Hirdetés

2020. október 22., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) pelgrim_v1


pelgrim_v1
tag
LOGOUT blog

Fucking finelly.

Bocsánat. Classic óta wowozom és már nagyon rég óta vágytam egy kis blizz like nosztalgia vonatra ^^

(#2) #80123904


#80123904
törölt tag

Mennyire lesz classic a classic?
Emlékeim szerint(haverok tolták csak) annak idején nem voltak olyan úri huncutságok mint pl a küldetéseket segítő dolgok. Mit hol találsz a térképen, stb

Továbbá rengeteget egyszerűsödött a játék kezelő felülete.

(#3) wjbhbdux válasza #80123904 (#2) üzenetére


wjbhbdux
addikt

Olyan lesz mint régen. Csak nem lesz Windows 98 támogatás :DDD

(#4) oriic válasza wjbhbdux (#3) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Majd jön a sírás, hogy nincs XP, vagy Win 7 támogatás. ;] (Utóbbi nyilván lesz, just kiddin)

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#5) Ch0b válasza #80123904 (#2) üzenetére


Ch0b
tag

Kicsit később addonként bejött a quest helper, ami mutatta kis nyíllal hogy merre kell menni.
De az biztos ez inkább rpg meg hardcore játék a mostanihoz képest. MEgy majd a sírás, hogy se dungeon finder, meg ilyenek.

Már alig várom a barrens chat újjá születését: "Guys where's Mankrik's wife??" , majd amikor a 20. is megkérdezi elkezdődik a trollkodás.

(#6) BlackDesert


BlackDesert
tag

Miért kell ennyire ez a classic szerver? és az endgame, vagy ezt is bővíthetni fogják s akkor lesz bfa 20 év múlva? Nem értem..

(#7) pelgrim_v1


pelgrim_v1
tag
LOGOUT blog

Any body sayed [Thunderfurry, the blessed blade of windseeker] "? :D

Régi wowot nem a kiforrotsága miatt játszotta a legtöbb ember. A community volt nagyon jó. Ezt a részét valszeg nem kapjuk vissza de nosztalgia faktor meglesz. Akkor nagyon új volt amúgy amit kínált

(#8) nonsen5e válasza #80123904 (#2) üzenetére


nonsen5e
addikt

-Ugyanaz a textúra és világ mint régen, csak pár modern csilli-villi effekt mint árnyék meg több fű meg cataclysmes víz, illetve jobb widescreen támogatás.
-Battle.net chat integrálva.
-Gameplay 1:1 ugyanaz.

-Addonokról szerintem nem esett még szó, hogy milyen API lesz elérhető és milyen nem.

「今が最高」

(#9) D4v3 válasza BlackDesert (#6) üzenetére


D4v3
őstag

A nosztalgia sokakkal elhiteti, hogy mekkora szükség van erre, mert mekkora jó volt már a vanilla WoW, és tényleg az is volt, de mai szemmel már nagyon gáz szintet képvisel. Erre építve megjelent egy rakás tört szerver, ahol ezt próbálták meg újraéleszteni, de a Blizz meg lecsapott rájuk és úgy van vele, hogy ha már fizetnének ezért az emberek újra, akkor megcsinálja inkább ő maga némi ráncfelvarrással egybekötve.
Nagyon kíváncsi leszek mennyire lesz ez hosszúéletű móka, én egy nagyon gyorsan zuhanó grafikont képzelek el játékosszám tekintetében.

(#10) tatararpad válasza #80123904 (#2) üzenetére


tatararpad
senior tag

Classicot nem tudom, de Burning Crusade alatt már használtam egy addont, azthiszem a MobMap volt az, fehér négyzetekkel jelölte az adott quest tárgyának jellemző előfordulási helyét, ha jól emlékszem. Meg annyira azért tragikus nem volt, szerintem aki még a régi rendszerben felhúzott pár karaktert, már bekötött szemmel is megtalál majd mindent.

Más dolog, hogy a nosztalgia visszahúz majd sok embert, de sajnos messze nem lesz ugyanaz, mint akkor volt. Nagy facebookos bölcsességnek hangozhat, de az idő csak előre megy, a régi játékosok is megváltoztak és a világ is változott, nem hiszem, hogy sokan újra átfogják élni ugyanazt az élményt, amit akkor átéltek. Az újakat meg szerintem nem fogja érdekelni, mert a mai pörgősebb, ingergazdagabb játékstílushoz szokott játékost nem fogja gyönyörrel eltölteni, mikor fél óra spam után jön csak egy tank vagy heal, meg másik fél óra míg az első három wipe után jön egy értelmes tank vagy heal, és lehet kezdeni csinálni valamit. Persze a közösségen sok múlik majd, ha az jó végül is sok baj nem lehet.

(#11) Ch0b válasza D4v3 (#9) üzenetére


Ch0b
tag

Csak rá kell nézni a lekapcsolt vanilla server statisztikára, hogy lássa az ember, hogy kell az embereknek a classic.

Egyértelmű, hogy megjelenéskor sokan rázuhannaka classic-ra majd elkezdenek lemorzsolódni ameddig megmarad az a réteg, aki tényleg játszani akar vele. De az a réteg úgy tűnik, hogy fent tud tartani 2-3 szervert majd.

[ Szerkesztve ]

(#12) Csapoati válasza D4v3 (#9) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Én is hasonlóan látom. Sokan egyszerűen nem emlékeznek a sok szívásra a nosztalgia-szűrő miatt. Na majd most megkapják. ;] Allisként Westfallból menj el instázni Blackfathom Deepsbe... Vagy lefutsz STV-ben egészen Booty Bayig a sokkal magasabb szintű mobok között, áthajózol a Barrensre és oinnan kb 20 perc futással el is jutsz Ashenvale északnyugati széléhez. Vagy: elrepülsz Stormwindbe, onnan metrózol Ironforge-ba, onnan szintén kb 20 percnyi futással Wetlands kikötőjében találod magad, aztán hajó Darkshore-ba, onnan 10 perc futás BFD. Mindezt azok után, hogy nagy nehezen találtál egy partyt az instázáshoz. :)

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#13) D013


D013
aktív tag

A véleményem ennyi: ha buy to play lenne, 30-35 EUR és onnantól végtelen access ehhez a szerverhez akkor megvenném, és sokan mások is a környezetemben. Ez volt a megállapodás, akkor nekifekszünk. De komolyan, előfizetéses? Kösz nem. Fel van újítva, de egy lassan 14 éves játékról beszélünk.

(#14) BlackDesert válasza Csapoati (#12) üzenetére


BlackDesert
tag

Szerintem a tört szerveres változatnak azért volt sikere mert ugye ingyenes volt. Bevallom én is tört szerveren kezdtem és úgy szippantott be a wow s lettem végül előfizető. Viszont, már kezdek ráunni a mmorgpkre annyi félét kipróbáltam már és a bfa sub-om is lemondtam. Szerintem ebben a rohanó és mindent készen kapó világban hamar rá fognak unni az emberek, hogy fél napig 1 questet farmoljanak hogy végre kiessen 10 db fül a mobból. Az endgamet ha eléred mit fogsz csinálni? beszélgetsz swben, vagy silithusban? Úgy érzem gyorsan meg fog csappanni a játékosok száma és nem véletlen van egyre jobban lebutítva a normál wow is.

(#15) hemaka


hemaka
nagyúr

Barrens chat

BlackDesert
Szerinted ez erdekli a Blizzardot? Amig toljak, addig is porog a sub lovetta.

[ Szerkesztve ]

(#16) Prof


Prof
addikt

Ha a kinai elofizetesi model lenne, hogy annyit fietsz amennyit jatszol akkor ok.

De az hogy 90%-ban fizetsz szerver eleresert amikor nem is tudsz jatszani, kosz nem. Nem beszelve arrol hogy egeszsegetlen mennyisegu online jatekidore sarkal a valos naptar alap elofizu. :(

(#17) tmskvcs


tmskvcs
tag

Biztos ránézek, mivel classic óta wowozok, de az, hogy némely class csak buffolni volt jó, hát az nem hiányzik. :N

(#18) Hansomester


Hansomester
tag

Akkor fél évig megint gyalog járunk, mint az állatok :)

"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"

(#19) janeszgol válasza pelgrim_v1 (#7) üzenetére


janeszgol
veterán

Nagyon érdekeset írtál. Nekem a kedvencem az alap WoW, de annak a hangulata szerintem emberfüggő. Ma már elkényelmesedtek a játékosok, sok a segítség, az egyszerűsödés, kicsit gyorsabb is a tempó, egyszóval teljesen más ma a WoW, mint volt 2005-ben, 2006-ban.
Az alap WoW a legjobb szvsz, de az is akkor volt az, amikor és félő, hogy ez így is marad.

(#20) Hunpriest


Hunpriest
aktív tag

Nem tudom van-e az újra kiadásnak értelme. Persze a maga idejében jó volt, de azért már akkoriban is éreztük, hogy mennyire fapados és sok esetben mennyire nem játékos barát.

(#21) [CsuCsu] válasza janeszgol (#19) üzenetére


[CsuCsu]
őstag

Az akkori WoW-ot a zeitgeist, az ujdonsag ereje, es az ekorul kialakulo kozosseg tette naggya. Ezek kozul mar egyik sem letezik.

Teljesen mas vilag volt, a kozosseg pedig tele pozitiv energiaval. A youtube tele machinima-val, a mainstream media foglalkozott a jatekkal es a hadseregnyi meme felbukkanasa. Totalis antitezise a mostani vegletekig toxikus, allandoan panaszkodo es jatekon belul antiszocialis 'kozosseg'-nek.

(#22) woros


woros
őstag

Sosem felejtem el azt az időszakot, amit akkor, a WoW-al átéltem. Már a BETA verzióban is részt vettem és amikor végre megjelent... katarzis, extázis stb. volt az embereken, köztük rajtam is. Olyan élményeket adott ez az MMORPG ami akkor felfoghatalan volt. Hónapok kellettek ahhoz, hogy lvl 60-ra felhúzzam a kis ally paladint és micsoda szívások voltak a mount megszerzéséért is. Mennyi farmolás, questelés számukat sem tudom megmondani. Aztán a 40 fős raidek, molten core, blackwing lair, onyxia... ez a 3 voltak a bűvös szavak.. aki jól fel volt öltözve annak a legnehezebb insta Naxxramas is számításba jött. A community halatmas volt, Ventrilon ment a chat, a healernek gyereket kellett fürdetni, addig 15 perc szünet volt stb. Áhh.. napestig sorolhatnám.
Aztán jöttek a kiegészítők, BC meg a WotLK, én a Lich Kinget még 25 főbe levertem és itt véget is ért wowos pályafutásom.

Azóta eltelt 13 év, ahogy írjátok páran, megváltozott minden, köztük én is. Már nem játszom ilyenekkel és nem is akarok. Ami volt elmúlt és sosem lesz újra olyan. Aki esetleg olvassa a régi classic wow guildből a posztot, innen is üdvözlöm.

Bloodscalp - Alliance - Cavalier - DVA aka. Deadly Viper Assassins Guild a classic wow-ból. :)

[ Szerkesztve ]

(#23) Lei559


Lei559
tag

Sziasztok!

Mint azt már sokan tudjátok ez év nyarán visszatér az életünkbe a Wolrd Of Warcraft Classic világa! Ezért lassan mindenkinek fel kell tennie néhány nehéz kérdést magának!

"Jó lenne e , egy felkészült , segítőkész csapattal nekivágni a kalandozásoknak és szert tenni új barátokra?"

"Bátor vagyok és nem riadok vissza a PVP szerverek "rémségeitől" ezért a társaimmal vállvetve fogok harcolni a horda hadigépezete ellen?"

"Szeretném újra átélni a 40fős raidek hangulatát , lehetőleg tapasztalt vezetőkkel ahol a Gnomeokat is megbecsülik?"

Amennyiben mind a három kérdése igennel felelnél , akkor már csak annyi a dolgod , hogy csatlakozol hozzánk az alábbi linken: https://www.facebook.com/groups/1803946783049342/

Várunk minden veteránt és "újoncot" , akik most fognak megismerkedni a játék hőskorával! Készüljünk fel együtt a ránk váró megpróbáltatásokra és kovácsolódjunk közösséggé a megjelenés napjáig! 🙂

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.