthulhu Dawn (#5) üzenetére


Hunter2
(PH! addikt)

Muhahahaha

Eladó cuccaim (munkaállomások,LCD kijelzők, PC-k, SAS vinyók)--> https://tinyurl.com/ycn92zv2

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.