Meggyőzőek, jó látni, hogy már az alsóközép kategóriába is eljut sok jó funkció. Viszont jöhetett volna mind 5G-vel, 4G meg maradjon a 100 dollár alatti szegmensben.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Amazon Fire HD 10 tablet
- Bemutató Crypto böngészők bemutatója
- Tudástár Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- Bemutató Furcsa órák támadása :D
- Vélemény The Lord of the Rings: Rise to War kezdőknek
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [FLATRONW:] Állatbántalmazás
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Ed3r_X_:] Archivált hirdetés vs. törölt hirdetés
- [Re:] [Kalandor:] Ez most bíróság és újságcikk, anno egy átlag nap volt az iskolában
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-Rolika-
aktív tag
Ha tényleg nem jön hozzánk az Pro 5G, akkor kár volt erre várnom. :(

PietPunto
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de én kicsit soványnak érzem a specifikációkat. Tény hogy van amiben történt előrelépés, de összességében nem hozott sok újdonságot. Viszont biztos vagyok benne hogy van az a vásárlói réteg akiknek ez pont elegendő.

aelod
veterán
közelségszenzort viszont nem találtunk a kiállított termékeket nézegetve
Ez elég gáz...ha már nem tudták orvosolni a megfelelő működést akkor inkább nem raknak bele?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."

5w40
kezdő
Az túlzás, hogy ez gyenge eresztés, de így egyenlőre nem érzem azt, hogy le kéne cserélnem a Redmi Note 8 Promat.
Talán a teszt elolvasása után átbillen a mérleg.
Bármilyen kérdésre, amelyeket felteszünk magunknak az életben, az összes választ megtaláljuk, ha mélyen magunkba nézünk.

janeszgol
nagyúr
Nem túlzás. Ez gyenge eresztés. Az SD680 az az SD460 utódja. Itt hagy ne mondjam mit csináljon a QC, hogy ennyire át akarja vágni az embereket. (Az SD480 jóval erősebb, mint az SD680. Ennek van értelme? Oké a 660-nál és 665-nél is az, de azok régebbi SoC-k.)
A cikkből: "azt már tudjuk, hogy melyek jönnek hozzánk is (Redmi Note 11 és 11 Pro)"
Tehát mi pont a két leggyengébbet kapjuk meg.
A kijelző specifikációját elolvasva azt gondolnánk, hogy oké SoC-ban gyengék, de kijelzőben jók. Viszont i tudja kivel fogja gyártatni a kijelzőket a cég. Nekem ez az, amitől zsákbamacska lett a Xiaomi. Persze régen is szerelték Tianma kijelzőkkel a telóikat (pl Redmi Note 4), ami meg is látszott a minőségen (volt eltérés két Note 4 között), de mostanában már egy-két leírhatatlan nevű cégtől is rendel. Amik minőségben nem hozzák a megszokottat.
[ Szerkesztve ]

aelod
veterán
Nem vagyok fan csak felhasználó.
Eddig vártam hátha jobb ajánlat lesz és végre amoled kerül a note szériába. Végre megtörtént. A 9 és 10 sorozat nem győzött meg. Note 7ről váltanék de most olvasva, hogy a S680 az a S460 utódja hááát...
Közelség érzékelőt nem is értem. Utoljára a glaxy ace4-ben nem volt.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."

roli543
senior tag
Ez a széria mitől Note? Ha Note, legyen sokkal nagyobb, a sima Redmi legyen ekkora, vagy eleve töröljék el valamelyiket…
Szerintem felesleges volt 4 különböző modellt kiadni, frissítés gondolom a holtba. A külső nem változott tabalyhoz képest, a funkciok sem, lehetett volna Note10(2022). Szerintem ezt a szeriát most nem talàlta el a Xiaomi …..
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro

janeszgol
nagyúr
Köszi szépen a választ időközben pont a kijelzőtől való félelmemmel egészítettem ki a hozzászólásom. Én kedveltem a Xiaomi termékeit: jó hardver jó áron, közepes vagy annál picit jobb szoftverezéssel. Ebből leadott a cég.
Én a magam részéről bizonytalan ideig búcsúztam a cég termékeitől. A legmodernebb telóm pont tőlük van (Mi Mix 3 5G), Samsung kijelzővel. Egyelőre ennél nem lesz jobb egy ideig.
Szerk: igen. Ha csak az SoC erejét nézzük, GPU-ban egy picit erősebb is a Note 7-ed. De lehet CPU-ban is, azt nem tudom még. Nekem a Redmi 10S az tetszett. Szerintem sokáig kategória ász volt. (De lehet még mindig az.)
[ Szerkesztve ]

joelke HU
senior tag
Én is ezen akadtam ki. Már a belépő modelltől is gáz, de ha jól értelmezem, akkor a pro sem kapta meg a szenzort és az már akkor vérciki. Amennyire külsőre tetszett a pro most annyira vált érdektelenné számomra.
Nokia 8 - blue

Jakesz
őstag
Ez a Snapdragon 680 mennyire jó alaphasználat esetén? Gaming nem számít, csak annyi a lényeg, hogy ne legyen tetűlassú, illetve ne akadjon böngészés, facebook, stb közben.

ZeGa01
tag
Most ez komoly? Hozzánk nem jön a Pro 5G és nincs benne közeleségérzékelő? Vagy a pro 5 G-ben van? Nekem külsőre nagyon tetszenek, de ezek a specifikációk nem győztek meg.

kbyte1024
addikt
Szerintem is gyengék, és igen a páromnak note 10s van és hasít a teló. Nem játszik de minden másra használja. Féltem kicsit a Helio G95-tol hogy karcsú lesz de nem. A sztereóhangzasert meg külön piros pont. Szépen szól. Ezekből a pro 5G lehet érdekes mert a külseje is szép.
Xiaomi 11T

dave987
aktív tag
Hát ha ebből ki tudsz indulni akkor a tavalyi Note 10 sd678asának a frissítése. Nem tudom honnan jött az hogy a 460asból van...

dave987
aktív tag
Az SD 680 miért lenne az sd 460 utódja? A 680 a 678 utódja, a 678 pedig egy egész kategóriával jobb mint a 460.

noisia
aktív tag
Mi a logikus és elfogadható indok arra, hogy 2022-ben egy telefonból kihagyják a közelségérzékelőt? 5 perce ezen gondolkodom. És nem találom a választ..
"A tanult ostoba nagyobb ostoba, mint a tudatlan ostoba."

klaya86
tag
Hát nem tudom, elég gyenge eresztés lett ez a széria. Legalább a prok kaphattak volna valami erősebb procit.
Már az előző széria is a virtuális megoldást alkalmazta, ha jól rémlik.
Arra simán elég. Ezeket a feladatokat a mai napig ellátja még a Snapdragon 662 is.
Az NFC-t viszont csak nem hagyták ki a 11-ből. A GSMArena azt írja, hogy piacfüggő, nem lehetnek megint akkora barmok, hogy az EU-ban nem az NFC-s modellt árulják...

janeszgol
nagyúr
Az SD678-ban adreno 612 van. A 680-ban meg 610. Mondjuk sokat nem számít.
sd460: 4x Kryo 240 Gold (Cortex-A73 based) @ 1.8 GHz + 4x Kryo 240 Silver (Cortex-A53 based) @ 1.8 GHz
sd678: 2x Kryo 460 Gold @ 2.2 GHz + 6x Kryo 460 Silver @ 1.7 GHz (Az SD480-ban is Kyro 460 van.)
sd680: Kyro 265 van benne. Kyro 260 van az SD660/662/665 SoC-kban.
Ez a CPU. Az SD678-ban Adreno 612 van, míg az SD680-ban Adreno 610 (mint a 460/662/665-ben).
Tehát magyarul akkor nem a 460, hanem a 662/665 kisebb csíkszélességen az SD680.
De nem előrelépés.

janeszgol
nagyúr
Dehogy jobb. Miben lenne az? Modemben lehet. Wifiben lehet. Társprocesszorokban nem, CPU-ban nem, GPU-ban nem.
Itt az MA cikk. Akkor legyen a 662 utódja. Majdnem mindegy. [link]
Az Sd480 sokkal gyorsabb GPU-ban, mint a 460/662/665/678/660/680. CPU-ban meg Kyro 460 van 2 GHz-en. (Az SD678-ban is ez van, de 2 mag 2.2 GHz-en és hat mag 1.7 GHz-n.)
[ Szerkesztve ]

g2gti
csendes tag
És akkor a bemutatón még nekiállnak a Samsung modelleknek, hogy mennyire jobbak azoknál... hát nem tudom, a Samsungokba legalább van közelségérzékelő meg az alapmodellekbe is (A12) pakolnak NFC-t...

kbyte1024
addikt
Mondjuk ha kihagyják az európai modellekből az nfc-t akkor tényleg menjenek a.....az durva lenne.
Xiaomi 11T

Bog
HÁZIGAZDA
Most szóltak, hogy Pro modellből itthon a 4G-s és az 5G-s forgalmazása is tervben van.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

kbyte1024
addikt
Köszönjük,alakul...
Xiaomi 11T

g2gti
csendes tag
Igen, Zsolt mondta nemrég a csatornáján, a Note 11 és 11 S jön majd február 17-én. Ui. Az összes modell jön
[ Szerkesztve ]

Bog
HÁZIGAZDA
11S-ről én pont úgy hallottam, hogy nem biztos. De hát Xiaomi... a szokásos káosz.

g2gti
csendes tag
Az biztos, főleg ha már heteken belül várni kell a készülékekre készlethiány miatt (lásd sima Note 10 pl)

dave987
aktív tag
Bocs igazad van, jobban utánanéztem. A 680 gyengébb mint a 678. Semmiképp se nevezhető utódjának. Csesszék meg a névadásukat.

dave987
aktív tag
Ja a cikk bevezetőjéhez akartam hozzáfűzni hogy azért annyi meglepetés van, hogy a Note 11nek köze sincs a korábban bemutatott ázsiai Note 11hez.

nagysz
tag
esetleg egy előrendelős url-t a pro-kra nem lehetne betenni a cikkbe alira? nem vagyok kezdő szörcsölő, de nagyon nem találok olyat. pláne nem 310usd-ért.
[ Szerkesztve ]

Bog
HÁZIGAZDA
Nem, mert február 9-től lesz előrendelhető.
A Goboo előrendelési promóciójáról van hír? Lesz-e egyáltalán?

