Hirdetés

2020. szeptember 28., hétfő

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Hozzászólások

(#1) XuChi


XuChi
(addikt)

Ezek után a videók után, max majd egy leárazás keretében érdekel majd 10€-ért. Félelmetesen "gagyi" az egész.

(#2) ribizly válasza XuChi (#1) üzenetére


ribizly
(veterán)

Ahogy az utóbbi években az összes Ubisoft folytatás kb. Van bennük fantázia, a karakterek jók, a világ részletes, de valahogy mégis kicsit műanyag és egy kaptafa. Talán az AC Odyssey kivétel, de azért az sem tökéletes.

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#3) k-adi válasza XuChi (#1) üzenetére


k-adi
(veterán)

ja eléggé gagyinak hat sajnos :(

ez a bármelyik karakter lehetsz azért jó mert így végül senki se leszel -.-

(#4) nubreed


nubreed
(veterán)

Ez csalódás. Amennyire vártam ezt a játékot, ez a video lelombozott teljesen. A WD2 -ben sokkal jobban egyben voltak a karakterek, az arc mimikájuk is sokkal természetebbnek hatott, mint itt. Siralmas számokat fog produkálni az UBI ezzel a játékkal. A Valhalla meg azért nem fog menni, mert 2 nap különbséggel jelenik meg a Cyberpunkhoz képest, Novemberben semmi nem fog labdábarúgni mellette.

Mondjuk a ubi szar játékai leginkább a nem rég leváltott túl nagy hatalmú creative igazgatónak volt "köszönhető", egy igazi segg arc a csávó, én azon csodálkozom, hogy ilyen sokáig hagyták őt működni: [link]

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#5) Shepard


Shepard
(tag)

Olyan szokásos iparos munka utánérzésem volt., mint általában az Ubi-nál. Hol vannak már azok az idők, mikor tűkön ülve vártunk egy PoP, vagy Splinter részt?

(#6) Mirman válasza nubreed (#4) üzenetére


Mirman
(őstag)

Mert 1 hónapban 1 játékot vehet mindenki maximum? :D

(#7) XuChi válasza nubreed (#4) üzenetére


XuChi
(addikt)

Ez sem teljesen igaz így. Van akit egyáltalán nem érdekel a Cyberpunk. Pl kollégám le sem s*arja, mert FPS. Innentől lehetne a világ legjobb játéka, akkor sem érdekelné, mert FPS.

És rengeteg más ember van akit egyáltalán nem érdekel a CP2077, ellenben az AC meg igen. És ez igaz minden játékra, stílusra, platformra.

Csak azért nem fognak az emberek "megváltozni" mert kijön egy CP2077.

Engem pl nagyon érdekel a CP, de az AC W is mozgat kicsit, ellenben a WD L meg egyáltalán nem. Max majd akkor, ha ingyen adják egyszer mint a WD1-2-t, de pénzt nem adok érte, mert számomra 1 Ft-ot nem érő vacak.

(#8) nubreed válasza XuChi (#7) üzenetére


nubreed
(veterán)

Értelek, lehet, hogy kicsit sarkosan fogalmaztam, a csalódottság szólott inkább belőlem, mert engem pl. érdekelt volna a Legion is, de így tutira nem fogom megvenni, maximum csak valami nagyon jó akció során. Egyébként engem a Valhalla is érdekel, annak ellenére, hogy szerettem a régi AC játékokat is, én örülök annak, hogy az UBI egy új útra vitte a sorozatot. Nekem biztos nem fog beleférni 2 60 eurós játék egy hónapban, így számomra akkor csak a Cyberpunk jöhet szóba.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#9) XuChi válasza nubreed (#8) üzenetére


XuChi
(addikt)

Jah értelem már, Te az ár irányából közelítetted meg. Igy már világos. Igen egyszerre 3db 60€ játék valóban túl sok kiadás lenne egyszerre. :R

[ Szerkesztve ]

(#10) delta38boss válasza XuChi (#1) üzenetére


delta38boss
(tag)

Kb. De nem is nagyon van hype olva

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.