Hirdetés
- leslieke
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
"A bibi az szerintem, hogy egyszerre nem szabadna maximális teherviselést és emellett öngondoskodást is elvárni."
Pontosan ez a baj. A jelenlegi kommunikáció az, hogy gondoskodjon mindenki magáról. Épp csak elfelejtik, hogy az összes létező jogcímen fizetünk (egyszer vagy többször) az államnak közvetve azokért a szolgáltatásokért, amiket most még egyszer sarcolni szeretnének.
Vagy fizetem tovább az adókat, járulékokat, mindent, és akkor kapja mindenki "ingyen" a lehetőséget, vagy akkor legyen teljesen fizetős az oktatás, de akkor ne is vonják le tőlem hónapról hónapra."Az oktatás kapcsán néha előkerül, hogy nyugaton pár évre elmennek dolgozni az emberek, hogy legyen miből fizetniük a tanulmányaikat és az arra az időszakra eső életüket."
Ez ahogy mondod, ebben a sorrendben ma Magyarországon lehetetlen.
-
kokyt
senior tag
"Előtakarékosságról szó sincsen, hiszen a rendszer kialakításából adódóan ami befolyik pénz, az már el is van költve."
Egy másik absztrakcióban azért ez nem teljesen igaz. A nyugdíj rendszer felfogható egy hitelezett előtakarékosságnak is. Én fizetem másnak, aminek fejében más majd fizeti nekem.
Egyébként teljesen egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest