Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
addikt
Nah, megjelent a cikkem Zenithink ZT280 C91-rol...
-
törölt tag
ICOO D50 Lite -t, eredetileg olyat akartam mint amiről a teszt van.
De nem tervezem TV -re kötni (nincs is olyan amire rá tudnám, nem is tervezek venni), meg ebben 8Gb a tárhely, és rengeteget olvasok jól fog jönni ennyi hely, igaz kb 6Gb -ot tudok elérni, de az is bőven elég lesz. -
iMaverick
addikt
-
-
szilchi
őstag
Nálam a Google Play továbbra is úgy írja,hogy "unknown D50" a készülékem.Szal nálam is még át kellene írni valamit.De a GTA a build.prop szerkesztése után már ment.Mást meg nem néztem eddig.Az időkép appját szedném le,amíg ingyenes.De meg sem jelenik nálam a Play-ben,ha tabon keresek rá.Lehet nekem is rá kellene még nézni,mit kellene még átírni.
-
szilchi
őstag
Én ezen videó alapján csináltam meg és nekem ezzel már le is töltötte a fileokat,elötte mindig kiírt valami hibát és semmit nem csinált.
A videó:How to edit build.prop.
A Max Payne-t én is feltettem,de egyenlőre azon vagyok,hogy megszokjam az irányítását.Már a tutorial is imposible szint nekem.PC-n annak idején könyebb volt
. -
szilchi
őstag
Én kiváncsiságból feltettem és elindul
.Ha elég jól leveszem a grafikát,akkor elfogadhatóan megy.Sűrű forgalomban akadozik rendesen
.Meg ahogy másoknál,nálam is kilép random.De megy,chainfire nélkül.Lehet kell még egy kis finomhangolás.Meg eszi az akkut rendesen,pár perc kocsikázás -10% az akkuból.Majd megnézem én is a Max Payne-t. -
vlevi
nagyúr
Ez nemcsak a pandawillre igaz. Mindegyik, EU-n kívüli webshopra. Viszont, ami EU-n belül van, legyen az német, vagy angol, azok meg annyival drágábbak, plusz még posta is van rajtuk, hogy megéri megkockáztatni. Ha mégsem jutsz hozzá vámmentesen, akkor sem drágább.
A magyar áruházak meg megint külön dolog. Azt csak akkor érdemes, ha tartasz a kínai garanciáztatástól, és tudod az arról a magyar boltról, hogy garancia esetén rendesen állnak a dologhoz. És nem egy néhány hónap múlva bezáró, új szerveren megnyíló webshopról van szó. -
csibe1
addikt
A logout-on találtam: eBay segítség kezdőknek
2012-01-24
"Vám és ÁFA!
Ha EU-n kívülről rendelsz, akkor egy bizonyos érték határ felett vámot és ÁFÁ-t kell fizetned. A vám az nem nagy tétel, de az ÁFA az igen: 27%
Értékhatár: 45 EUR
„26. cikk (1) bekezdés – Magánszemély által magánszemélynek küldött küldemények 45 EUR”
Idézet: Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2011 december (ez 2012-re szól)Ez vonatkozik az eBay vásárlásra is és természetesen, ha csomagot kapsz valakitől, akkor arra is, még ha azt írja rá, hogy ajándék (Gift) akkor is.
Sajnos a Szállítási költség is beleszámít! Tehát az együttes összegnek kell 45 EUR alatt lennie, ez biztos, hogy így van már nem egyszer csináltam végig.
Persze van, hogy néha átcsúszik a vámon, na azt hívják szerencsének.
Nekem eddig egyszer sikerült.Még van egy lehetőség, de ez nagyon ritkán használható, ha van valaki, aki behozza neked és persze van ott egy cím, amire rendelni tudsz. Ekkor sokkal nagyobb a találatok száma és az árak is alacsonyabbak, hiszen a saját piacukra olcsóbban adnak el.
Ebben az esetben légi utasként 430 EUR, nem légi utasként 300 EUR értékben hozhatsz be VÁM és ÁFA mentesen nem EU-ban vásárolt terméket."
Akit esetleg érdekel itt van segítség a PayPal-hoz:
eBay és a PayPal: mit és hogyan?
eBay és a PayPal: mit és hogyan? II.
Itt egy kolléga aki lebonyolítja ha nem akarsz ilyesmivel vesződni.
-
csibe1
addikt
Megelőztél.

Ugyanezt találtam,csak kevésbé részletesen.
Valaki itt említette,hogy az itthoni garancia stb,ez szép és jó,de nem dupla árért.
Azt valahogy kicsit sokallom.[link]
"Magán személy részére feladott postai csomag 22 euró értékig áfa mentes, 150 euró értékig vám mentes.
Tehát 10 eurós küldeményre se vám se áfa, 50 eurósra csak áfa, 200 eurósra pedig vám és áfa is jön.
Arra figyelni kell, hogy a fenti értékek csomag+postaköltséggel értendőek. Azaz lehet a csomagra ráírva hogy 10 euró az értéke,
de ha a postai díj 15 euró volt, akkor már túlléped a 22 eurós határt és áfát már fizettetnek veled. Valamint az áfát a vámmal növelt értékre vetik ki.
Az pedig hogy gift vagy nem gift az nem számít, csak a rajta feltüntetett érték (de kínai barátaink úgyis a valós érték 20-50%-át tüntetik fel mint érték a csomagon).
Gift felirat esetén maximum a vámosok elnézőbbek a láthatóan irreálisan alacsony feltüntetett érték láttán, de azért ők sem hülyék."Miért törölted?
-
creation
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)