Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- +36302564899
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Én megmondom őszintén, szerintem jobban szorongok az őszi ovikezdés miatt, mint anya (persze, neki még mindig itt lesz a kicsi itthon, valószínűleg pont hogy még várja is hogy a nagy menjen már ).
Félek hogy milyen lesz a csoport (persze ez saját gyerekkori rossz élmények miatt), a szülők miatt a saját idegállapotom féltem (túl sok ismerős van akik már ebben benne vannak és mesélnek), a gyerekek (járunk a környékbeli játszóterekre, az egyik fele a korabelieknek ül csendben és hozzá se szól a másikhoz, a másik fele meg a tipikus ha az enyém lenne már nem lenne típusú (túl)pörgős kis vadállat (a miénk meg a kettő között lavírozik.. ) ).
Szerencsére pont a körzetes oviról sok jót hallottunk, nyilvános a nevelési programjuk, jó fejek az óvónénik, voltunk nyílt napon is (apró adalék hogy a csoportvezető bevallotta hogy hát ő pont nyugdíjba készül úgyhogy majd le is adja a csoportot mielőtt még végeznek az ovival, hááát....)
Hozzátenném, nem értek a pszichológiához meg hogy hogy is működik az, hogy elvileg nagyon meghatározó ez az időszak, de kb. semmire nem emlékeztem én sem, már tizenéves koromban se az 5-6 éves korom előtti időkre... de remélem jól sül majd el.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DELL PRECISION 7550 Tervező, Gamer laptop
- Dell Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- X13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest