Hirdetés

2020. január 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13) NoLF


NoLF
(addikt)

legjobbak:
- egyből taposom a féket ha meglátok egy féklámpát (motorfék mire való? olyankor nem fogyaszt az autó, és nem kopik a tárcsa/betét)
- lefosom hogy kitalálták a zöldhullámot, zöldet kapok, (nincs dugó) kilövök mint állat, legyorsulom a mellettem levőt, hogy a következő lámpánál jót fékezhessek a pirosnál, aztán restart. én meg a mellette lévő sávban normál használat mellett, fele annyi üzemanyaggal, fékkopás nélkül végigmegyek a zöldhullámon. ki a hülye?
- zöldre nem indulok el, nézelődök egy kicsit
- piroson még átmegyek, simán elfér. hogy a következő pirosnál tuti meg kell hogy álljak mert a lámpák így vannak beállítva, nem érdekel. inkább kockáztatok egy koccot, hogy jól megállhassak a következő pirosnál, minthogy ennél álljak meg, s utána esélyem legyen elkapni a zöldhullámot, koccveszély nélkül.
- nem tudok parkolni, és ezt nem józan paraszti ész használatával, hanem sokperces ingázással, parkoló társaim autóját szépen meghúzogatva próbálom egyensúlyozni. ha befér, leszarom hogy az utcában elférjen még mellettem egy autó, ne adj' Isten még a gyalogos is a járdán (behajtható tükrök? szaromle!)
- ha egy kereszteződésnél várakoznom kell, és felkúrom magam, jól kilövök az első adandó lehetőségnél, soksok üzemanyagot égetve, gumit koptatva, közlekedő társamat fékezésre kényszerítve. index nem biztos hogy kell, csak ha ráérek.

hirtelen ennyi, de ennél ezerszer több van...

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.