- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Asszociációs játék. :)
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Tomb Raider Remastered I-III
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerinted, hány vagány fiú követte őket.... Aztán mi lett?
A fovezer lelépett Angliába, mert az alvezerrel osszevertek valakit úgy ,hogy nem akarod tudni.
Alvezer börtönbe ment, és megkattant, a fovezer meg besugokent üzemel, mert egy drog üzlet miatt volt a verés.
A csajok felé, olyan trauma után, képtelen normális párkapcsolatra, igen komoly bajok vannak a fejben.
És érdekes módon ezen emberek igen sok másikat inspiráltak, és terrorban tartottak. Mert ugye óvoda/iskola össze vagy velük zárva, egy faluban laktok.
Hidd el volt nekem is olyan korszakom amire nem vagyok büszke. És elég sokat közre játszott ezekben, ezen élmények.Kihalna az emberiség???????
Biztos vagy benne????????
Eddig sem gondolkoztak, ezután sem fognak, meg 5 percet sem tudnak előre gondolkozni.Leírtad világosan egy önnön érdek miatt akarsz családot, mert te majd kijavitod, közben nem tartasz önvizsgálatot.
A berögzült viselkedés formájától szinte lehetetlen megszabadulni. Nagyon nagy az esély akaratod ellenére rossz mintát adsz át. Nem tudsz vele mit csinálni.Pont itt a baj, a gyerek nem hülye, olyan dolgokat is másol belőled amit észre sem veszel.
Vagyis saját boldogtalansagod próbálod egy gyermekkel kompenzálni. Szerintem meg önző elgondolás, pont a fent leírtak miatt. Minél sérültebb az egyén aki gyereket vállal annál nagyobb az esély a tradíció folytatására.
Nézz körbe, lásd a kirakat embereket, kirakat életeket mindenhol. Nézd meg hogyan ível felfe a droghasználat az öngyilkosság, az agresszív bűncselekmények száma, a közúti agresszió.... Ez nem magától jött, ezt Mi emberek teremtettük meg, és folytatjuk.
Erről van szó ebbe a környezetbe kell a gyereket árral szemben uszatatni a pocegodorben. Menni fog?????
Én tudok magamról nekem nem menne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7400 Laptop 14" FHD/i7-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s