Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15) raczger válasza kmarci25 (#9) üzenetére


raczger
őstag

Nekem pedig a félbarna kenyerek nem jöttek be annyira, fehér liszttel van a legjobb íze szerintem, ismerősök szerint is :)
(#11) andor80: A jó kovász nem savanykás. Az én kenyereimen szinte egyáltalán nem, vagy max egy kicsit érezni savanyúságot. (Van aki nem szereti azt a savanykás ízt, nekem nincs gondom vele.)
Egyébként élesztővel is lehet finom kenyeret csinálni, csak ott is a hosszú érlelés a titok és hogy 1kg kenyérhez ne 50 gramm élesztőt tegyél, hanem max a tizedét.
Múltkor rákényszerültem, kellett kenyér és csak kevés kovász állt készen, pár gramm élesztőt is beledobtam, eltettem hűtőzni és másnap reggel kisütöttem, az is baromi jó lett.

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.