Hirdetés

2022. augusztus 16., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) PSti


PSti
tag

Nincs ebben semmi, csak ma ez a divat, hogy szegény nők, gonosz férfiak. Nem fogják fel sajnos, hogy ez semmire se jó. A filmek terén látom mostanában ezt a túltolt PC-t, de szerintem ha nő lennék se akarnám a 234234234-ik filmet megnézni arról, hogy a nők most milyen jól megmutatták, mert egyszerűen unalmas hosszú távon, hogy nincs új téma, csak ez.

Nem vagy bunkó, csak még nem mosták ki az agyad szerencsére, és képes vagy önállóan gondolkozni. :K

(#2) kikikirly válasza PSti (#1) üzenetére


kikikirly
senior tag
LOGOUT blog

Képtelen vagyok felfogni hogy Cohen mi alapján helyezi helyezi saját álláspontját Giuliani álláspontja fölé. Interjúztatás alatt egyenrangú félként bánik a riporterrel nem látom hogy hím sovinizmus nyomát se.Mert ha lekezelő lenne, legalább van valami alapja annak hogy szarba se veszi a nőket a rudit akarja elővenni mondván ő csaj felett áll vagy mit tudom én. Habár ez is erős tovább gondolás lenne, mert attól hogy interjú során lekezelően bánik a női riporterrel nem következik automatikusan hogy a péniszét akarja elővenni és nem a nadrágját visszatűrni és levenni a mikroportot. Kitűröm a ,,célszemély" ingje dolgot se tudom másként értelmezni mint előre megfontolt hátsó szándékot, racionálisan nézve nem volt rá semmi szükség. Egyre inkább érik bennem a gondolat hogy Sacha Baron Cohen-t kéne meghurcolni ezért az egészért, onnantól kezdve hogy valakit a nyilvánosság előtt járatsz le, más szintről beszélünk. Ha bűnös az illető nyerje el méltó büntetését, ellenben ha ártatlan ,úgy a vádló kapja meg ugyanúgy a büntetést a közvéleménytől és a filmstúdióktól. Szerintem képtelen helyén kezelni politikai meggyőződését, ha valaki Republikánus az csak is idióta nőgyűlölő lehet.
Woody Allen kapcsolatba olvastam indexen 2 részes Port.hu-n 1 cikket arról hogy miért nem helyes hogy a Metoo és Hollywood őt is autómatice rögtön elítélté és azóta is bűnösként tartják számon(kb.2 hónapja Kate Winslet nyilatkozott róla negatívan.)Woody Allen esetében még gyengébb lábakon állnak a vádak, Hollywood-ot ez nem érdekli. Kezdünk átmenni boszorkány üldözésbe és nem látom Metoo/Hollywood részéről hogy bárki azt mondaná emberek lépjünk egyet hátra, előbb gondolkozzunk aztán ítélkezzünk.

[ Szerkesztve ]

(#3) kikikirly válasza kikikirly (#2) üzenetére


kikikirly
senior tag
LOGOUT blog

Közbe kifutottam a szerkesztési időből: Milyen vád az amit nem kell érvekkel és bizonyítékokkal alátámasztani? Mert Cohen pontosan ezt teszi. Elég lett volna várni a berontással 10 másodpercet és minden feketén fehéren kiderül. Persze ha leakarod járatni a másikat, nem adsz esélyt az igazságnak.

[ Szerkesztve ]

(#4) PSti válasza kikikirly (#3) üzenetére


PSti
tag

Ez most így működik. Nem kell semmit se megindokolni, 20 éve XY molesztált azt kész. Senki se tudja bizonyítani, a lapok rögtön felkapják az esetet, XY pedig max bocsánatot kérhet meg pénzt fizethet és ennyi. Én is mondhatnám hogy te zaklattál 20 éve, kb ilyen szintűek ezek.

(#5) vamzi


vamzi
őstag

Javíts ki ha tévedek, de ez nem documentary hanem mockumentary, azaz dokumentum filmnek álcázott szatíra.

(#6) kikikirly válasza vamzi (#5) üzenetére


kikikirly
senior tag
LOGOUT blog

Jól tudod. :)
Ügy szempontjából nincs jelentősége, azon megy a blaszfémia hogy az öreg elő akarta rántani a pöcsét meg hogy korban jóval fiatalabb nővel miért került 1 hálószobába. :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.