Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Pont emiatt kicsit szintén feszengek a gyereknevelés témában, én tudom, de ők nem, hogy a mostani dolgokra emlékezni nem fognak, de ugyanakkor most nyilván átélik, és elvben pont meghatározza a későbbi életüket majd... nem véletlenül mondják hogy a tudatlanság áldás Persze minek mentem szülőnek ha feszengek, meg túl tökéletesen, tankönyvi módon akarom csinálni...
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Karenina22
újonc
Kicsit elmaradtam, elromlott a gép, azzal küzdöttem kicsit, de már a javulás útjára lépett.
Még nyár elején volt egy kis "bemelegítő" szülői értekezlet a leendő elsősök szüleinek a suiban, ahová bejárok. Inkább csak amolyan iskola-előkészítő szülőknek. Ott megkaptuk az utasítást, - igen, a szülőktől kaptuk meg - , hogy "semmiféle gyakorolni valót ne adjunk, mert ők erre nem érnek rá, tanítsák meg az iskolában".
És az iskola meg fogja tanítani. Meg fogja tanítani? Áááá.Leadjuk az anyagot.
Azok a gyerekek, akik jártak iskola-előkészítőre, foglalkoztak velük, jó eséllyel megugorják ezt, ez kb az osztály 20%-a, a többiek lemaradnak sajnos.
Nagyon fontos az otthoni foglalkozás, nemcsak a feladat miatt, hanem a szülő-gyermek kapcsolat ne abból álljon, hogy "mi történt, , "semmi", mi volt az ebéd a menzásn, stb, hanem szülőként is jó hatással van az emberre. Ha nekünk nem segítettek otthon - nekme sem - akkor mi tegyünk ezt meg. A gyrekeknek nem kütyük, drága dolgok kellenek, akkus Mercedesz (erről még írok majd), hanem egy szülő , aki odaül a gyermekéhez. Ahhoz, akikre annyit várt talán, akit szeret remélhetőleg.
És igen, akivel foglalkoznak, akire odafigyelnek, akiknek jó könyveket adnak a kezébe, az a gyermek fejlődik.
Nem cél, hogy zseni legyen, de az igen, hogy boldoguljon az életben, hogy meglegyenek az eszközei ehhez.Karenina
-
Karenina22
újonc
Pontosan. Bármily hihetetlen, de szülő van a legtöbbet a gyermekével Mostanában lett divat az, hogy a szülők mindent rátolnak az óvodára vagy az intézményre: javítsák meg a gyereket, oldják meg a problémáját. És elnézést azoktól,akiknél nem így van, de sajnos ők vannak kevesebben. Az egyre nagyobb feladatot kell egyre kevesebb emberrel, jó esetben szakemberrel megoldani. Lehetetlen.
Karenina
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest