Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Hozzászólások

(#2234) azbest válasza fradi81 (#2233) üzenetére


azbest
félisten

A cappuchinos poharam 220ml-es és azt pont telerakja az amit iszom. Ki van ez mérnökösködve. A kapszulában maradó vízmennyiséget is belekalkulálják. De nézni kell azt, hogy mekkora víz adagot kell adott kapszulának adni. Nekem automata gépem van, így ő pontosan tudja mikor kell megállnia a beállított skála alapján. Manuális gépnél rajtad múlik hogy időben leállítod-e.

A 6+1 éppen hogy, a 3+3 beosztású két kapszulás kényelmesen belefér.

Előbb kíváncsiságból szétvágtam a chococino kapszulákat és nem volt benne olyan sok maradék. Melegen toltad? Hidegen csak azt lehet, ami kifejezetten hideg italhoz való.
Jó arányt választottál? A chococino 3+3-as és majdnem az egész port kivitte.
A latte macchiatod ha jól látom 6+2 mennyiségű - a tejest írom mindig előre, mert úgy szokás készíteni, hogy előbb azt. A skála rajta van minden kapszulán és a dobozon is.

A mennyiség kapcsán szoktam puskázni :D Van 4 féle poharam.
A 3 egységnyi víz a mini me-vel pont teleteszi a kis poharamat, ami 120ml-es.
A két kapszulásból együttesen durván 7 egységnyi fér a 220-asba. De egy kapszulásból 7 már túlcsordulna, mert csak egy kapszulányi víz marad a kidobott kapuszálban, nem kettő, mint a két kapszulásban. Ja az a 6+2 már valsz nem fér bele a dizájnos poharamba, hanem egyel nagyobba kell nekem is.

A piccolóval, hát érzésre kell :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.