Hátha segít is másnak a válasz, bár régi a kérdés. Egy átlagos szelet rántott húsban 15g CH-val lehet számolni. Nem is olyan régen mértem le, mikor paníroztuk a húst, hogy a különböző szakaszok után mennyi tapadt rá lisztből és prézliből, és ebből kalkuláltam. Átlagosan 2g lisztet vett fel, a többi volt zsemlemorzsa.
Mi rusztikus morzsát használunk, az lehet kicsit nehezebb. De ha 15-tel számol az ember ch-ból, akkor az kb jó.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sh4d0w:] Rebel Moon - Ne nézd meg!
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Mr Dini:] Ha szeretnéd rootolni az LG Smart TV-d, tedd meg most!
- [Re:] [Argos:] MuzsikAI
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hozzászólások
Xtras
csendes tag