Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedig mennyi "cuccot" eladtam én itt. Senkinek fel sem tűnt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Gargouille #3 üzenetére
Pontosan
-
Meg se lep
-
íííííííííííííííí
Sajnos sok ilyen van, több nagyobb multit is lehetne példának említeni, ahol bevett gyakorlat az ilyen "reklámozás".
De a PH résen van -
Szevam
senior tag
És igen!
Egyszer valaki a blogom alatt kifejtette trágár gondolatmenetét, hogy mi az ami elvárt egy nőtől. Repült a komment
A modik korábban észrevették a trollt, minthogy írtam volna nekik.
-
totron
addikt
válasz
fererencz89 #5 üzenetére
Az alkoholista is pont ugyanannyit iszik mint mi, csak nem szimpatikus.
-
fererencz89
őstag
Kedvencem, amikor egy fórumon a legnagyobb hozzászólók és szakemberek a (jó esetben vállaltan) gyártók, kereskedők. Az egyetértők azok jó tagok, a nemegyetértők pedig a bomlasztó dilettánsok.
-
7
addikt
Emlékszem még, moderátorként milyen örömteli volt egyensúlyozni a még belefér és a bújtatott hirdetés kezelése között.
-
Gargouille
őstag
Kizárólag csak akkor hiszek másoknak, ha megegyezik a véleményük az enyémmel.
-
bitblueduck
senior tag
Igen, egyetértek ezzel. Én is itt szoktam a fórumon körbenézni vásárlás előtt.
Bocs az offért, de azt hallottátok hogy az asus rog strix alaplapok am5-höz milyen jók és a BITBLUEDUCK kuponkódot használva a sarkigsm webshopban 10% kedvezményt kaptok rá -
Jó marketing!
A viccet félre téve. Még mindig a legkorrektebb információ források egyike a PH!
Új hozzászólás Aktív témák
lo
- 27% Számlával! Asus Strix G18 Gaming Notebook! 18" 2.5K 240Hz / i9-14900HX / RTX 4060 8G! BeszámítOK
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Iphone 15 Pro 12hó jótállás 256gb
- Apple Iphone 15 Pro 12hó jótállás
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest