Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
üzenetére
Meg fog kínlódni mindenki. Az M1 EVO-val is az a baj, hogy a prototípust discordon már nyáron mutogatták. Nem tudom most mit fognak kezdeni ezzel, nem követem őket idő hiányában, dde szerintem elsiették ők is. Bár ezekben a méretekben amúgy is kilátástalan lenne, már a 3090 is az volt, Sayed is nyomott végül egy hátraarcot a T1+3090+5950X kombóra. Szerintem ugyanez lenne a 4090-el bármelyikben. Próbálkozni lehet persze, meg bontva, levegővel, füldugóval, csakazértis biztos összehozható...
-
Moby
veterán
A 4090 miatt most szavaztatják, hogy mi legyen vele: a nagyok nem férnek be. Át tudnák tervezni, hogy beleférjenek, de 3 hónappal csúszna a megjelenés. Most szavaztatják, hogy mi legyen...(én is szavaztam, szerintem azon a 3 hónapon már nem múlik semmi, bár venni nem fogok, de más szempontból is jobb lenne az áttervezett változat).
Jonsbo: én most egy i100 PRO TG-ben lakok, ez egy hiánypótló termék, alig van a piacon ilyen cross-size ház, de ezzel a VR3-al szerintem felesleges volt beállniuk a sorba, főleg úgy, hogy jó darabig megdönthetetlen lesz az ssupd hegemóniája. Nehéz jobbat kitalálni, na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi