Hirdetés

2022. június 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9) szabonagyur


szabonagyur
félisten

Ilyen története szerintem mindenkinek van.

Mi nem vagyunk sokan az irodában (vagyis amig nem HO lett 1,5 éve), kb 20-an, fele nő, fele férfi.

Na most az irodánk olyan sikeresen készült el, hogy klíma alapból nincs, csak a külső levegőt hűtik valahogy, de nem igazán jelentős (nem klíma hatás).

Nyáron és télen rendszeresen megy a harc, hogy éppen melyik fokozaton álljon a termosz.

Van kollegina aki az írásban hasonlóan bejön kötött pulcsiban és fázik, de van aki bejön egyszál semmiben és fázik, majd a kis elektormos radiátort járatja maxon (egyik alkalommal mág égett szaga is volt :)).

Tavaly nyáron egyik kolleginának sikerült annyira feltekerni a termoszt, hogy beindult a fűtés majd jött a központi lecseszés, hogy na ezt mégis miért kellett.

De van más is.

Eredetileg egy olyan irodánk volt ahol nem volt természetes napfény, majd költöztünk egy olyanba ahol lett ablak a 4-ből egy oldalon, mely még nyitható is volt. Utóbbinak az allergiás kolléga kimondottan örült, de jöt az ötlet, hogy pollenhálót fel majd az segít.

Fel is került méregdrágán a pollenháló, amiről tudni illik, hogy eléggé sűrű szövésű, kb sötét lett az irodában. Visszaértünk a kiindulási pontra, hogy nincs természetes fény.

Az csak hab a tortán, hogy az ablakhoz (meg a földön levő szellőzőhöz) az a kolléga ült aki nem akarta sosem kinyitni az ablakot és állandóan fázott a lentről jövő levegőtől (de ugye ő volt ott hamarabb..:))

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.