Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
nullpoint
üzenetére
Fura, hogy épp ezt a tesztet ragadtátok ki, randomra futtatam valamit, amiről volt eredményem az előzőgépről is.
Sajnos a kettőt nem tudtam együtt tesztelni (mivel a 4330 addigra meg lett ölve az új gazdája által) , így csak a régi meglévő eredményekre tudtam támaszkodni. Volt egy ilyen is, ezért bevettem a tesztbe.szerk : ez volt az a bizonyos Tivadar által megvett gép
-
KROK640
nagyúr
válasz
Krugszvele
üzenetére
A 12nd gen még eléggé drága

A 8-9gent áron alul érdemes megvenni.I3 és I5 között annyi a különbség, hogy az utóbbiban 1,5× annyi mag van, így jóval jövőállóbbak. Ha csak desktopon netezgetsz nem veszed észre a különbséget, de RIPelésben, játékban, bármilyen számításigényes feladatban igen.
Szerencsére 10th gen felett az I3-asok is 4C8T elosztásúak, vagyis mint 6-7th genben az I7-esek. -
KROK640
nagyúr
válasz
Krugszvele
üzenetére
LOL
Ne 7-8 gent vegyél, hanem 10-est, mert ott voltak nagy magszám ugrások.
De egyébként 2nd gen után a 8th gen is észrevehető lesz, általában rendszerszinten. (már csak a DDR4 miatt is) -
KROK640
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Biztos, hogy az eltérő verziók miatt van, de ezt írja is az AIDA, hogy az eltérő verziók nem összehasonlíthatóak egymással. Ezért kellett a 10400F-et is egy viszonylag régi verzióval tesztelnem mert csak arról volt eredményem. Erre pár tesztnél racsított, hogy nem optimalizált az eredmény nem pontos stb.
-
KROK640
nagyúr
Köszi

Igen, én is azt vettem észre, hogy elég jó kis előrelépés volt ez. Nem hiába gonoltam azt, hogy a GTX950 valósággal megtáltosodott az új CPU mellett. (megnézném ezekután egy 12th gen I9 mellett is, bár isten ments' hogy addig ne tudjak emberi áron VGA-t venni, mire nekem 12th gen I9-re telik)
Bár... retro kategóriában még lehet ez így... mikor majd a 12th gen I9 is megbecsült retro lesz, megnézzük mit tud a GTX950-el
Nekem az a bajom ezzel az SSDvel, hogy lassú. De tényleg. Nem mint egy HDD, mert annál lényegesen gyorsabb, de az előző SSDmhez képest érezhetően lassú, és nem is nagyon tudom megszokni.
Kingston V sorozattal volt haveromnak problémája, egyik nap bekapcsolta és az SSD-t nem látta a gép. De többet semmi sem. Minden előjel nélkül. De ennyiről tudok. Azért azt még hozzátennem, hogy a rendszerben jelentős túlhajtás volt (Phenom X6 1100T @ 4500MHZ) az előző nap. Ki tudja mi íródott ki rosszul vagy szállt el.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Armagedown
üzenetére
ne is mondd... Eleinte a megbízhatóságával is akadt némi problémám (egy időben öröltem, ha két napig bírja rajta a Windows, aztán rájöttem, ha nem teszek fel semmilyen vírusírtót akkor a Windows túléli, de csak ezen az SSD-n volt ez), de a sebességével pláne. A negyede akkora közel 4 évvel idősebb OCZ Vertex 3 legalább kétszer gyorsabb érzetre.
Az egyedüli dolog amit szeretek benne az a mérete, de idővel le lesz cserélve egy M2-es SSD-re, mert lassú, és évek óta nem tudom megszokni, hogy lassú. (bár még ezzel az új géppel hagyján is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)