- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Értettem, amit mondasz.
Én nem azért gondolom azt, hogy jó, hogy megvettem, mert máskülönben baleknak tartanám magamat.
Én azért veszem meg, mert 1. igényem van a hatályos törvények betartására 2. igényem van mások (fizetésigényes) munkájának megfizetésére (mivel én is ezt várom el) 3. elismerem mások jogait, és nem tiprom őket két lábbal 4. ha warezolnék, ingyenélőnek tartanám magam.Szóval szerintem nem KELLENE annak éreznie senkinek magát, aki vásárol.
Balek akkor lehetek, ha olyat vettem, amire nincsen szükségem, vagy nem felel meg. Attól, hogy vettem, még nem leszek az.
Persze az más kérdés, hogy sok warezos szimpatizáns próbálja mások orra alá dörgölni, hogy ha megszerezheted ingyen és nem teszed, akkor egy lúzer vagy (nem rád gondolok, általánosság).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest