Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Menő amerikai egyetemeken felismerték ezt és a pszichomókusok, habzó szájjal hoznak létre (ál)tudományos tanszékeket, ahol még tanítják is ezt a sok agymenést. Igazából a pózolás és a kurválkodás egy idős az emberiséggel, az a különbség, hogy ez most már interneten megy nagy üzemben.
-
Ezek a kezdeményezések mindig azon buknak el, hogy fentről akarják megmondani, mi jó nekik és feltételezéseken alapulva csinálnak "kampányt" nekik.
Mi volna, ha egyszer fordtva csinálnák és megkérdeznék, mit szeretnétek, gyerekek és be is vonnák a célcsoportot is?

-
Azért az vicces, hogy néhányan úgy tudnak nyilatkozni egy másik generációról, mintha 60+ évesek lennének

-
A kezdeményezés célja a digitális edukáció, illetve a Z generáció tartalomfogyasztási szokásainak mélyebb megismerése.
Tehát oktatásért cserébe jól benyúlják az adataikat. De ahogy rákattingattam a linkekre nem látok oktatást, csak lájkoljá minket mer' az a menő, meg még tőccsed ki ezt, hogy jól megismerjünk. -
csak én találom ebben hol az edukáció? vagy mire edukálnak?
-
ksanc
őstag
Én meg Kampány indul a Z generáció digitális ejakulációjáért-nak olvastam...

Oszt' még nem is akkora hülyeség

-
törölt tag
"A felmérés lehetőséget ad arra, hogy átfogóbb képet kapjunk a mai tizenévesek digitális önkifejezésével kapcsolatban"
Hogy miről?
Nem is tudtam hogy a pucsítós csücsörítéses "önkifejezést" ennyire kutatni kell 
-
atike
nagyúr
........................instagrampályázat.
Anyám, borogass....

-
Peter13
senior tag
Ezt az "edukációt" nem lehetne már végre kiutálni a közéleti szóhasználatból? Vagy csak nekem bánccsa a fülemetet?
A cikkhez: baromira őskövületnek érzem magam a "z" generációhoz képest, viszont furcsa módon cseppet sem vágyom rá, hogy a részese lehessek (engem konkrétan riaszt az, ami keveset látok belőle). Viszont az nem baj (sőt igazából tök jó), hogy más szemszögből is párbeszéd indul velük; ki tudja, még jó is kisülhet belőle...

-
válasz
idegen lény
üzenetére
Ja, csak ezek nem előre tartott karokkal hörögve mennek, hanem leszegett fejjel, telefont nyomkodva.

-
idegen lény
addikt
zombi generáció
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- Videós, mozgóképes topik
- Asztalos klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- További aktív témák...
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi