Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Erre kb ugyan azt tudom írni, mint a jómúltkor. Csak kicsit kibővítem.
Ezt a gépet (ami az adatlapomon van írva) 285 ezerért vettem 2 éve májusban. Vagyis még nincs is két éves. A monitort pedig azelőtti év decemberében, tehát az is kb 2 éves, és 90 ezer volt. Samsung 1100MB 21'.
Vajon mennyiért tudnám eladni?
Össze se merem számolni...
Már nincs is ilyen alaplap a depo-n....Monitorét kb : 15.000 ezt itt a phn árazták be =/
Alaplapb 10.000-et érhet.
cpu : hihetetlen, de még mindig 37 ért láttam legolcsóbban
RAM: 4gb - legyen max 12 ezer de lehet sokat mondtam.
VGA : 42.000 a depon.
Vinyó egy 10-es
Ház, táp talán megér egy 15-öt. Talán 20-at.
Na most ez mennyi is összesen?~ 141.000 Ft.- !!!! Úgy, hogy 3 egység kivételével mindennek az új árát számoltam, pedig az enyém már majd 2 éves!
Mennyibe is került nekem?
A gép 285 ezer volt.
A monitor (amit előtte 6 hónappal vettem) 90 ezer volt.
Összesen tehát ~ 375.000Ft.-
Most mennyit ér ~ 141.000Ft.-Na tessék, 2 év után már csak 37%-át éri a gépem. Pedig aztán tudok rajta krájziszozni high grafon stb stb...
Magyarul most én is oda vagyok meg vissza, mivel 2 év alatt 230 ezret buktam a gépemenEzért csinálom azt, hogy meg se próbálom eladni! Miért? Mert nem éri meg. Így használtan szerintem a 140 helyett max 110-120 ért tudnám eladni, viszont mint látszik 140-160 alatt nem kapnák ugyan ilyen teljesítményű gépet monitorral.
Ezért szoktam azt csinálni, hogy hagyom a faxba, és inkább használom még 1-2 évig, majd veszek egy teljesen újat, ezt meg odaadom valamelyik családtagomnak had örüljenek.Amúgy ez azért van, mert az elmúlt 10-15 évben a számítástechnika és a mobil ipar az, ami a leggyorsabban fejlődik. Mobilból is és PC alkatrészekből is havonta, de talán hetente adnak ki újabb verziókat, fejlesztéseket stb... Egyértelmű hogy pillanatok alatt lemegy az ára.
Ezért én már meg sem lepődök ezen
Új hozzászólás Aktív témák
lo van egy nokia 5300 xPressMusic-om, már lassan 2 éves lesz, és hiába próbálom árában eladni, nem nagyon kell...
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Nyaralás topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest