Hirdetés

2019. október 15., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Cyberboy42


Cyberboy42
(aktív tag)

Ha működik külső táp nélkül is az már egy jó szempont.

...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...

(#2) Akula válasza Cyberboy42 (#1) üzenetére


Akula
(senior tag)

lehet azt másra is szánni, nemcsak multimédiára.

(#3) King Unique


King Unique
(nagyúr)

"A szilikonnal kibélelt műanyag házon egy USB 3.2-es csatlakozót találunk, mellette pedig egy tápellátáshoz szükséges bemenetet, ami 2.0-s vezeték használata mellett lehet szükséges."

:F
Ez egy 3,5"-os külső HDD, külső, 12 V-os tápellátással. Nem találtam arra vonatkozó infót, hogy olyan lenne, mint korábban pl. a Seagate Innov 8, az működött csak USB-ről USB 3.1 Gen 2 Type-C alapon.

És igen, megértük ezt is, most már az USB 3.2 bulshit megy... :DD :C
Csak annyi a bibi, hogy ennek a külső merevlemeznek valójában semmi köze nincsen az USB 3.2-höz azon kívül, hogy az USB-IF megint megkeverte az elnevezéseket és ahogyan korábban Gen 1 alapon az USB 3.1-et, úgy újabban Gen 1x1 alapon az USB 3.2-t is rá lehet fogni az USB 3.0-s eszközökre... :))

(#4) Tetsuo válasza King Unique (#3) üzenetére


Tetsuo
(tag)

Ez az USB számozás-mizéria már durva. :Y Dehát egy hazugságalapú társadalomban ezen nem is lehet csodálkozni.

Mitől multimédiás?

(#5) SunMount3r válasza Tetsuo (#4) üzenetére


SunMount3r
(veterán)

Mitől multimédiás?-> Gondolom attól, hogy az van ráírva a dobozára...

(#6) ttt válasza SunMount3r (#5) üzenetére


ttt
(aktív tag)

És ezzel meg is lehet a 1,5-2 szorzó az árban. De veszel egy külső vezérlőt meg X Tera nagyságú vinyót és meg is vagy. (Korábban több ilyen kompakt cuccot is vettem és 1-2 éven belül dobhattam ki a vezérlőt, ráadásul, ha garanciás volt az adatok is mentek a levesbe. A legutóbbi már egy csere volt ami kb 10 üzem-óra után halálozott el, abból már kikaptam a hdd-t; a francba a garanciával. A noname vezérlők meg évek óta visznek három eszközt is, átlagban 3ezer Ft-ért.)

[ Szerkesztve ]

Mecool KIII Pro (S912) / Mecool KI Pro (S905)

(#7) keembo válasza SunMount3r (#5) üzenetére


keembo
(tag)

De nem _GAMER_. Nem is tudom mit képzelt az, aki azt állítja, hogy játékkonzolokhoz is ajánlott!!4 :D

(#8) King Unique válasza Tetsuo (#4) üzenetére


King Unique
(nagyúr)

Hát mindenesetre elég megtévesztő, az biztos. De amúgy az benne a poén, hogy nemrég még az USB 3.1 ment ezen gyártónál, az volt odaírva minden USB 3.0-s külső HDD és külső SSD meghajtóhoz, valamint a pendrive-okhoz is, holott csak egyes külső SSD-ik USB 3.1 Gen 2-esek. Erre most jött az USB 3.2, de jelenleg gyakorlatilag nincs is olyan eszköz a kínálatukban, ami ténylegesen (Gen 2x2 | 20 Gbps) ilyen lenne... :DDD De nem baj, végül is tényleg jobban hangzik a 3.2 és egyben jobb vevőcsalogató, gondolom részben ez is volt vele a cél... :))

Azért ami a cikkben is le van írva, vagyis hogy leginkább okostévék és játékkonzolok mellé ajánlja a gyártó, arra vonatkozhat a multimédiás felhasználás. De egyrészt csak a felhasználásra, mert maga ez a HM800 egy natúr külső HDD, nem multimédia lejátszó. Másrészt az is nyilvánvaló, hogy szép és jó az okostévékhez, játékkonzolokhoz való ajánlás, de az elsődlegesen támogatott célkörnyezet eleve inkább a PC, Mac & desktop OS lehet, pl. az OTB, TurboHDD, AES 256-bites titkosítás funkció is jó eséllyel csak az utóbbinál működik.

[ Szerkesztve ]

(#9) ttt válasza King Unique (#8) üzenetére


ttt
(aktív tag)

" ez a HM800 egy natúr külső HDD, nem multimédia lejátszó" és ezt hívják megtévesztésnek :U

Mecool KIII Pro (S912) / Mecool KI Pro (S905)

(#10) SunMount3r válasza ttt (#9) üzenetére


SunMount3r
(veterán)

Nem is az a megtévesztő benne, hogy "multimédia lejátszóként" akarnák eladni (ahhoz nagyon sügérnek kellene lenni, hogy ezt valaki benézze), hanem, hogy egyáltalán "multimédiás felhasználásra" ajánlják, mintha pont erre annyira jobb lenne, mint bármelyik hasonló külső HDD.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.