Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
"Az Intel Atom CPU a gyártói előírás szerint 90 Celsius fokot bír elviselni károsodás nélkül."
90 fok az nem a károsodás határa, hanem a Tjmax, azaz akkor fog throttlingolni, ha eléri. Tönkre azért nem megy, de a rendszer hirtelen belassul. Sajna ha a passzív hűtés nincs körültekintően kivitelezve, könnyen eléri terhelésre az atom CPU...[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Nem rossz technika, bár tabletként talán túl nagy, nekem a hordozhatóság megáll 10"-nál,néha még az se igazán kényelmes ha olyan a helyzet.
A képeknél én nem erőltetném ezt a körbevágást, ha nincs fotósátrad, akkor inkább ne, mert ez így béna. A bemutatás is kicsit sablonos helyenként, meg most akkor ez így csak tablet, 2 az 1-ben gép akkor lenne ha megveszed külön a billentyűzetet, és abból ugye csak angol kiosztás van stb, ilyeneket is leírhatnál...
Meg ha már ennyire bivaly a hardver akkor nem túl érdekes a "Benchmark teszteket nem végeztem", annak semmi értelme ha szépen mondatokba szedve leírod a hardver specifikációt, nem sokakat érdekel, akit meg igen az megtalálja, annál inkább, hogy milyen eMMC van benne, mit tud sebességben, OTG-n elbír-e külső eszközöket ha már nincs rajta dedikált USB port stb.
Ez így felületes kicsit, és nem is biztos, hogy 80K-ért beneveznék erre billentyűzet és használható gari nélkül.
A billentyűzet rész további $40, amivel már alulról karcolja a 100K-t,annyiért már van márkás 2in1 gép jó garival, bár nyilván nem 4GB rammal, meg hasonló impozáns részletekkel, de nem biztos, hogy attól ez jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ne akard minden áron körbePhotoshopozni / paint ? / a fotókat, mert így lesz egy fél tenyér nélküli ember...
" A bekapcsoló gomb megnyomása után 43 másodperc elteltével már tevékenykedhetünk is."
Az nekem valahogy kicsit sok... 64GB-os eMMC-vel azért jóval fürgébbnek kéne lennie?
Sebességteszt?
78-ért őszintén szólva ez sok.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
nemlehet
őstag
Ha a gomb megnyomásától számítva 43 mp az egész jó. Nekem az i7-es SSD-s ROG gépem se sokkal gyorsabban kapcsol be, ha rendesen le van állítva (nem ezzel a hybrid boot dologgal).
Szimpi ez a kis cucc, de jó lenne belesni a borítás alá. Lehet az egész throttling gondot meglehetne oldani egy kis hővezető pad-al vagy fémdarabbal.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Kasya
nagyúr
Alternativa itthon az Asus Transformers T100ha pl. Kicsit erosebb procival, Asus garanciaval.
-
ronson
őstag
5GHz ac nélkül 2017-ben? Kuka.
-
Igen a táblagép méret 10" fölött, már kényelmetlen. Ha nagyobb, akkor 13"-os subnotebook méretben érdemes gondolkodni.
Nekem van egy hasonló 10,1" méretű táblagépem.
Némileg olcsóbb volt ennél. Két hónap ajándék mobilnettel és a billentyűzet részével valamint helyben érvényesíthető garanciával volt 199 euró. Ráadásul hátul fém, ami nagy hőleadó felületet ad a processzor hűtéséhez. Kevésbé kell számolni a belassulással.A hardver útközben tartalom fogyasztásra tökéletes. Email és más kapcsolattartás nem gond. A 4K-s felvételeket, FullHD felbontásban gond nélkül játssza le.
Komolyabb feladatokra nem ezt a gépet kell használni. Ennyi.Azt gondolom, a cikkből kimaradt stylus pen támogatás. Az enyémben van és ezek a gépek egy kaptafára készülnek.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
simonzé
addikt
Az Asus csak 10 collos, ez meg 11,6-os. Szezon vs Fazon.
Szerintem a 11,6-os gép tabletnek túl nagy. Nekem 10 collos, valódi 2 in 1 (Acer) gépem van, az egész jól használható. Pláne hogy kompletten 120 USD-be került igaz a fuvart egy haverom oldotta meg ingyen.I don't fit in. I fit out.
-
-
bloggiold
tag
válasz Hieronymus #7 üzenetére
Van stylus pen támogatás, de nem próbáltam (nem látom sok értelmét) így nem is írtam róla.
https://fontecone.blog.hu/
-
blueMerle
veterán
Igazad van az nagyon sok. Az én Acer tab 8 W1-810 tabletem amit kirándulásokra viszek magammal "vészezköznek" ha valamit nagyon meg kellene oldani távolról rendesen leállítva a power gomb megnyomásától számítva 30 másodperc után már rendesen használható, pedig nagyon nem egy kategória ezzel a cuccal. Itt valami gebasz van.
-
bloggiold
tag
válasz blueMerle #13 üzenetére
Nincs gebasz vele. Nagyon jól működik és tartom a véleményem. Ennyi pénzért nincs nagyon alternatíva ilyen hardverral és kijelző mérettel. A fiam használja, előtte egy 10,1 hüvelykes tabot használt, nincs problémája a mérettel sem a gyorsasággal.
https://fontecone.blog.hu/
-
Chaser
legenda
az gáz, ha visszajön a revolveom megnézem, 10 max 15 sec kikapcsolt módban, broadwell u i5, valami 120-as ssd-vel
nem rossz ez a gép, de nem sokkal drágábban itthon is van ilyesmi, és hát ezek szeretnek meghibásodni
szerk: ha már 2560/70, lehet lesz pár eladóm,garantáltan a legjobb áron ( :
ezeknél viszont egy gond van,és bizony illik megemlíteni
az a nyomi, tn hd panel,amit bizony legvacakabb csájna'ips is körberöhög
másik az üzemidő, ha sok kell min. 6 cellás akku, 9-essel már egész korrekt, de az a tömegen is megérződik, már a 6-osis[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Diablo IV
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AliExpress tapasztalatok
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515-45-R3W2 - Ryzen 5-5600H/16GBDDR4 3200Mhz/RTX 3050 Ti 4GB/512GB NVMe SSD+1TB HDD!!
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD 300Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - RTX 3060 - 2,5 év garancia
- Gigabyte Geforce Rtx 4060 Ti 16gb,2027.03.18ig gari
- Xia Rmi Note 13 PRO DS 5G 256GB, kék
- Endgame Op1 8k egér
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest