- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nincs. Én sem javítok általában senkinek, csak magamnak
(Direkt olyasmit szoktam venni, amivel jó eséllyel tudok mit kezdeni.)
Meg az ilyen hiba elég megfoghatatlan, általában nincs látható nyoma.
Érdemesebb alkatrésznek eladni, kivéve ha hatalmas mákod van, és meg tudod oldani -
kayman
senior tag
-
Ez itt nem egy javítós topic, hanem egy blogpostomhoz generálódott évekkel ezelőtt, szóval a kutya sem olvassa
A Hobby elektronika topicban kérdezd meg.
Milyen elemmel próbáltad? Valami rendesebbel kéne megnézni, vagy az akku helyére a megfelelő feszültséget kötve tápegységről. (Én már jártam úgy, hogy egy gép nem ment teszkós elemről, csak erősebb akkukról.) Illetve, ha a Play gombot hosszan nyomod, akkor elindul képnézegető módban? (Nem minden gép tud ilyet, szóval ez kérdés.)
Sok minden okozhatja, hogy lerántja az áramforrást egy fogyasztó. Rossz kontakt az elemtartón, valami kezd zárlatra menni... -
kayman
senior tag
Sziasztok!
Nekem van egy Canon SX120, ami vadonat új elemmel is azt írja ki "cseréljen akkumulátort", vagy ha mégis bekapcsol, akkor pár percen belül kikapcsol. (végig villog hogy merül).
Az elemek tökéletesek, sosem folyt ki benne elem.Valakinek van tippje, esetleg vállal valaki javítást?
-
válasz
papamaci791 #105 üzenetére
Kávét...? Az meredek!
Optikát nézz ebayen, némelyik típushoz akad pár ezerért. -
papamaci791
tag
Ki mentem vele a napra, kb. hasonló a helyzet, de ált. jól sikerülnek a képek.
Lehet, csak nekem piszkálja a szemem ez a vonalélesség
Kíváncsiságból le szedtem a burkolatot, mert volt pár gyanús folt az optika mozgó részein.
Foltok alapján arra tippelek, hogy kaphatott egy adag kávét valamikor a gép...
Mindenesetre köszi a tanácsokat, ha találok egy optikát olcsón, egy cserével még lehet megpróbálkozom.
-
válasz
papamaci791 #103 üzenetére
Nem tudom, lehet, hogy ennek semmi baja? Nem lehet, hogy el lett állítva valami? Stabilizátor, érzékenység, zajszűrés, stb.?
A vaku nélküli képek is élesek lennének, csak szénné van zajszűrve, mert nem volt fény, emelte az érzékenységet, ami miatt erősebb zajszűrést használt a gép. Milyen módban készültek?A vakus ruhás szerintem teljesen éles. Olyankor van fény, nem emeli az érzékenységet (vagy kevésbé), és nem kell zajszűrni.
Illetve a billentyűzetesek ugyanez az eset, csak kicsit el is mozdult (túl hosszú záridőt fogott a gép), zajszűrés, és elkezdi élesíteni, ettől olyan, mint egy vízfestmény.
Mássz ki a szabadba nappal, és fényképezz párat, jó lesz az is szerintem
Amúgy ha tényleg van igazán életlen (nem ilyen vízfestmény, hanem tényleg fókuszhibás) kép, az inkább olyasmitől lehet, hogy szorul az optika, vagy valamelyik fogaskerék-áttétel nem hajt.
-
papamaci791
tag
Tettem fel képeket
Lehet nem Lumia 1020-l kellene hasonlítanom, de az sokkal szebbeket készít
Visszanéztem anyumnál régebbi képeket, vannak már a kezdetektől ilyenek, de elmondása szerint tavaly indult el, hogy nem 1-2, hanem sok kép életlen lett. -
válasz
papamaci791 #101 üzenetére
Segíthetne, de ez nagyon fura. Ez a gép azt fényképezi, ami a kijelzőn is van. Ugyanannak a szenzornak a képe jelenik meg a kijelzőn, vagy kerül mentésre. Szóval ha a kijelzőn jó a kép, akkor a mentett képnek is jónak kéne lennie.
Szenzorhalálra tudok tippelni, de akkor meg nem elmosódnia kéne, hanem csíkosnak, vagy elszíneződöttnek lennie. Zárhiba nem okozna elmosódottságot, de pl. blendehiba tud akár azt is (behúzva marad, és a gép mindig töksötétet érzékel, ISO fel, diffrackió miatti elmosódás, stb.). Ha belenézel az optikába, fényképezéskor látnod kéne, hogy mozog a blende, zár.
Tehetnél fel valami tesztképet egy képmegosztóra, nagy felbontásban. Olyat, ami "jó" meg olyat is, ami nem jó.Amúgy az optikacsere jó lehet, főleg, ha a szenzort is cseréled, de az új optikát lehet, hogy kalibrálni kell, azt meg otthon nem tudod.
Még jó esetben úgy jársz, mint én a Fujifilm J37 autós kamerával, ami működik-működik, van végtelen is, de fókuszáláskor azt jelzi, hogy nem jó a fókusz. -
papamaci791
tag
Szia!
Van egy kis Olympus D-760-m, még anyukámnak vettem. Egyre homályosabb képeket készít.
Fókuszálásnál szép a kép a keresőben, de a eredmény sokszor homályos, elmosódott lesz. Különösen sötétebb környezetnél jelentkezik.
Optika csere segíthetne rajta vajon? -
-
Kemkamera
csendes tag
Szép munka, lehet kár volt anno kidobni az enyémet, de nekem már úgy sem kellett volna. Talán el tudtam volna adni még pár ezer ft-ért..
-
-
Zárhiba (mint a kisSonynál a cikkben), és/vagy mellé CCD hiba. A fehér képet az okozza, hogy nyitva marad a zár. A csíkokat a szenzor hibája okozhatja. A nyikorgást valami mechanika, de az nem biztos, hogy nagyon gáz.
Legeggyszerűbb ebayen venni hozzá komplett optikát, vagy másik gépet. ES-t már javítottam (72, 73, 65-öt), nem túl jók szerintem, de tökéletes olcsó zsebgép (jó kicsi), illetve ha az is tölt USB-ről, az nagyon hasznos.
Viszont ez amúgy nem szerviztopic, csak egy cikkhez tartozó hozzászólások
A Hobbi elektronika, vagy hasonló topicokban szerintem jobban jársz...
-
-
-
RBJ
addikt
Gratula. Kedvet kaptam a saját Nikon coolpix 5600 meggyogyitasahoz. A kicsike majd 10 éves nagyon jó képeket főleg makrókat csinált. Gond, hogy nehezen állítja baz optikát, főleg makronal mikor magának finomít, hallatszik kicsit recseg' nyekereg az optika. Lehet homok? Tippek?
Az új gép nikon s2800 meg se közelíti. Szekrénybe kussol. Na azzal meg normális makro t nem tudok lőnni.
Valami nem kerek ezzel a géppel. Suportnak is írtam de csak mekkegtek. Szerintem szimplán kínai lom. -
-
A gépben a szenzor előtt van az IR szűrő, ez kb. egy pici üveglap. Ha ezt leveszed, akkor a szenzor rögzíti az infravörös fényt is. Azt a szűrőt kell levenni, már ha az adott gépen külön van, és az obit szét tudod szedni károsodás nélkül... Teljesen szürreális színvilága lesz a képeknek, ha nincs fent.
-
Milyen géphez?
-
DjKoxi
senior tag
Szia!
Ez az alkatrész rossz a vakumodulon - cy25baj-8f IGBT -. Nincs véletlenül a teljesen használhatatlan lomok között egy ilyen?
Bocs az off-ért.
Megkérdeztem a Sony szervizt, 10500 Ft a vakumodul, és nincs raktáron.
Köszönettel : Laci
-
-
-
Gépötty
senior tag
Van mellette egy milc, meg az A540, aminek vannak manuális beállításai is, úgyhogy annyira nem zavarna, ha ez át lenne alakítva. A G10-es! Na, azt feltámasztanám szívesen, a saját kategóriájában elég jó gépnek számít. Sajnos eleget babráltam már vele, hogy ne essen jól hozzáfogni...
-
-
Gépötty
senior tag
Igen, ez most már lényegesen egyszerűbb. Ezt az A1000IS-t, amit a kiskutyám pacsizott ki a kezemből például valamivel 20k fölötti áron vettem annak idején, most ez a tíz alatti kategória. A fókuszproblémájával ilyen szinten nem is érdemes foglalkozni, erre a célra viszont pont jó lenne, és amennyit használnám, együtt élni sem lenne vele kellemetlen. Alkalomadtán lehet, hogy bele is merülök, ha még látok valamit mire oda jutok.
-
Használhatóbb kompakt ma se olcsó, én is ilyen kis zsebizékkel szórakozok, azok vannak olyan áron, hogy zsákbamacskának meg lehessen venni. A tükrös nekem is nagy kiadás volt, de örülök, hogy van
De most tkp veszel egy 5-10 ezer közti kis izét, amiben egyszerű
levenni az obi hátulját, és lekapod a szűrőt -
Gépötty
senior tag
Akkor helyesbítek: olyanom nem volt, amit rászántam volna. Itt még azokról az időkről beszélünk, amikor nekem egy tükrös gép elérhetetlen álom volt, de még egy használhatóbb kompaktért is elkértek 20-30k-t használtan. Utána el is felejtettem, és ha most nem kerül elő a téma, ki tudja mikor jutott volna eszembe megint.
-
-
-
sonar
addikt
válasz
toth_janika #71 üzenetére
Megtennéd, hogy kifejted bővebben, hogy mit csináltál és mi lett az eredménye
-
-
toth_janika
őstag
Jó kis munka
Én egy kis Samsung kompaktot alakítottam át fullsprektrum IR géppé. Kb ugyanezek voltak a munkamenet lépései
-
BerryMoTo
csendes tag
Szép munka! Be nem kapcsoló Fuji A4xx szériás fényképezőre valami tipped? A bekapcsoló gomb megnyomásakor halk kattanás, de onnantól semmi.
-
-
HoaryFox
őstag
De jó, hogy neked ilyen ügyes kezed van
Gratula, érdekes cikk volt, amit linkeltél galéria, azok a képek kajak mintha komoly dSLR géppel készültek volna -
válasz
PeeterssoN #66 üzenetére
Abban valószínű a szenzor haldoklik, csak a videóhoz úgy átlagolja a sorokat, hogy a hiányzók kiesnek.
-
PeeterssoN
őstag
Jó cikk köszi!
Nekem egyvan csíkos fotókat készít, de a videó-felvétel gond nélkül elkészül.
-
-
-
kovy79
őstag
Nagyon egyszerű volt.
Ház csavarok ki, lcd ki, fő panelt takaró árnyékoló lemez csavarjai ki, lemez le, szenzor csavarjai ki, majd a szenzor panelja szépen kifordult. Összesen csak 2 szalagkábelt kellett a csatijaikból bontani, de nem volt nehéz (pedig a fólia valami extra vékony).
Nekem anno egy Pana ZR1 (ZX1) akkupanelja halt meg, mert 2 napot ázott a kis bőr tokjában egy udvaron a tuják alatt. Ki lett szárítva, alkohollal átmosva, de vaku nem volt. A panelján kijavítottam pár hangyafaxnyi átkötést (ami korrodáltnak tűnt), de nem lett jó. Aztán ebay-en lett egy hibás gép véve, aminek szerencsére jó volt a panelja. -
-
kovy79
őstag
Jó cikk, jó téma.
Én is szoktam hasonlókat kivitelezni, tegnap pl. pont a Pana TZ22 gépünket bontottam szét, mert 2 kis szösz ücsörgött a szenzoron. Csak tudnám, hogy képesek bemászni oda... -
-
Gépötty
senior tag
A párom egy 540-est használ, ennek a donorjáé az a maradék, ami még itt figyel. Mostanáig azt használtam a munkámhoz, de most megtaláltam az 1000IS-t. Szívem szerint inkább ezt adnám neki, mert hiányzik az 540-es manuális fókusza, meg az állítható erősségű vakuja. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem tetszene neki, hogy minden alkalommal makróra kell állítani a gépet, ha fényképezni akar.
-
-
-
válasz
Jeanne d'Arc #52 üzenetére
Köszi, de mihez?
Szimpla szerencse
-
Gratula hozzá!
-
-
Gépötty
senior tag
Mivel a kompaktok jó nagy hányada úgy hal meg, hogy ledarálódik valamelyik fogaskerék az obiban, ami miatt bekapcsoláskor nem tudja saját magát végigfuttatni a két végállás között, hibát jelez. Ha ezt át lehetne ugrani, akkor az egyébként használható tartományban megállt objektívvel teljesen jól használható dolog jönne ki belőle. Lehetne használni kiegészítőnek biztonsági kamera mellé, azoknak úgyis értelmezhetetlen képe van, amitől ezek, még egekbe emelt ISO-val is sokkal jobb képet csinálnak. Ha meg ezen múlik, hogy felismerhető legyen a jóember, akit nem hívtunk, mégis jött, én feláldoznék ilyen kukás fényképezőgépeket.
A MILC-esítés nekem mechanikusan tűnik nehézkesnek. Kell találni olyan stabil, és teherbíró felületet, amire fel lehet csavarozni a bajonett (automata tárgyrag!), és akkor még ott a pici szenzor problémája is. Viszont hobbinak jó
-
Ha már kézzel fixre tudod állítani, akkor valószínűlegműködik is (vagy más baja van)
Amúgy az a baj, hogy nem tudod, melyik érzékelője (általában optokapu) és hogyan érzékel, és mikor kell jeleznie pl. végállást.
Engem inkább az érdekelne, amit a Fotóklinika vagy Komáromi Domonkos csinált, a "milcesített kompakt".
Konkrétan kompakt, az obi helyén valami bajonett, és működött cserélhető objektívesként.@grengor : Ebayen 750Ft az USB-IDE+SATA illesztő
-
Gépötty
senior tag
Én azon gondolkoztam, hogy biztosan át lehet verni a megszorult objektíves gépeket, hogy hagyják figyelmen kívül ezt az apróságot. Aztán kézzel fixre beállítva jó kis megfigyelő kamerát lehetne csinálni belőlük, amit usb-n keresztül lehetne olvasni - esetleg régi, OTG-képes androidos telefonnal pároztatva wifin, vagy neten keresztül is el lehetne érni. Ha egyszer sok időm lesz játszani, akkor megnézem, mik a lehetőségek
-
Hát, angol nélkül eléggé macerás bármi... Amúgy ja, a kis trafó is lehet gázos, de azt külön nem kasz.
Ha van a modulon gyári cikkszám, akkor az alapján lehet keresni, ha más típusba ugyanazt hozza a gúgli vagy az ebay, akkor lehet olyat is venni hibásan (venni meg itthon is lehet, sokan árulnak hibás gépeket). -
DjKoxi
senior tag
-
Köszi
P73 az a nagy, lekerekített végű tégla? P52-t szereltem asz'szem...
Hogy hol találsz hozzá alkatrészt, ebayen hibás gépet, aminek nem ez a baja, jobb nem jut eszembe.
A vakuban a cső is tönkremehetett, bár akkor sípolna, ahogy tölti a kondit.
A kondihelyére bekötsz egy nagyfeszülségű darabot, akkor nem javul? -
DjKoxi
senior tag
Köszönet a cikkért, jó volt olvasni a részletes leírásokat!
Véletlenül pont a minap szedtem szét a régi Sony DSC P73-as gépünket. Sajnos a vaku megadta magát, egyáltalán nem villan, nem is sípol, hogy töltődne. Amúgy tökéletesen működik.
Kontakt hibára gyanakodtam, esetleg kondi púposodásra, de sajna nincs szerencsém.Járatlan vagyok a témában, tudnál segíteni hol találnék hozzá komplett modult, és mennyiért?
