Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
AxBattler #39 üzenetére
"Disney már el is kaszálta az egész Expanded Universe-t"
És az a tragédia, hogy EZT kaptuk helyette.
A Solo és a Rogue One mellett simán mazsolázhattak volna a jobb EU regényekből, de nem, nekik a Halálcsillag mániás Force Awakens, meg a teljesen értékelhetetlen Last Jedi kellett, 30 évnyi sokkal jobb-rosszabb fanwank meg ment a kukába. -
opr
nagyúr
válasz
AxBattler #26 üzenetére
Thrawn trilogia:
Na igen... Diseny-nek is ha lett volna egy csopp esze is, megcsinalja azt, ezek helyett a borzalmak helyett. Solo-t nem neztem meg en sem, es ahanyszor felmerul, mint film, mindig megdobbenek rajta, hogy mennyire hidegen hagy, pedig ezt Star Wars-al kapcsolatban par eve eleg nehezen tudtam elkepzelni, hogy elofordulhat. Szvsz tultolta a Disney, nem csak az a gond, hogy szar filmeket csinalnak, hanem hogy sokat, igy meg az elozo csalodasnak leulepedni sincs ideje mar jon a kovetkezo borzalom, raadasul a csapbol is az folyik.
Ah, mindegy, a szememben sajnos kivegeztek az egeszet.
Nem tudom, minek kell tortennie ahhoz, hogy en meg egyszer Star Wars filmert penzt adjak, de hogy minimum teljes szemleletvaltas, az biztos. -
Lord Myn
senior tag
válasz
AxBattler #26 üzenetére
Az Ébredő Erőben nem értünk egyet, de mivel neked is tetszett a Rogue One, ezért ettől függetlenül én ajánlom, hogy ha teheted nézd meg a Solo-t, elképzelhető, hogy kellemesen fogsz (te is) csalódni.
Btw, a Rogue One és a Solo példáján látszik igazán, hogy mennyi múlik azon, hogy a megfelelő karaktereket megfelelő színészek játszák el...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Solo: Avagy a 12 karikás ,,Akciófilm"Maga a film tetszett.Viszont itt is volt egy nagyon erős hiány...
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest