Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
bitblueduck
üzenetére
Nem tudom. Nem vagyok benne egészen biztos, hogy jó dolog "beelőzni" az iskolát az ilyen dolgokkal. Én például elég jól tudtam olvasni és számolni már óvodás koromban is, aztán beültem a suliba és végigunatkoztam végigrosszalkodtam az első kb. 3 évet. Utána meg amikor már nekem is olyan dolgokat kellett megtanulnom ami magamtól nem ment, akkor meg hátrányban voltam, mert amiatt, hogy nem kellett semmit tanulnom, nem tanultam meg tanulni. Nem mondom, hogy utána tanulmányi eredményeimet tekintve rosszul ment volna bármikor is az iskola, de a a bármilyen hülyeség bemagolásának képességét sosem sajátítottam el, pedig valójában az egész közoktatásnak, az a célja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Elektromos autók - motorok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest