Hirdetés

2020. augusztus 12., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#47) -Skylake- válasza forumpista (#42) üzenetére


-Skylake-
(őstag)

"A legtöbb magyar számára (meg ez úgy enblock valószinüleg igaz egész kelet-európára) szinte felfoghatatlan hogy valakinek van otthon mondjuk egy fél milliós gémer pc-je, laptopja, meg van mellette egy fél milliós fél kilós 1 centi vastag hurcolászos laptopja is amin nem, nem akarja a crysis 27-et futtatni arra ott a másik."

Ennyi.
Én is pont ebbe a szegmensbe képzelem el a gépet, otthon van nagy PC , munkahelyen nagy PC vagy nagy laptop, de mondjuk mikor elmész nyaralni akkor viszel egy ilyet magaddal arra az esetre, ha valamiért kéne egy gép. Repülőn/vonaton nézhetsz rajta filmet vagy beülhetsz a pároddal egy kávézóba vele aztán ezen nézitek a bookingot, hogy melyik szállodába menjetek. Erre teljesen tökéletes ez a gép. Amikor meg teljesítmény kell leülsz az asztalid elé , vagy viszed magaddal a másik, arra kitalált laptopod.
Nem kell ezt túlgondolni, rengeteg szituáció van ahol jó ez a gép, csak ahogy forumtársunk is írta, nehéz a nagy magyar valóságból látni azt, hogy valaki ezt HARMADIK gépnek veszi meg.

"Nem nézem le a funkcionális analfabétákat. Ezt kikérem magamnak." Abu85

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.