Szerettem a gépet, mert jó képeket csinált. Sajnálom eldobni, bulikba tökéletes lenne, vagy gyerkőcöknek odaadni kattintgatni.
Üdv : László
-
-
-
-
-
Hú, ez már durván retro
Egy hasonló 600-akárhány járt itt, de az borzalmas volt, a Nion Coolpix 2100 sokkal inkább fényképezőgép, de a kis Ixus is. A HP-nak nagyon nem jött ez be...
Hogy érted, hogy néha villan?
Nem lehet hogy csak kontaktosak?
Sok esetben van a gépekben egy kis elem, afféle BIOS elem. Annak a halála is tud ilyet okozni. -
Nagyon jó kis cikk, sajna nekem van otthon két kis HP-m is, mindkettő halott, nagy ritkán villan egyet ,de semmi..
Ezeréves, de partigépnek még kiváló lenne
, vagy elfajult nyaralásokhoz.
-
-
-
sztanozs
veterán
Cool - én egy régi samsungot javítottam - azon az LCD ment tönkre (később kiderült, hogy igazából csak kábele tört meg).
Sajna különleges csavarhúzó kell hozzá - ami nem volt otthon. Így inkább megrendeltem az LCD-t csavarhúzóstól (ami sajna olyan vacak anyagból volt, ami egy használat után szinte el is használódott). -
-
Helló!
Van egy Canon PowerShot sx120is kompakt itthon, az a baja, hogy nagyon hamar merül, 3-4 kép után annyi, meg zoom-olásnál nagyon hangos az objektív, olyan, mintha koszos lenne és a por recseg benne. Tudnál nekem segíteni?
mitől merül ilyen hamar le? Sok akksival/elemmel ki lett próbálva, de ezt csinálja mindegyikkel.
Előre is köszönöm a választ
-
-
-
Egy milyet? Mert a cikkből a TZ az egy durvább teleobis darab, ekv. 200mm nem hazudik.
A kiskompaktok sajnos manapság tényleg ugyanott vannak, mint sok éve, csak nem 5MP, hanem 12. Ettől még egy felső kategóriás telefonban nincs optikai zoom általában, így aztán jönnek az olyan szelfik, amiken a csajok arca szétpuffadt a 35mm ekvivalens gyújtótávolság miatt.
Illetve a felsőkategóriás telefon aránytalanul drága.Meg amúgy táskagépnek sem rosszak, vigyázni nem kell rá, kicsik, könnyűek.
Amúgy ezt és ezt érdemes megnézni, hogy mit lehet kompakttal. Mi lenne, ha még fotózni is tudnék
-
Kékes525
félisten
+(#22) Tim82:
Elnézést, kicsit troll volt a hozászolásom.
Nem akartam a kedélyeket ingerelni. Biztos hogy jobb képeket lehet vele készíteni, de csak azt akartam hangsúlyozni, hogy egy felső kategóriás telefon mellé nem vennék egy ilyet, ha a fényképezés nekem annyira fontos. Azért másnak biztos hogy megéri. -
-
Kékes525
félisten
Szerintem a felső kategóriás okos telefonok feleslegessé teszik. Egy kompakt fényképezőgép + egy középkategóriás okos telefon árából kijön egy felső kategóriás okos telefon, legalábbis nagyjából.
-
Az szösz lehet. De amúgy kompaktoknál általában nem olyan durva az obi belseje, meg az obi szétszedése. A tubus egyes részei csak egymásba pattannak, van pár vezetősín, amiben mozognak, és nem állítod el, ha szétszeded, összerakod. (Tapasztalat, az Ixus obija sem állítófott el pl.)
-
wolfman
veterán
Akartam is mondani, hogy egy objektív takarítás után azért úgy a tuti ha kalibrálja az ember a lencséket, mert utána már nem fogja találni a fókuszt (nem ott ahol lennie kell).
Nekem is van egy Panasonic LX5-ösöm és valahogyan belekerült egy cérna vagy hajszál a lencsék közé, nem tudom hogy, de látszik minden olyan fotón, ahol homogén a kép felső része. El kéne vinni kitakaríttatni, de nem tudom hova kellene beadni hogy szerelés után még be is állítsák a lencséket, mert hallottam több fotós embertől, hogy ezt szeretik elfelejteni szerelések után.
