Hirdetés

2023. április 1., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#19) JulWCZar válasza Tim82 (#17) üzenetére


JulWCZar
senior tag

Én ezt értem, csak azt mondom, hogy a közösség inkább adta volna fel az IPS-t, ha ez kell hogy maradjon a képarány. Tele van a sírásukkal minden fórum. Szép dolog hogy tartották sokáig, de ez nem vigasztal ha most nem. És az Apple tartja, úgyhogy meg lehet csinálni. A Lenovo meg nagyon nyereséges ahogy hallom, úgyhogy ez sem lenne kifogás. De kétlem hogy megcsinálják.

Az meg hogy a múltban ULV volt, az megint irreleváns. Ott a kész gépük, rakják bele. Az Apple bele tudta rakni. A Samsung is. Sőt, a ThinkPad már eleve Sandy Bridge, úgyhogy nem lehet kifogásuk.

A ThinkLight-ot is csak a pletykákra mondtam. Akkor még semmi nem volt biztos. És tényleg konzervatívok, ezért is vannak úgy beszarva minden frissítéskor hogy vajon melyik tradíciót rúgják fel a kínaiak.

Nincs bajom a ThinkPad-del, mindegyik ami az évek során a kezeim közül megfordult hosszabb-rövidebb ideig arról győzött meg hogy nekem ez kell, de 768 pixelre nincs mentség. Ha nem lenne az Air 1440x900-as kijelzővel, lenyelném a békát. De van. :)

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.