Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is....nem erről van szó.
Moralizálni meg teljesen fölösleges. Ennyi erővel megpaskolhatnád majdnem az összes politikus hátát...mert igen lopnak...és az is a te pénzed. Mellesleg miért pont a tied? Ez olyan mintha 9 millió kis fillértöredékből jött volna össze...Pedig baromira nem.
Ráadásul az autópályákat az én adóforintomból is építik mégis újra pénzt kérnek ha rágurulok...ami elhiheted, hogy elég ritkán történik meg...Én meg mélységesen elítélem azt amikor ennyire ellehetetlenítenek több millió embert és mivel lassan nincs választás más eszközökhöz kell folyamodni..Ilyenkor szerintem elítélkezni már annyira mindegy...
-
-
Milyen állami hitelről van szó?
Én pl a Diákhitel Zrt-vel állok szerződésben...Ja tudom az állam a tulajdonosa. Nem tudom mekkora részesedésben...
Szóval pár kérdésem lenne persze csak pusztán elméleti fejtegetés okán.
1. Ha nem jelentem be, akkor honnan tudják merre keressenek? (Nyilván a határátlépésekből 1-2 országig tudnak követni...
2. Ha kint vagyok külföldön akkor mégis mit tudnak csinálni?
3. Az ottani hatóságok miért tettnének bármit is ha nekem van egy nem fizetett hitelem?
4. Ha minden vagyonom átiratom rokonokra, és bemondom az unalmast akkor mégis mit visznek/árvereznek el tőlem ha még itthon vagyok? Van egy NAV(APEH) ellenőrzés...meg eljárás...oszt kész. Fizetésképtelenség esetén majd jól bedugnak a nemlétező adósok börtönébe vagy mi?Egyszerűen nem látom a jogalapot arra, hogy az állam külföldön zaklasson bárkit is egy hiteltartozás miatt...
Persze a fentebb leírta pusztán elméleti fejtegetés céljából írtam le....
Egyébként nem létszámcsökkentés önmagában a probléma, hanem mint általában: ész nélkül csinálnak mindent...
-
Csak hogy visszataláljak, ha kész a popcorn...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Windows 11
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi