Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
sehol nem írtam hogy nem működnek. az asztali gépemen a gerinchálózatra csatlakozással én is az alaplapi Realtek kártyát használom és a VM-eknek is egy Realtek kártya van betéve. viszont azon a vonalon ahol kell normális tempó ott egy 10G Mellanox kártya van.
amin én fenn vagyok akadva az az hogy az átlagos otthoni pécébe semmi nem indokolja a gigabitnél gyorsabb vezérlőket. ebben se. ha viszont már azt mondjuk hogy megtoljuk a networkinget is, úgy gondolom ennek a korrekt módja az lenne hogy normális vezérlőket pakolunk rá, nem pedig egy névlegesen gyorsabbat ami a specifikációban jól mutat de igazából szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELKELT!
- G.SKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
Üzleti előfizetők hirdetései
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest