- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkksioskdl3
aktív tag
sziasztok!
Érdemes most meg venni 28 000 Ft-ért?
előre is köszönöm !
-
czipi11
csendes tag
Szeretném tölteni hálózatról, viszont csak USB-s töltő adtak hozzá, amit csak számítógéphez lehet csatlakoztatni.
Okozhat problémát ha pl. Samsung hálózati töltővel töltöm? -
zsola32
őstag
sziasztok
első olvsómat szeretném megvenni...szerintetek érdemes megvárni a pw3-at? -
Degeczi
nagyúr
válasz
akalamago55 #263 üzenetére
Ausztriai vagy németországi MM vagy Saturn üzletből 99 EUR-ért, vagy németországi postázó szolgáltatótól, vagy hazai neppertől.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
akalamago55 #261 üzenetére
Nem érdemes, onnan a legdrágább. A normál Kindle topikban a napokban írt Asbee a külföldi garoztatásról.
-
akalamago55
csendes tag
Sziasztok!
Pár héten belül tervezem megrendelni a PW2-t. Valószínűleg az Amazonról fogom megrendelni, csak azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha mondjuk pixelhibás lenne a készülék. Garancia nyilván van rá, de hogy működik egy USA-ból rendelt dolognál egy ilyen procedúra? -
ABal
őstag
Az még nem világos a számomra, hogy a most megszűnő ingyenes 5GB-os tárhelyre a jövőben a send-to-kindle tartalmak sem kerülnek fel? Ugyamis, azt látom, hogy mostantól csak az eddig oda feltöltött tartalmakat lehet elérni, az ingyenes feltöltésnek befellegzett, hacsak elő nem fizetek a megadott két szolgáltatás egyikére
-
Bitmill
csendes tag
Nemrég sikerült beszereznem egy "With Special Offer" változatot. A kérdésem arra vonatkozna, hogy mikor kezd el az Amazon hirdetésekkel bombázni, mert beregisztráltam a vasat, hálózaton is van, de eddig reklámmentes a cucc. Ha jól sejtem a "Cover View Recommendations" != "Special Offer".
Köszi!
-
metal01
őstag
Csatlakozom a csapathoz én is egy PW2-vel, amit tegnap kaptam kézhez. Lenne is pár kérdésem:
Amikor kibontottam az olvasót tegnap és bekapcsoltam észrevettem rajta egy fényesebb pixelt. Az eladóval még tudtam rögtön beszélni és nagyon készségesen ki is cserélte nekem azonnal.
Most ahogy nézem a másik szintén zsír új PW2-t azt vettem észre, hogy ennek a kijelzőjén is van egy-két fényes pixel. Csak bizonyos szögben megdöntve látszik. A fényerő visszavételével a pixelek is halványodnak, ahogy feljebb veszem a fényerőt erősödik a pixelek fénye is. Ez hiba lehet, vagy ezek a kijelzők ilyenek? Fura, hogy a második zsír új, bontatlan készülék kijelzője is ilyen.
A regisztráció után automatikusan érvénybe lép az egy év garancia?
Van esetleg valami olyan beállítás/beállítások amiket érdemes belőni egy új PW2-n?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Fricó
aktív tag
nem oda, csak a gyökérbe töltöttem fel.
-
Fricó
aktív tag
most vettem egy ilyen olvasót
ha usb-n keresztül mások fel könyveket, miért nem látja a kindle?
próbáltam prc-t és azw3-t is -
zsolosz
tag
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem...
Minden könyvre a következő felirat jelenik meg:
ERROR
An error occured. If you purchased this item from Amazon,
delete the item and download it from the Cloud.Close
Semmiféle dokumentumot nem hajlandó megnyitni....
Kérem, aki tud segítsen!
KÖSZÖNÖM!
-
Paca2
senior tag
sziasztok, kerestem de nem találtam...
tud vki francia-magyar szótárt PW2-re?
előre is köszi
-
Degeczi
nagyúr
Valamit tényleg nagyon benézett...
A reklámot nyilvánvalóan hagyjuk is, hiszen köztudott, h pár perc alatt ingyen eltávolítja az Amazon, ha innen kéri vki (holott mondhatnák, minek vettél reklámos verziót, a te választásod volt),
de nem árt a többi zagyvaságot is helyretenni, mielőtt vki tapasztalat nélkül komolyan venné!Pl. az indexen vki szintén ezt a két típust nézte ki, és menekült az Icarustól, ahol az egyenetlen háttérvilágításra panasza nem egyéni érzékenység, Youtube összehasonlító videón is jól látható, valóban mennyivel gyengébb az Icarus megoldása, és mennyire nem "ésszerűbb" a kezelése - de 1:19-től jól helyreteszi a "stabilabb" kijelentést is, amikor épp eltűnik pár lapozás erejéig a szöveg rajta...
-
ABal
őstag
Én viszont kedvelem a PW2-t, nincs vele semmi bajom. Amire vettem - olvasásra - arra bevált, egyéb elvárásom nincs. Teszi a dolgát, sokat is használom.
A stabilitás eddig semmilyen gondot nem okozott, a gyorsasága szerintem megfelelő, reklámokkal pedig sosem találkoztam rajta.
A menü valóban lehetne felhasználóbarátabb.Nekem úgy tűnik, hogy egyszerűen hibáztál a vásárlásnál, és nem azt vetted, ami számodra megfelelő.
-
beteg
őstag
-
Gulyopapa
addikt
Üdv !
Tépelődöm hogy 7"-os tabot vagy Kindle PW 2-őt vegyek ...
Köszi a válaszokat. -
Libretom
aktív tag
Hogyan töltesz fel az Amazon cloudjába? Én kizárólag úgy, hogy "Send to Kindle" révén (netán emailben, ...@freekindle alkalmazásával) küldök könyvet a Pw-re, és ezek meg is jelennek a cloud-ban. Ezt Te is alkalmazod? A Dropbox tökéletes, de valamiért nálam nem jelennek meg az így feltöltött AZW3-as könyvek borítói. Én meg ennek az okára nem tudtam rájönni. Vannak ilyen rejtélyek!
-
beteg
őstag
válasz
Libretom #225 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Bármilyen kiterjesztésű fájlt is töltök fel a cloud drive-ba, az nem jelenik meg az olvasón. És fordítva sem, ha usb kábellel rámásolok valamit, az nem szinkronizálódik ki a cloud-ba.
Végül is kibírom nélküle, csak nem értem.
A dropbox megoldás is jó lehet nekem!
köszi! -
Libretom
aktív tag
Szia! Sajnos nem. Én a Dropbox fiókomból is szoktam könyveket a Pw-re letölteni, mivel az Amazon Support az AZW3 formátumú könyveket nem küldi rá az olvasóra. A doc-ot, rtf-et, nem kép formátumú pdf-et, mobi-t prc-t igen, átkonvertálva AZW-re. Ez miért nem jó megoldás számodra?
-
beteg
őstag
Sziasztok!
Az nem működik, hogy az Amazon Cloud-ba a weboldalukon keresztül feltöltök tartalmat és az szinkronizálás után megjelenik az olvasón? Pontosabban nálam nem működik. Kéne?
köszi -
paolinho
őstag
Szia!
Nem akarnám "feltalálni a spanyol viaszt", de azért ennél a verziónál volnának olcsóbb alternatívák is.
Pl: ITT
De azt mondják, akik utazók, hogy az osztrák Media Markt-ban 99,-EUR-ért is kapható. Szóval találni olcsóbb megoldást is, ha nem kényelmetlen Neked utána mozogni.Amiben viszont egyetértünk, hogy per pill. szerintem ez a legtutibb ebook-reader.
-
pinyo88
csendes tag
Sziasztok!
Egy picit utánajárva a témának úgy érzem, a Paperwhite II. a jelenlegi kínálatból az egyik legjobb választás lenne. Viszont abban tudnátok segíteni, hogy honnan érdemes megrendelni? Jelenleg nekem talán az alábbi oldal volt a legmeggyőzőbb, de hátha van más tapasztalatotok is:
http://kindlevasarlas.hu/kindle_paperwhite_2.phpKöszi előre is a segítséget.
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Április 4-én tettem egy próbát, és sikeresen rendeltem egy eredeti amazon borítót a PW2-mhöz az amazon.de-ről! Simán ki is tudtam fizetni bankkártyával.
Szóval, már a német amazon is szállít ki Magyarországra is, természetesen sokkal kulturáltabb postaköltséggel (10 EUR a borító postaköltsége) mint az Amcsi anyacége.
Végül én nem itthonra szállíttattam ki a borítót, mert sógorom épp kint volt németben, és volt ingyenes másnapi prémium kiszállítás NO-n belül a rendelésem időpontjában, így az Ő címére rendeltem, hogy megspóroljam a 10 EUR-os kiszállítási költséget.
De mint írtam fent, simán kiszállították volna az itthoni címemre is.Nem tudom, hogy ez csak nekem volt-e újdonság, vagy már tudtok róla, de úgy gondoltam megosztom veletek.
Üdv
-
ABal
őstag
Tegnap az Amazonról töltöttem le pár könyvet, és az egyiknek nem lett borítója. Úgyhogy megdöntöttem a saját elméletemet. A kérdés újra nyitva.
-
Libretom
aktív tag
válasz
paolinho #216 üzenetére
A két dolognak nincs köze egymáshoz. Amiről én írtam, az a borító hosszabb és rövidebb oldalának aránya (pl. 4:3), amit a Calibre-ben, vagy az Irfanwiew-vel meg tudsz oldani, tehát átméretezhető ("Resize" menüpont a Calibreben) Ez talán megoldja a gondodat. A képernyő felbontása más.
-
paolinho
őstag
válasz
Libretom #210 üzenetére
Én mindent Calibre-vel konvertálok, sajna sajátos igény miatt még azt is, amit mobi-ban tudok beszerezni. Ezért nem értem az egészet. Van az alternatív platform, a Duokan, Ha azt felteszem, azon pöpecül a borító jelenik meg a kezdő képben, de az tele van kínai ákom-bákommal. Igaz, emiat akár hagyhatnám fent ezt is, de itt nincs Net, és ami nagyon tetszik nekem az eredetiben, hogy mutatja a bal alsó sarokban az olvasási tempót.
Még egy kérdés: a gyári rendszerhez tudok én társítani saját képernyővédőt valahogy? Ha igen, hogyan?
-
ABal
őstag
válasz
paolinho #208 üzenetére
Tudom már mire gondolsz, de én sem ismerem az okát. Annyi biztos, hogy az összes ilyen könyvem nem amazonos forrásból származik, ugyanakkor a formátumuk változatos - van köztük PDF, mobi stb. és van, amit vettem, van, ami ingyenes példány volt - ennek ellenére úgy jelennek meg, ahogy leírtad. Nem túl esztétikus, de igazából annyira nem zavar.
-
paolinho
őstag
Arra volna esetleg tipp, hogy a könyv borítói miért nem jelennek meg a listában, és miért csak a cím olvasható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bár a forradalom ezúttal elmaradt, inkább csak ráncfelvarrás történt, azért a 2013-as Paperwhite a nyerő.
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest