Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Akció jelenetek biztos hogy a korhatár besorolás miatt ilyen semmilyenek.Akkoriba nem is nagyon volt olyan technika amivel a földi harcoknál ki tudták volna ütni a korhatárt.Űrharc pedig megint más tészta,nem olyan közvetlenül mutatja ahogy meghal egy ember,felrobban egy repülő azt viszlát,de nem lyukat üt a páncélján,tépi le a karját a srapnell stb.Halálcsillagon rohamosztagos jelenetek mai szemmel nézve,nem túl acélosak maradjunk annyiba.De akkoriba ennyit tudtak, és nincs meg ez a hülye ha kell ha nem kameraszöget váltunk baromság.90-es évekbe jelentek meg az igazán látványos akciófilmek, számítógépes trükkökeket akkoriba kezdték el nagy számba használni. Még 1983-ba(Jedi visszatér) is eléggé gyerekcipőbe járt a CGI.
,,Követhetetlen az egész film"
Ébredő erő tényleg katasztrófa lett,minden szempontból.
Rogue One viszont elég jó lett,történet vezetés is világos.
Utolsó Jedi,szódával elmegy, bár ha csak egyszer láttad mg tudom érteni ha nem világos minden(hát ha még el is aludtál rajt,nekem sikerült X D).
Másodjára gondolom nem volt kedved megnézni.Nem az évszázad filmje az se. -
kikikirly
senior tag
Az is lehet hogy ezt a korhatár mizériát csak én látom bele.Film többi részénél lehet hogy csak kókler volt a rendező,készítő gárda.Az biztos hogy nincs meg az a feszültség érzet,nem váltja ki belőlem azt a hűha érzést,amit egy jó film megnézése után érzek.Kifejezetten kalandfilmeket nem szoktam nézni,Akció,horror,vagy dráma, ezeket szeretem.
Így aztán nem igazán van tapasztalatom a korhatáros ,,akciófilmekről".Kerülöm őket mint a pestist,amit eddig láttam, mind csalódás volt.Csak hát ugye Star Wars, így aztán meg kellett nézni. -
kikikirly
senior tag
IMDB szerint a Jedi visszatér(1983) is 12-es.Mégis király az egész film.Sithek bosszúja(2005) dettó, és az is elég látványos, szeletelik a droidokat tisztességgel.Lehet azóta szigorítottak a kritériumokon,ami akkor még bele fért,ma már nem.Másrészt a Sithek bosszújába droidokat aprítanak Obiwanék,amik elég együgyűek, a lényeg hogy egyértelműen robotokat darabolnak a fénykardal és nem embert.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Solo: Avagy a 12 karikás ,,Akciófilm"Maga a film tetszett.Viszont itt is volt egy nagyon erős hiány...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest