kéne valami jó kis ph-s gasztro eszmecsere topic.
nemrég el kezdtem gyűjtögetni a képeket néhány főzésemről.
érdemes lenne némi eszmecsere, hátha tudunk jó ötleteket nyerni egymástól.
mert némely kockák is tudnak főzni, nemcsak a pizzarendelés a tudományuk....
csak 2 pl.
fokhagymás, kápiás, répás karaj, petrezselymes rizzsel.
(most már lisztes szűzérmével készítem.)
0.25-ös dobozokban jól fagyasztható.
****
óriás kagylótésztába töltött, "carbonara típusú" szósz.
sorrendben: bacon, füstölt-főtt tarja, zöldpalrika, reszelt sárgarépa, póréhagyma a zöldjével, cukkini, füstölt krém és kockázott sajt, tejszín.
fűszerek: só, őrölt színes bors, kapor, sok petrezselyem, lestyán,
tálaláskor reszelt parmezán.
folyamtképek egy régebbi verzióról készültek, de itt a legújabbról a végeredmény:
a régebbit sült mellkockákkal készítettem, de tarjával jobb.
ez a szósz is jól fagyasztható.
[ Módosította: bnss ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html