Bog
HÁZIGAZDA
Lesz! Február 9. És akkor már review is lesz, ha nem baj

nagysz
tag
Köszi. Ez nem volt a szöveg alapján teljesen egyértelmű..
ám aki hamarább akar rámarkolni valamelyik masinára, annak előrendelési kedvezményt kínál az AliExpressen a gyártó 160 dolláros árazással indulva (Note 11 4/64 GB).

nagysz
tag
nagyon várjuk a review-t !!!
Zsír, köszi!
A 4G verziót miért forgalmazzák nálunk? Ha jól látom, 10 % árkülönbség van a kettő között, sajna a magyar eléggé fillérszekszualizáló népség, most megveszi az olcsóbbikat, aztán 1 év múlva meg fröcsög, hogy "ebbe ménincsötgé?"
18 éve a PH!-n :-) vagy :-( ?

ittakary
nagyúr
Édesanyámnak szeretnék telefont. Valamennyire "hülyebiztos" készülékre lenne szükség. Szerintetek érdemes még várni erre a sima Redmi Note 11 legolcsóbb változatára további 2 hónapot vagy megteszi ezt a szerepet a Realme 8 6GB/128GB verziója 75ezerért?

kbyte1024
addikt
Én is a Goboo-t várom
Xiaomi 11T

vicces1
aktív tag
Hello, jan.30-ig van 60+5 euros kuponom a gobboo-n a redmi note 10 pro-ra. Így 234.-euro lenne a 6/128-as, ez eléggé bestbuy)
Mit gondoltok van értelme megvárni a note11-et? (az 5G annyira nem izgat fel)
Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus

janeszgol
nagyúr
A Xiaomik nem hülyebiztosak.

nagysz
tag
attól függ, mire kell. A kamera miatt én biztos várok, hátha jobb a 11-esben. az 5g engem se érdekel.

Zoleee83
addikt
Mit gondoltok Mi 11 Lite 5G NE (8/128)-at érdemes venni vagy a Note 11 5G-változatát?
E kettő közül kellene választanom, 3-4 évre tervezem, 5G fontos + a gyorsaság, nem fotózom, nem játszom.
Note 11-nek tetszik a készülék háza, a Mi 11-nek meg a kamera szigete, szóval ez a része majdnem mindegy.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

ittakary
nagyúr
"5G fontos" - miért?
12 Pro Max-en az első dolog volt amit kikapcsoltam
BP belvárosában tesztelgettem hétköznapi használattal mindenféle appot (social media, böngészés, stb) de szó szerint semmi pluszt nem hozott 4Ghez képest...
csak és kizárólag a speedtest mutatott számbeli különbséget - hát azt meg pont le...om
[ Szerkesztve ]

Zoleee83
addikt
Mint írtam 3-4 évre lesz.
Ma még nem fontos, 1-2-3 év múlva meg nagyon is az lesz.
Nem szeretem cserélgetni a mobilokat, most egy Redmi 4X-et váltana.

janeszgol
nagyúr
Ezekre olyan nehéz válaszolni. De a kérdést is értelmetlennek érzem picit. Nem fotózol, nem játszol. Pont azokat dobtad ki, akikkel már 2 éve megy a pöcsméregetés a gyártók részéről (kamera és nyers teljesítmény).
Meg hát szoftverrel bármikor lassítható a hardver.
Muszáj Xiaomitól venned?

Zoleee83
addikt
Igazából a SOC a kérdés számomra, hogy a gyakorlatban mennyire venném észre ezt a Mi11-hez képest gyengébb procit. Illetve hogy a Note11 is kap-e 3 Android fő verzió update-et.
Minden másban kb pariban van a 2 készülék, talán a Mi széria kicsit minőségibb, eddig legalábbis így volt.
Igen muszáj Xiaomi, infra miatt más nem érdekel +szeretem a márkát, nekem bevált eddig.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Apple iMac 24" M1 kék üzletből, Apple gyártói garanciával 8 magos GPU-val
- Thinkpad T480s, 14 FHD IPS érintő i5-8350U 8 v.mag , 16GB DDR4, 256GB NVMe ujjolv., gar
- Bontatlan! Ryzen 9 5900X 12-Core AM4 Processzor! BeszámítOK
- Thinkpad Yoga 370 27% ÁFA 13.3" FHD IPS érintő i7-7600U 16GB 256GB NVMe ujjlolv aktív toll gar
- Eladó: 12GB Powercolor Radeon RX 6700XT