Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elnézést, hogy tegnap óta nem tudtam válaszolni / elolvasni a válaszokat. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát és tanácsát!
Még hajnalban elfogadtam az ajánlatot, a többi meg majd kiderül október környékén. Remél, hogy nem fogok rá ... a váltásra és jól jövök ki belőle, mind szakmai mind anyagi oldalról idővel.
Azért kell pár év mire talán elmondhatod magadról, hogy foglalkoztál vele vagy valamennyire értesz hozzá. Az anyagi rész meg az előzőből következik.. értesz ehhez is -> jobb bérek váltásnál vagy jobb zsarolási pozíció a cégnél
-
Nincs baj az életvezetési dolgokkal, másfelől elfogadom a kritikát ha van alapja.
Sertéstelep, olajgyár és hasonlók. Szerintem, ha komolyabban beleálltam volna ott a dolgokba, akkor már valahol hátul lennék a ganyédomb alatt vagy ülepítő alján...

Szóval vannak olyan pillanatok vagy pontok az életben, amikor el kell engedni az ilyen jellegű dolgokat. -
Elnézést, hogy erre válaszolva köszönöm meg mindenkinek, csak nem akarok két hozzászólást.
"-sok új ember, akik lehet bottal megfog bökdösni" /amúgy ez milyen fogalmazás: biztos mérnök vagy, ilyet 5 évesek mondanak; remélem az interjún nem így adtad elő magadat/
Még érettségivel suli mellett megfordultam sok helyen és csak olyan helyekre vettek fel, ahol kb az egész cégnek összesen volt nyolc általánosa (kivéve irodai rész, de oda esélyem se volt). Ilyen környék, nincs sok lehetőség. Szóval az ilyen helyeken pejoratív értelemben én voltam a mérnök meg mindenféle szardarab, mondjuk sűrűn is cserélgettem a helyeket, a rekord kb egy hónap volt az egyik helyen.
A szakmai gyakorlat helyén meg nem maradhattam, mert nem kellett ember.
A fentiek alapján valószínűleg váltás lesz, egyre jobban érzek valami belső késztetést is.
-
Köszönöm az eddigi válaszokat és tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest