Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Nyilván nem lehet ezt az egészet itt pár mondatban összefoglalni, azért ahhoz eléggé összetett a dolog. Az ár mozgás a szimplán a piac határozza meg. Kereslet - Kínálat.
Ha jobban bele akarod ásni magad ebbe akkor rengeteg dokumentum film készült már a témában, amik még csak nem is unalmasak. Itt úgy se fog tudni meggyőzni senki róla,hogy az miért jó vagy miért szállj bele stb. Erre neked kell nyitotnak lenni.
Én már 2014ben találkoztam először a BTC-vel és egészen 2020-ikg utáltam és minden bányászt is, mert addig épp az volt a legfontosabb számomra, hogy a VGA-k árai az egekbe mennek miattuk. Konkrétan semmit nem értettem az egészből. S az az igazság, hogy most se vagyok a téma professzora, ellenben a kereskedés részére rákaptam és engem épp ez izgat leginkább.
#7 ughhh Mert a stock market az épp felfelé ível ugye?
Hány csődbement cégbe öltek bele emberek milliókat, billiókat remélve, hogy majd egyszer visszakapják a pénzüket. Szóval lehet itt fikázni a crypto marketet, de azonkívűl,hogy nagyon volatilis semmivel se rosszabb, mint a többi.
#13dabadab Nos, nem tudom, aki egyszer a cryptoba beszállt és ésszel, nem úgy,hogy mindenét felteszi rá, s nem Tiktok/Youtubeból szerzi csak az információit, azok szerintem elég komolyan rákattannak erre a "cuccra".
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hány csődbement cégbe öltek bele emberek milliókat, billiókat remélve, hogy majd egyszer visszakapják a pénzüket. Szóval lehet itt fikázni a crypto marketet, de azonkívűl,hogy nagyon volatilis semmivel se rosszabb, mint a többi.