Hirdetés

2021. március 3., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) MaxxDamage


MaxxDamage
nagyúr

Máshol is olvastam már, remélem megfelelő döntést fognak hozni és legalább a felső kategória marad náluk, a többi mehet Kínába (és Made In China lesz az LG alsó szegmens mobile gyártás) :)

◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#2) AssAssynn


AssAssynn
őstag

Noname kínai gyártók virágoznak, egy ilyen nagy cég pedig megfekszik? :F

"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)

(#3) hemaka


hemaka
nagyúr

Meg is érdemlik, ha ilyen szerencsétlenek, mindig bénáztak valamivel, ami ennyi kínai között még a középkategóriában is rip elég hamar, hát még a felsőben...

(#4) Segal válasza AssAssynn (#2) üzenetére


Segal
veterán

Évek óta csak kóvályognak és nem is látszik a fény az alagút végén.
A legjobb döntés amit hozhatnak hogy nem égetik tovább a pénzt a mobil részleggel.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#5) Zsoleszhun


Zsoleszhun
őstag

Sajnos nem tudnak megfelelő darabszámot értékesíteni, így csak égetik a pénzüket.

¯\_(ツ)_/¯

(#6) ablack


ablack
senior tag

Pedig az utóbbi időben úgy tűnt elkezdtek érdekesebb modelleket gyártani. (Wing, Velvet)

(#7) Busterftw


Busterftw
őstag

En megtartanam az LG Explorer Projectet (LG Wing es hasonlo innovativ cuccok) a tobbit elengednem. Semmi szukseg a szazadik ugyanolyan sablon OEM telora.

Ezzel maradnanak a piacon, maradna a presztizs.

[ Szerkesztve ]

(#8) fehér_ember válasza Busterftw (#7) üzenetére


fehér_ember
addikt

Francba :W
Pedig a jack csati és a belső minőségi DAC okán, azt terveztem következő telóm LG lesz.
Ha lejár majd a Huawei-em hűségideje a nyáron.
Szóval ez számomra elég rossz hír :O . Muszáj leszek még egy plusz eszközt telóhoz csatlakoztatni ha igazán jó hangot szeretnék. Pedig az okostelóban számomra az lenne a lényeg hogy minden egyben és persze színvonalasan.

[ Szerkesztve ]

Ha egy általam elrejtett tagnak válaszolsz és abban a hozzászólásban pl. nekem is írsz, én azt sem látom. https://www.youtube.com/channel/UCxEcGB0k7PzpdTY7PyUCj2A/playlists

(#9) htc07 válasza fehér_ember (#8) üzenetére


htc07
addikt

Szerintem azért találsz még a piacon LG telefont a nyáron. :D

(#10) fehér_ember válasza htc07 (#9) üzenetére


fehér_ember
addikt

Oké, de V50 már most kifutó és újabb modell így már nem lesz a szolgáltatónál sem.
Haszáltpiacon persze szinte mindent lehet venni; de én kifutót, újonnan, viszonylag jóáron, mindig jobban szerettem.

Persze tudom ... ezért veszteségesek ;] . Na de sajna ez van itt nálunk, hogy legtöbben nem nagyon engedhetjük meg magunknak megjelenéskori áron.

[ Szerkesztve ]

Ha egy általam elrejtett tagnak válaszolsz és abban a hozzászólásban pl. nekem is írsz, én azt sem látom. https://www.youtube.com/channel/UCxEcGB0k7PzpdTY7PyUCj2A/playlists

(#11) brd válasza AssAssynn (#2) üzenetére


brd
nagyúr

Kínai gagyival is lehet azt hozni, ami az emberek többségének megfelel Android fronton, így mivel az olcsóbb, ez a helyzet.

The only real valuable thing is intuition.

(#12) AssAssynn válasza brd (#11) üzenetére


AssAssynn
őstag

Nekem is megfelel az olcsó. Nem is tartom rossznak sem.
Ezért nem értem egy óriás cég, hogy a csudába nem tudja megtalálni azt, mi kell a vevőknek, hogy megéljenek. :F

"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)

(#13) ImI882


ImI882
csendes tag

Ahelyett hogy a managgerek eszméletlen pénzért piackutatással töltik az időt (a cikk szerint feleslegesen, mert veszteséges a mobilfront), inkább olyan oldalakra kellene fókuszálniuk, mint például MO-on a mobilarena, de lehetne említeni külföldi tesztoldalakat, fórumokat is. Ami jó, az jó, ami szar az meg szar. :DDD
Bizos vagyok benne a fejlesztések jobb irányt vennének... :D

Meghagylak abban a tudatban, hogy neked van mindenben igazad! Így álltathatod magad abban a hitben, hogy igazoltad minden hamis és feltételezett állításodat!

(#14) Tigerclaw


Tigerclaw
nagyúr

Elemezniuk kellene komolyan a "sikertelenseguket", ami nem csak naluk van igy, es taboo-k nelkul atgondolni, hogy tudnanak-e masok lenni. Teljes leepites helyett jobb lenne egy komolyabb modellritkitas. Az extrem uj koncepciokat sem kellene eroltetni, hacsak egy komoly piackutatas nem azt dobja ki, hogy nyero otlet.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#15) Yeffy


Yeffy
veterán

sajnalatos, ugyanakkor ertheto dontes lenne.

Big girls ride harder. || Kondi powaa'! ヅ

(#16) Busterftw válasza Tigerclaw (#14) üzenetére


Busterftw
őstag

Pedig epp ha jol tudom epp tavaly egyre csokkent a veszteseg aztan atfordult pozitivba?
Csak gondolom nem annyira mint elvartak.
Talan tudnanak faragni meg :D

[ Szerkesztve ]

(#17) joey04


joey04
titán
LOGOUT blog

nem hiányoznának.

(#18) opr válasza joey04 (#17) üzenetére


opr
addikt

De, hianyoznanak. Minden olyan gyarto, aki kiesik a piacrol, hianyzik.
Mert mi marad? Samsung, Apple, SONY, meg a kinai allami penzzel kitomott gyartok, akikkel lehetetlen versenyezni, mert piaci alapon lehetetlen egy olyan ceggel versenyezni, akinek akkor is gyakorlatilag korlatlan bevetele van, ha nulla a termekekbol/szolgaltatasokbol szarmazo bevetele.
Minden olyan nyugati gyarto/szolgaltato, ami ennek a rohamnak az aldozata lesz, az hianyzik. Persze az LG-nel nyilvan nem csak ez az ok, mert mar akkor is hihetetlen szintu balfaszkodast produkaltak, amikor nem kellett ezzel a kinai rohammal szembenezniuk, de ettol fuggetlenul az En szememben ez minusz egy gyarto, aki nem kinai, minusz egy opcio, amit hajlando voltam megfontolni, tehat de, hianyzik. :(

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#19) joey04 válasza opr (#18) üzenetére


joey04
titán
LOGOUT blog

Nekem nem.

(#20) atike


atike
nagyúr

A V10-emet nagyon szerettem... Mondjuk az utána következőekből már nem volt olyan ami tényleg megfogott volna...

(#21) Remekelek28


Remekelek28
őstag

Ez mást annyira nem tud érdekelni.

(#22) FattyDove


FattyDove
tag

Miért, voltak egyáltalán a mobilpiacon?

(#23) laleh


laleh
addikt

Szegény cég amit az elmúlt években produkált, nem csodálom.

Ha fontos, inkább telefonon: 06302832078 Apple garanciális ügyintézés -> törött iphone Apple Watch

(#24) UnA válasza opr (#18) üzenetére


UnA
Korrektor

Ott a pont – de sokan ezt nem veszik észre a kínai dömpinggel kapcsolatban, csak lelkesednek bambán, hogy milyen olcsón vettek megint valamit...

(#25) brd válasza AssAssynn (#12) üzenetére


brd
nagyúr

Nekem is az van (Mi9 - amiben ez számomra kompromisszumos, az a 200K-val drágább telefonokban is az, pl. jack hiánya, notch, túl keskeny, faék egyszerű, a gyári állapotban nem állítható színek a felületen (újabban valószínűleg majmok - vagy majmoknak - tervezik a UI-t (bocs' a majmoktól, ez nem őket minősíti)), így nekem (sem?) semmi +-t nem nyújtanak a drágább telefonok; talán csak a IP védettség nyújtana, de szerintem annak a nagy része is kamu'/használhatatlan, mert nem hiszem, hogy mondjuk egy (vagy több) 2 m-es Balatonban fürdést probléma nélkül elviselnének, de ez legalább nyitható bootloader-es. A magam részéről szívesebben használnék egy olyat, ami méltó utódja a G4-nek, mert azt pl. nagyon szerettem, de az LG úgy döntött, nem akar többé telefont eladni nekem.
Úgy nem találják meg a célt, hogy ilyen horderejű kérdésekről a legtöbb esetben olyan emberek döntenek, akik nem értenek hozzá, de az olyanok szavára, akik azt hiszik, igen (marketingesek a kamu' felméréseikkel, piaci előrejelzéseikkel). A szélesebb tömegnek igazából 3 dologgal lehet ma (/elmúlt x évben) eladni telefont: 1. Mögé raknak egy olyan, valóban, nagyjából jól működő szolgáltatás-, és platformcsomagot, amely az egyszerű (nem rossz értelemben) emberek számára kényelmessé és problémamentessé teszi a használatot (Apple), ilyenkor még az sem gond, hogy a fizikai készülék amúgy túlárazott. 2. Olcsón adják a nem-annyira-szart (kínai márkák egy része). 3. Ha megpróbálják utánozni (vagy legyünk jóindulatúak, hasonlót próbálnak létrehozni) az Apple-t (annál sikeresebb a modell, minél inkább sikerül elhitetni a hasonlóságot), példa erre az összes gyártó, aki azért kerekíti a kijelzőt, meg tünteti el a jack-et, csinál szarul kivitelezett notch-ot, mert az hiszi, attól jó az Apple.

