Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Részvétem. Szegény macskó. Az értesítéssel kapcsolatban, mielőtt orvoshoz vitted volna a cicót, facebookon, google térképen, chrome- ban nem kerestél rá hasonló dolgokra? Pl: állatkórház xy településen, xy állatorvos, nyitvatartás, mit adjak öreg macskának, ilyesmi.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
nagyúr
Részvétem.
Thanos was right.
-
aktív tag
Ha az ott az üzenet bal oldalán egy (ERSTE) George-ikon, akkor szinte biztos, hogy célzott értesítés érkezett, hiszen előtte pont egy állatorvosnál használtad a kártyát.
Nem jó ez az irány, az úgymond “Szép új világ”. -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Én is kaptam már az Erste-től ilyen üzit,de az az után volt,hogy vásároltam a Fressnapf-ban...
-
aktív tag
válasz B.Á.L.!.N.T #4 üzenetére
Akkor te is úgy látod, hogy az egy G(eorge) ikon? Majdnem teljesen biztos voltam benne.
-
aktív tag
válasz B.Á.L.!.N.T #6 üzenetére
Bizony.
-
tlac
nagyúr
le kell iratkozni az összes marketing megkeresésről
-
Undoroid
őstag
Ez bizony nem volt véletlen! Így vagy úgy, de eljutnak az információk...gyakran hamarabb tudják meg a dolgokat, mint az érintettek! Nagymamám hosszú betegsége, majd halála után hamarabb kezdtek el telefonon zaklatni a "segíteni szándékozó" emberek, minthogy megtudtam azt, hogy mi történt? (Ja, hogy naponta jártam látogatni?) Pontosan így volt akkor is, amikor Édesanyám a Kórházba került a műtétje miatt...meg is kérdeztem az egyik telefonálót, hogy mégis hogyan jutott el hozzá a neven, lakhelyem, pontos címem hozzá, miközben Én nem adtam meg neki semmit és a számom is évek óta titkos státuszú volt! Persze csak habogott a hívó, de olyan zűrt akaszthattam volna a cége nyakába (GDPR) az ilyen adatszivárgások miatt, hogy belezöldülnek...szerencséjük volt, hogy csak túl szerettem volna lépni ezen az egészen és nem akartam megkavarni a matériát...
" Nem jó ez az irány, az úgymond “Szép új világ”. " Nagyon nem jó...és szerintem ez még csak a kezdet! Túl sok adat jut illetéktelen kezek közé, akik nem tisztelnek senkit és semmit! Ja, hogy ez már nem divat? Csak a bevétel számít? Megvan erről a véleményem, de mivel ez a vélemény nem tűr nyomdafestéket, ezért le sem írom...
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
aktív tag
Ez lehet a megoldás. Már nagyon régen nyitottam a számlámat náluk és első naptól használom a banki appot, de úgy emlékszem, hogy az ilyen dolgokat nem “ikszeltem be” (nem járultam hozzá) és a számlaforgalmon kívül nem is kapok más értesítést. Ilyet pedig még soha nem láttam, mint ami Kalandor képén van.
Ezek az utólagos megkeresések amúgy is kontraproduktív dolgok, amikor már megvettél egy terméket vagy szolgáltatást és utána kezdenek bombázni a rá vonatkozó ajánlatokkal. Teljesen értelmetlen, amikor már megvan a kiszemelt dolog, hogy a vásárlás után ajánlgatják…. -
aktív tag
Igazad van, ez még csak a kóstolgatás ideje, lesz ez még durvább is. Még csak fikció, de filmben volt, hogy bemész egy üzletbe és név szerint megszólít a gépi hang, hogy üdvözöl és megkérdezi, hogy mennyire voltál elégedett a múltkori, náluk történt vásárlással. Ugye az arcképmás alapján azonosít, ahogy beteszed a lábadat és látja a vásárlási előzményeidet. Hátborzongató, de lehet, csak én vagyok túl öreg vagy konzervatív ehhez a témához….
-
tlac
nagyúr
ezek a dolgok szeretnek bekapcsolódni maguktól is "véletlen"
pl. frissül app, behoz egy funkciót, rögtön bekapcsolva, mint felhasználói élmény javítása címszóvalvagy az is lehet, hogy szóltak róla, benne volt a bankszámlakivonat alján, hogy majd 60 nap múlva megvoltáztatjuk a hirdetmény 115. paragrafusának 3. szakaszában a B. alpontot
és a "hirdetményünket megtalálod a blabla oldalon"
ha elmész oda, találsz 30 db 100 oldalas pdf-etde a durva, hogy önként is eladjuk az adatainkat a google-nek, fb-nek, stb.
bár néha kell egy kis motiváció is
ott van a supershop, rossman, meg az összes további cégnek az app-ja, amivel mindenféle pontokat lehet gyűjteni a vásárlás során, szóval pontosan tudják, hogy te miket vettélés én utálom ezeket, viszont mégis elkezdtem némelyiket használni, mert ott adnak extra kedvezményeket, kuponokat és néha egész jelentős összeget lehet spórolni
[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
Azt hiszem, hogy ezt a filmet Én is láttam! Ott mondjuk magát a szemet azonosította minden kütyü...külön vicces volt az, amikor szemcsere után (!!!) kínaiként azonosította a rendszer a főhőst, ugyanis eredetileg kínai komából származott... ...de ez csak a csere után derült ki, poénból!
" rögtön bekapcsolva, mint felhasználói élmény javítása címszóval " Ezt sokszor láttam már, de olyat még nem, hogy 'köszönöm, de nem kérek ezekből, jó nekem úgy is a dolog, ahogyan most van!' Vajon ezt a gomb megjelenítését miért nem teszik kötelezővé?
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
"Még csak fikció, de filmben volt, hogy bemész egy üzletbe és név szerint megszólít a gépi hang, hogy üdvözöl és megkérdezi, hogy mennyire voltál elégedett a múltkori, náluk történt vásárlással."
Nem csak a filmben van. A jó kiskereskedő név szerint ismeri minden vásárlóját és a vásárlási szokásait. Ha olyan áru érkezett, amit a vásárló szeret, akkor megy a személyre szabott marketing. Ma nagyon szép/olcsó/jó minőségű akármi érkezett. És a vásárló elégedett.A kassza is.
Nem ezzel van baj. A teljesen idióta reklámokkal van baj. Miért gondolja bárki, hogy egy tévé vásárlása után, még akarok vásárolni tévét.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Ez igen! A nagy testvér mindent lát.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Biztosan célzott, mert a legutóbbi után is érkezett.
Méghozzá úgy, hogy ki van kapcsolva minden marketing üzenet. Köszi, ERSTE, imádlak.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL OptiPlex 7040 SFF / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / DDR4 / HDMI / NVME M.2 / több db / 27% áfás
- Wacom Intuos digitális rajztábla Bluetooth M
- HP EliteDesk 800 G4 SFF / i5-8500 - i7-8700 / 2 X NVMe / 2 X USB Type-C / több db / 27% áfás számla
- HP Pavilion Plus 14-eh1085no - ÚJ 14" 2,8k OLED notebook - i7-13700H, 16GB, 512SSD
- Logitech Z-2300 & Canton satellitek
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen