Hirdetés

2019. augusztus 24., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#38) Thome válasza Gergő_ (#31) üzenetére


Thome
(addikt)

Aha, és ha elrabolnának (mert tudják a neved, ennyiből már lenyomoznak simán) mit tennél? Vagy mitől lennél jobban biztonságban, hogy tudja a nyilvánosság a neved? Maximum jönnének a rokokon ezrivel. Vagy ha megfenyegetnének mit csinálsz? Magánhadsereget fogadsz?

Ez így nem működne szvsz, jobb a teljes csend, amint kiderülne hogy mi van, azonnal elkezdenék intézkedni, mivel úgy is utalják (gondolom én), na meg talán külföldön/ről is meglehet oldani a papírok elrendezését, így pucolnék ki egyből, elébe mennék a dolgoknak. :K

De lehet hogy az én verzióm rosszabb, s nem látom át a helyzetet kellőképp.

(#37) koxx: Látszik, hogy megérte a dolog... Ez meg az a dolog még ráadásként, hogy nem hogy a távoli (nagyon távoli... nagyon nagyon nagyon távoli) rokonokat nem tudnád magadról levakarni, mert "rokonok vagyunk aggyápézt", hanem jönnének még ezek a tökidegenek a levelekkel, hogy "ide is aggyápézt neked úgyissokvan".

Szép titokban eltűnni, meg felfogadni zsoldosokat (?) védelemre, akik inkognitóban jönnek-mennek. Egyszerű a helyzet. Happy End. Bár ha már kimentünk külföldre (pl USA), onnantól kezdve nem lenne nagy probléma már ott, szerintem.

[ Szerkesztve ]

Bánat

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.