-
Hát egy ilyen G10-be én is beruháznék
Az obit is megpróbálhattad volna kipucolni, rosszabb nem lesz
A fókuszt azért nem találja amúgy, mert a végtelen állást be kéne kalibrálni. Az meg Canon szervizszoftver->nem emberi ára van.
Volt ilyen gépem, amiben cserélődött az optika, szerencsére nem drágán, és utána azt jelezte, befókuszált végtelenbe, de az nem végtelen volt... :S Előre volt tárolva egy érték, hogy hova álljon, de az a saját obijához :S
Makróra persze, hogy jobb így, mert végtelenen belül már ő keresi a fókuszt, és ha kicsit is máshol van a szenzor, mint kéne, az kb. olyan, mintha közgyűrűzted volnaecchphoto S100-a mák volt, abban nem kellett kalibrálni, a teljes fókusztartományon belül kontraszt alapon működik.
@BlueMerle : Ez nagyon megérne egy cikket!
@Grengor : Ha füstölt, akkor az még lehet hogy csak alkatrész/elektronika csere...
-
Gépötty
senior tag
Szia!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és gratulálok a türelmedhez meg a kitartásodhoz!
Érdekességképpen: én egy Canon G10-est vettem, ami annyira sérült volt, hogy azt a lemezt is hajlítani kellett, ami a CCD háta mögött van, különben belezoomolás nélkül nem tudott fókuszt fogni. Nemrég pusztult el - megállt az objektívje, valószínűleg por ment bele. Öt évet, és valamivel több mint negyvenezer képet éltünk együtt. Van még pár kompaktom hasonló hibával itthon, ezeket nem éri meg javítani, meg már a szemem sem olyan jó mint korábban, illetve van egy A1000IS-em is, amit a kiskutyám kipacsizott a kezemből, és mióta optikát cseréltem benne, ugyanúgy nem fog fókuszt, mint a G10. Viszont távolra is hibátlan makró módban, míg nem zoomolok, így végülis majdnem teljesértékű gépként működik - munkára használom kvázi szkennerként. Vele készültek a szétszedett G10-ről az alábbi képek, amikkel abba is hagyom a saját futtatásom, és még egyszer megemelem a kalapom előtted -
-
blueMerle
veterán
Nem semmi türelmed van hallod
-
-
Zsolto
őstag
Fú, az ilyen írásokat nagyon csípem, köszi! Hobbi vagy szakma?
-
-
Danex
addikt
próbáltam szétszedni egy teljesen halott kompakt gépet még fiatalabb koromba gondolván megnézem milyen belülről... sikerült a kisujjammal rövidre zárni a kondit, mondanom se kell ,hogy úgy dobtam el a gépet ahogy volt... de a meglepetés, hogy utána ahogy a szőnyeghez nyúltam még az is megrázott
-
hemaka
nagyúr
Jó kis szórakozás ez. Ügyes vagy.
-
-
Köszi
A sör meg ja, ha már ott volt, beletettem a képekbe is, mint hangulatelemet
Viszont ezek a gépek az elmúlt fél év egyszerűbb esetei, szóval ezért nincs mindegyiken sör
A Pana TZ közben megdeglett, szerintem alaplapcsere lesz
-
Érdekes cikk, köszi!
A doboz Dreher-ből a második oldalra már nem maradt...
-
iMaverick
addikt
Nekem az első képen a digit gép mögött látható doboz Dreher tetszett. Azzal gondolom "magadat" gyógyítod?
Egyszerre gyógyul a fényképezőgép is, meg a szerelő is! (Csak hülyülök ám! Én PC szerelés közben szoktam magamat kezelni, úgyhogy nem idegen tőlem sem ez a dolog.)
-
joysefke
veterán
Gratula, ügyes vagy!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az utóbbi időben megjavítottam néhány kompakt gépet: olykor a megoldás semmibe sem kerül!
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest