Óóó az a jó kis sunka... Asszem nyomok én is egy adagot. Egy kis tormával, paradicsommal, retekkel, hagymával, tojással... meg egy kis sonkával.
Boldog Sonka ünnepét mindenkinek!
Óóó az a jó kis sunka... Asszem nyomok én is egy adagot. Egy kis tormával, paradicsommal, retekkel, hagymával, tojással... meg egy kis sonkával.
Boldog Sonka ünnepét mindenkinek!
Tiszta ehes lettem, hogy rohadnal meg.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
Ivásról meg ne feletkezzél.
Jó étvágyat.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
Egeszsegedre! En elonyben reszesitem a hazi paleszt. Szoval abbol egy jo fel liter es aztan johet csak a sonka!
kovy29 hozzam johetsz enni. Van egy kis szarazkenyerem meg koli bacis kutvizem....
[ Szerkesztve ]
(#5) Klaus Duran válasza Bjørgersson (#2) üzenetére
Még meleg volt mikor ettem. És finom.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
Természetesen holnap melóba is ezt viszek.
Tán hétfőn is. Ártani nem árt!
[ Szerkesztve ]
Mi műanyag/vegykezelt sonka helyett inkább vettünk egy bazi nagy darab marha husit. Mint fehérje forrás is sokkal jobb.
Köszönjük Emese.
Háznál nevelt, hentelt, füstölt, főtt. Kérdés?
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
Na kezdődik. És gondolom levegőt sem veszel mert ottan keringenek benne a gyíkfejű bakteriális gonosz illuminátus bigyók. Tudod mit? Felőlem csirkeszar is lehet a sonkába, nem érdekel. Finom, és kész, ez az egy számít
Azert lehet venni korrekt husikat is. Itt a hagyomanyos nev alatt szereplo termekek azzal az eljarassal keszulnek, mint otthon. Nem olvastam sehol, dolgoztam a cegnel es jartam ott sokszor, ahol ezek keszulnek.
Ilyen szentség törést! Sonkát kenyérrel? Pföjj. Hol marad a jó kis kukorés (kalács)?
Ló étvágyat hozzá, legalább ez meglátszikk rajtad ha megeszed.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Az vagy, amit megeszel. Vagy 20 éve nem eszek disznóhúst. Büdös, zsíros, nem jó fehérje forrás. Marha, hal, szárnyas melle hús, nálam csak ezek játszanak, csak minőségi kaját eszek. Persze, ~ 20 éve gyúrok, itt a kajálás nagyon fontos, az átlagnál többet is tudok róla.
bejegyzés Kezdődik a húsvét.