Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Hozzászólások

(#1219) Cathfaern válasza Cathfaern (#1141) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Nah megjöttek az újratölthető kapszuláim (3. generációs), élménybeszámoló :)

Dobozból kivéve és elmosogatva feltűnt, hogy a pöcök ami összetartja a kapszulát meg a lezárókupakot nem néz ki valami tartósnak, de felteszem ha el is törik, még működik a cucc (max. könnyebb lesz elhagyni a tetejét). Használata eléggé adja magát, nyilván macerásabb, mint kivenni egy kapszulát a dobozból, meg ha 2-nél több ember akar inni vele kávét, akkor tuti nem szórakoznék vele (max. ha mindenki megtölti magának :D), de ugye valamit valamiért.

A lejövő kávé azért nem olyan jó, mint egy jobb minőségű kapszulás espresso (pl. dolce gust, illetve nem tudom lidl változtatott-e valamit utóbbi időben, de amennyire rosszakat olvasni róluk neten, nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak vele, szerintem simán hozza az eredeti dolce gustos szintet), nem lesz olyan jó a crema-ja, de egy átlag "full automata" gép, vagy rosszabb minőségű kapszula (pl. spar-os, nekem az nagyon nem jött be) szintjét így is bőven hozza sőt. Mondjuk lehet kicsit jobban lenyomkodva a kávét még jobb lenne...

Tisztítása viszont drasztikusan egyszerűbb, mint számítottam rá, simán csap alatt átöblíti az ember és kész is.

Illetve az eredeti célra (véletlenül vett Cafissimo-s kapszulák elhasználása) tökéletes :) Megjegyzem aki szereti az ilyen desszert kávékat (és van újratölthető kapszulája :) ), annak a kókuszost nagyon ajánlom (málnást még nem kóstoltuk). Persze ahogy ezeknél az ízesített kávéknál általában, csak jó édesen jön ki az íze, szóval tömény feketét kedvelőknek nem való.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.