Hirdetés

2019. július 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) t72killer


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Gyönyörű:R. Lassan nyélbe kéne már ütni azt a 10éve esedékes Erdélyi kirándulást, nagyon régen jártam...

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#2) _ocsisajt


_ocsisajt
(őstag)

Nagyon szép!!! :B

Én még nem voltam Erdélyben sajnos, de már érik nekem is egy kiruccanás oda. :)

MBTI: ENFP-T ^_^ | Epic music forever! :) | Hellrider#2918

(#3) fateless


fateless
(PH! kedvence)

Tudom, én leszek a túl kritikus a véleményemmel, de ez szánomra a 12 egy tucat tó és környéke. A Dunántúlon sok ilyen és hasonló, inkább szebb hely van ennél, ha pedig számba veszem az ausztiai hegyek közt megbúvó tavakat, vagy továbbmenve az angliai Lake district-et, akkor már inkább megmosolyogtató ez a kis tavacska a látványvilágával és a benne rejlő potenciálocskával. Szóval nem csúnya a hely, csak nincs benne az, ami kiemelkedővé tenné.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#4) fateless válasza t72killer (#1) üzenetére


fateless
(PH! kedvence)

Erdélyi kiránduláshoz nagyon tudom ajánlani a Hargitha hegyet s környékét a csúcsokkal, barlangokkal, a lent kanyargó folyóval, lélegzetelállító. A közelben ott a Kia-Hagymás és Nagy-Hagymás, meg persze a "bejáratott helyek" is, ha már ott vagy. Udvarhely maga egy kis csoda (bár 15 éve nem voltam ott, de előtte minden évben hosszú időn át). Aztán ott van még a környéken autóval - ha már arra jártok - a Transzfogarasi és a Transzkárpátia is. Nyugatabbra az én egyik nagy kedvencem a Bihari hegységben a Padis és az ottani Csodavár, a zsombolyok, sziklák, patakok és barlangok, mesés az a környék is. Délebbre menve ott a Fogarasi havasok magashegyi túrázáshoz - bár erre szerintem a környéken a legideálisabb még mindig inkább a Magas-Tátra, az utolérhetetlen e téren.
(Mióta van két picur - 3,5 és 2 éves - azóta ezek a fajta túrák kimaradnak, inkább a fenti tóhoz hasonló helyek környékére megyünk szállodába, de korábban muszáj volt a fenti és hasonló helyeket végigjárni)

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#5) t72killer válasza fateless (#4) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jegyeztem:R

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#6) Victoryus


Victoryus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha kiépítik, akkor meg túlzsúfolt lesz. A Gyilkos-tónál is mindig rengetegen vannak, szemetes. Vagy kicsit távolabbi példa: Plitvice, Krka... Jobb meghagyni eredeti formájában, a lustábbak legalább elkerülik.
Nekem a Megyer-hegyi tengerszem okozott csalódást, fotókon agyon effektezve, a legelőnyösebb szögekből sokkal jobban néz ki, mint élőben, hiszen egy barna vizű, büdös pocsolya fogadott... Elhiszem, hogy van amikor kék ott is a víz...

(#7) Silenzio


Silenzio
(PH! addikt)

A Kék lagúna mozifilm, nem tévéfilm. Amúgy fasza cikk és csodálatos hely. Nemsoká megnézem személyesen.

(#8) fateless válasza Victoryus (#6) üzenetére


fateless
(PH! kedvence)

Ezért sokkal jobb a Magas-Tátra az osztrák hegyeknél. A szlovákok nem engedik beépíteni boltokkal, utakkal, vezetékekkel, így serpák viszik fel a menedékházakhoz is az ételt, egyebet, túrázni sem indulnak neki a kényelmesek. Ha elmész akár csak a Schneeberghez, a "szalamandristák" megszállják a csúcsot. Jövő héten megyünk pár napra az osztrákokhoz, de beljebb, ahol 1650-en lesz a szállásunk, onnan megyünk minden nap fel. De akkor sem olyan szép, mint a Magas-Tátra. Viszont legalább nincs úgy kiépítve, alig találkozni bárkivel is (de azért nem rossz)

[ Szerkesztve ]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#9) Fecogame válasza fateless (#3) üzenetére


Fecogame
(PH! kedvence)

Nem vagy egyedül ezzel :)

Gyenge a hálózati jel? 4G/LTE antennák, raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#10) macilaci78


macilaci78
(Korrektor)

Clickbait ;]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#11) HELLAFLUSH


HELLAFLUSH
(senior tag)

ez valami gyönyörű, de tényleg! :) szivesen bejárnám ha tehetném :)

Origin/PSN: hellaflush0818

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.