Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) andor80


andor80
senior tag

Én modszerem.
Este kiveszem a szükséges mennyiséget az anykovászból megzabáltatom

Reggel összekeverem a lisztet a vízzel
Állni hagyom minimum 1 órát(autólizis)
Ezután összekeverem a kovásszal
Pihen fél órát
Jöhet bele a só.
Dagasztóás ismét fél óra pihen
Ezután kiolajozott jénaiban rakokom
Pihen fél órát
Meghajtom
Pihen fél órát
Meghajtom
Pihen fél órát
Letakarom megy a hűtőbe másnap reggelig.
Kiveszem hagyom felmelegedni
Hajtok rajta
Pihen fél órát
Hajtok rajta pihen fél órát
Berakom a szakajtóba
Letakarom megy a hűtőbe 2-3 órát
Kiveszem hagyom felmelegedni
Közben a sűtő előmelegítve begőzlve
Megy rá a kőre sütő lapra ,tepsire,jénaiba mikor hogy
Bevágom
Sütöm
Végén hideg vízzel lekenem .
Készen is van

Ui nagyon szép kis kenyérke tökélezes lett a tied is cikkíró köszi a megosztást!

[ Szerkesztve ]

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.