The only real valuable thing is intuition.

(#26) Dr. Romano


Dr. Romano
veterán

Anno volt egy GT 540-em, az akisja elég hamar behalt. Attól függetlenül jó telefon volt, de annyi gyártó van a piacon hogy részemről nyugodtan mehet a levesbe amelyiknek jól esik.

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#27) hwswinfo


hwswinfo
lelkes újonc

Az utolsó normális telefonjuk a G2 volt, mégha sárgult is a kijelző. A G3-ban a nagy felbontású kijelző miatt az aksi zabálódott, a G4 alaplap hibás volt mind bootlop..a többi meg már úgy gyér ahogy van, egyik sem tetszett ezért azért a paraméteréért.

(#28) Sanya


Sanya
nagyúr

LG g4. Egyik legjobb telefonom volt. Aztán azt is elrontották az elrontott minőségű gyártással, bootloopos lett... persze 1 hónappal a gari lejárta után.

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#29) Medocsabi


Medocsabi
addikt

Szégyen. Az LG-nek MINDEN adott ahhoz, hogy jó telefonokat csináljon. Nem kell bérgyártani a megjelenítőket például, van 10+ év tapasztalata, van rajongó bázisa. És mégis elcseszik!! Ez egyértelműen a vezetőség szégyene, amiért hagyták idáig fajulni. Ha sz@rt árulunk arany árban, ez lesz a vége. G6 után én is elengedtem az LG vonalat, mert ár/érték arányban kb minden jobb nála. Egyedül Televízió vonalon találom kielégítőnek amit kínálnak.
De komolyan, szánalmas amit művelnek. Más cégeknél az ilyen marketinges még a Teszkóba se mehetne árufeltölteni, itt meg évek óta tart a lejtmenet. :U

Eladó új, többször hordható FFP2 maszkok, kézfertőtlenítő

(#30) MaxxDamage válasza Sanya (#28) üzenetére


MaxxDamage
nagyúr

G4 után jött a V10 nálam (kiadták és váltottam rá) és azóta csak V szériám volt (az összes) és ebből ami nem jött be az a V40 volt (ezt 14 napig használtam és elálltam a vásárlástól - by. Turbado) aztán lett a V50 ThinQ 5G és most ezt használom (meg a V30+ ThinQ -t)

A V10 és V20 -k nagyon jó áron el is keltek, bár mind2 -re vigyáztam és a vevők szerint olyan volt, mintha most vették volna újonnan + sok extrával adtam. :K

◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#31) akaido válasza opr (#18) üzenetére


akaido
addikt

A változatosság gyönyörködtet. :K

Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.

(#32) Busterftw válasza MaxxDamage (#30) üzenetére


Busterftw
őstag

Nalam G2 es G4 volt, mai napig megvannak es mukodnek, persze hasznalaton kivul. :).
A G2 kezdte el azt az iranyt, hogy minel kisebb kava legyen a telok korul, azert is vettem meg es azota is ezen a vonalon mozgok OnePlus 7 Pro-val.
Nincs kameralyuk, notch, kis kava :)

(#33) Sanya válasza Busterftw (#32) üzenetére


Sanya
nagyúr

op7 pro-t egyelőre egyik telefon sem veri nálam sem.

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#34) Pirosász válasza ImI882 (#13) üzenetére


Pirosász
aktív tag

Hát az nem biztos. Nem a Mobilarena olvasó/író az átlag vásárló.
Fültanúja voltam olyannak, hogy ebben 4 kamera van, abban meg csak 3. Szerintem a 4 kamerásat vedd, az jobb képeket csinál.
Na kb. ennyi jön át az átlag embernek. A 80 ezres Xiaomi-n 4 kamera, és káva mentes. A Sony csúcsán meg csak 3, és van káva. Elavult sz.r telefon az a Sony! Kb. ez a szint.
Ugyanez az Android főverzió frissítéssel. Átlag azt se tudja, hogy ilyen van, csak itt hőbörgünk mikor késik/elmarad egy frissítés 2 éves csúcs telefonokra.

(#35) Yeffy válasza Pirosász (#34) üzenetére


Yeffy
veterán

:(

Big girls ride harder. || Kondi powaa'! ヅ

(#36) Busterftw válasza Sanya (#33) üzenetére


Busterftw
őstag

Latod a 8 Pro mar lyukas megint. :N
Mar jonnek a kijelzo alatti kamerak, gondolom az lesz a vegleges megoldas.
Bar a motoros kameraval nincs semmi gondom.

(#37) Remekelek28 válasza Pirosász (#34) üzenetére


Remekelek28
őstag

Teljesen igazad van. Ritka a tudatos vásárló mobil fronton. Mindenkinek van,de csak kb 10% tudja h mi is vsn benne. És az mit is jelent ami benne van.

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.