Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
Nekem is volt mindkét szifonom. Diamondom is volt. De az a baj tudod, hogy akárhoyg is igyekeznek, annyira jó zenelejátszó softwarét még nemsikerült csinálni windows mobilra. sok van, de mint semmi hozzá képst, legalább kidolgozottságban. Illetve nézd meg milyen játékok, és egyéb programok vannak iphonera meg windows mobilra. Iphonera nagoyn jó kis játékok vannak, emg nagyobbak is, és miden program igényesen ki van dolgozva, és reccenés nélkül fut rajta. A windows mobilra nicns egy normális játék, és még rengeteg kis érdekes program hiányzik ami iphonon van. A multitoch szerintem baromság, én pl nemszerttem, mert igy csak kétkézzel lehett böngészni, meg nagyitani, jobban tetszik a htc féle karikázós megoldás. De a 3th party programok terén verhetetlen egyenlőre. A windows mobilra van 50 ugyan azt tudó zenelejátszó, iphonnon van egy de az sokkal jobb. Van rá több böngésző, iphonon 1 van és jobb. De sok játék, spore, vagy stbstb nincs rá, ilyen mindenflée hasznos kis programok amiket nem szeretnék msot felsorolni nincsneek. Nekme az iphonnomra 117 db program votl feltelepitve. Hangsúlyozom hoyg 117 darab, és mégsem lassult be meg semmi, és mind jó kis program volt. Windows mobilra ez nincs, és ezért nem is ér a nyomába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi