Hirdetés

2020. október 25., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36) dchard válasza Balage76 (#35) üzenetére


dchard
veterán

"Az első ábrát azért linkeltem mert annyit írtál hogy nem láttál még hasonló egyenes vonalat más gyártótól..."

Azt írtam, hogy SF meghajtóktól nem láttam még ilyet ebben az árkategóriában. Sok pénzért többet is tudok mutatni ami tudja :)

"Azt a 20-40-60MB/sec különbséget a felhasználás elenyészően kis százalékában tudod kimutatni, ebben már párszor egyezségre jutottunk máshol is."

Ezt most is osztom, de nem ez a lényeg.

"Nyilvánvalóan okkal írták azt amit írtak"

Ezt meg is fejtetted az utolsó mondatodban:

"a HyperX-től vennék/veszik el a vevőket, ha a V300-at túl jónak pozícionálják."

Magyarán a V300 tényleges tudásához ennek az értéknek köze sincs, a gazdasági ok persze érthető, de ettől nem fog kevesebb írást tudni a V300 mert ezt írják oda. Te komolyan el tudod képzelni, hogy egy 20nanós MLC nand 500 írási ciklust bír? Ennél a Samu TLC-je is jóval többet tud, szóval kizárt. MÉg a csíkszélesség-beli különbség ellenére is kizárt. Ha a 25nanós kibírt 3000-et akkor azt el tudom képzelni, hogy ez 10-20%-kal rosszabb de azt nem hogy 80%-kal. A nand nem így skálázódik, az elmúlt évek számai ezt elég jól alátámasztják.

Egyébként ez az egész nem arról szól, hogy észreveszi-e a különbséget a user vagy nem, hanem hogy minek vegyen gynegébb terméket közel ugyanannyiért ha abban az árkategóriában van jobb vétel is?

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.