Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#28) szab.tam


szab.tam
nagyúr

kéne valami jó kis ph-s gasztro eszmecsere topic.
nemrég el kezdtem gyűjtögetni a képeket néhány főzésemről.
érdemes lenne némi eszmecsere, hátha tudunk jó ötleteket nyerni egymástól.

mert némely kockák is tudnak főzni, nemcsak a pizzarendelés a tudományuk....

csak 2 pl.

fokhagymás, kápiás, répás karaj, petrezselymes rizzsel.

[link]

[link]

(most már lisztes szűzérmével készítem.)

0.25-ös dobozokban jól fagyasztható.

****

óriás kagylótésztába töltött, "carbonara típusú" szósz.
sorrendben: bacon, füstölt-főtt tarja, zöldpalrika, reszelt sárgarépa, póréhagyma a zöldjével, cukkini, füstölt krém és kockázott sajt, tejszín.
fűszerek: só, őrölt színes bors, kapor, sok petrezselyem, lestyán,
tálaláskor reszelt parmezán.
folyamtképek egy régebbi verzióról készültek, de itt a legújabbról a végeredmény:

a régebbit sült mellkockákkal készítettem, de tarjával jobb.

[link]

ez a szósz is jól fagyasztható.

[link]

[ Módosította: bnss ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.