Hirdetés

2022. szeptember 25., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8) kovbandi82 válasza SaGaIn (#5) üzenetére


kovbandi82
őstag

Senki se dolgozik ingyen Nekem, most legutóbb sem fogadtam el, de persze nem is annyiért mint másnak. De mondjuk mint olvastad, legutóbb Sanyinál betonoztam. Most akkor ennyi erővel ki menne el Kecskemétről Győrbe betonozni önköltségen haveri alapon? Mert mint látom Te nem, de én igen, ha nem csinálta volna az autót akkor is. Erről szól ugye a barátság. Majd Te meg a kőmüvesnek tolnád a pénzt legközelebb. Pilu is építkezik, Nála is amikor tudok falat pakolok, lambériázok etc etc. Vagy motort cserélünk neki, mert idén a harmadikat rakta bele a gépbe. Mindenki mindenkinek úgy segít ahogy tud, mindig van amiben tudjuk támogatni egymást, számíthatunk egymásra. Ez a story nem arról szól, hogy csak nekem adnak valamit, ugyanúgy megy a dolog visszafele is.
Mellesleg a Fordban 6 éves korában amikor cseréltük a hátsó lengéscsillapítókat, ugyanúgy be voltak rohadva a alsó csavarok. Azokat is vágni kellett. Szóval akkor azt is dobtam volna el?
Jah, és szerencsére egyikünk se olyan, hogy megijedjünk egy beszakadt vagy belerohadt csavartól szakmánkból adódóan. Nem a problémát látjuk, hanem egy feladatot, amit meg kell oldani, amiből tanulhatunk.

(#6) ncc1701 pont az a lényeg, hogy ne kelljen áttolni a műszakin, de gondolod észrevetted, nem csak tákolgatom......

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.