Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Bocsánat, hogy megkérdeztem, min használod, nem olvasom mások
idiótaleírásait.Valami nálad NAGYON nem stimmel. Nálam A4-5300 + 8 Gb RAM + 120-as SSD társaságában 2, max 3 mp az Időjárás app. Ebben benne van az, hogy be is tölti az aktuális időjárást. 3x próbáltam, direkt nem cache-ből. Win 8.1.
Most olvasom VBox. Próbáld ki "élesben".
-
MongolZ
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Lassú a Metro UI??? Nálam SSD-vel fele annyi idő alatt betölt, mint a szintén SSD-s Win7, a "Start menünél" (amivel egyébként nekem egyre kevesebb bajom van) pedig egyetlen akadásom sem volt, sose vártam semmire. Mit használsz???
#21: Sajnos igen, a tapi-divattal együtt jött az elbutulás is. Nem értem, hogy miért. De az utóbbi időben valóban sokat változott az MS hozzáállása, már apróságokban is (WP8 és Win8 dev acc-ok összevonása).
Új hozzászólás Aktív témák
- Laza koronavírus topik
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anime filmek és sorozatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest