Hirdetés

2022. szeptember 30., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) gulupeti


gulupeti
senior tag

Vicc kategóriák lesznek ezek a streamek is lassan, pont a lényegét ölik meg a reklámokkal, meg a hetente rakunk fel egy részt dologgal. Ez is csak azért van így, hogy ne mondd le, időszakosan se, mert meg akarod nézni a sorozatodat.
Oké lehet majd csomagot választani, de néhány éve még nagyon nem erről szólt ez az egész, túlságosan felhígult a piac, foggal körömmel küzdöttek és ágáltak mondjuk a Netflix ellen, most meg már mindenki is streamet indít. Lehet csak én vagyok így ezzel, de számomra kezdi elveszteni ez az egész a varázsát.

(#2) L3zl13


L3zl13
nagyúr

Lol, aztán meg majd meglepődnek, ha az előfizetői számok nem a várakozásoknak megfelelően emelkednek az áremelés/reklámosítás után.

Aki hülye, haljon meg!

(#3) Noukoum válasza gulupeti (#1) üzenetére


Noukoum
veterán

Nem igazán van továbbra sem alternatíva a streamingre.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#4) (ex)Cat válasza gulupeti (#1) üzenetére


(ex)Cat
aktív tag

He belegondolsz, teljesen normális a tendencia üzletileg. Volt a "beetetés" időszak, amikor relatív olcsón, reklámmentes tartalmát kaptál. Most, miután mindenki rákapott már erre vagy arra a szolgáltatóra, lelassult a fejlődési lehetőség, és bevetik a külön reklámos és mentes csomagok lehetőségét. Ez egy tök logikus út szerintem.

És ezzel nem azt mondom, hogy egyetértek, még kevésbé hogy örülök ennek, de ez üzletileg akkor is logikus. Ettől nem lesz kevesebb előfizető, vagy legalábbis nem marginálisan kevesebb. Aki eddig hozzászokott az ezután is elő fog fizetni. Maximum szelektál, ill. ugye eldönti hogy elfogadja a reklámokat, vagy többet fizet. Ennél még ugye az is kérdés, hogy milyen elhelyezésben lesznek, milyen hosszú blokkok, de ez majd kiderül.

Mindenesetre aki egyszer beleszokott ebbe, nehezen áll át másra. Oké, lehet torrentezgetni, de ez azért nem mindenki számára alternatíva, úgyhogy szerintem az előfizetői számok lényeges mértékben ettől nem fognak csökkenni, sőt ha lesznek olcsóbb csomagok is akár, akkor még nőhetnek is. De ezt majd a jövő megmutatja.

Egyébként meg a heti részek nem újdonság ugye, hiszen igazából a Netflix hozta be azt, hogy az egész évad egyben kerül fel a platformra és náluk se mindennel volt így régebben se. Nekem ezzel nagy bajom nincs.

(#5) Jakesz válasza Noukoum (#3) üzenetére


Jakesz
őstag

Hogyne lenne, csak azt nem hangoztatjuk itt. De attól még alternatíva, méghozzá ingyenesen és reklámmentesen. Még csak kényelem szempontjából sem sokkal hátrányosabb. Egy közepes sebességű nettel is percek alatt lejön bármilyen anyag, aminek a lejátszását át is lehet küldeni tévére, és ennyi. És ebben a formában szinte mindenhez hozzáfér az ember. Streamszolgaltatas esetén meg fizess elő Netflixre, HBO-ra, Disney plusra, stb, ha nem akarsz korlátok között maradni, de minden tartalomhoz még így sem lehet hozzáférni, közel sem, főleg a régebbi sorozatokat és a mozifilmeket illetően. Miközben ezek a szolgáltatások havi szinten együtt 10-15 ezerbe kerülnek. És ahogy látszik, egyre inkább pofátlanodnak el.

(#6) dolon75 válasza (ex)Cat (#4) üzenetére


dolon75
tag

azt is megszoktuk, hogy nincs reklám.
eltelt egy év, megnezett som filmet a vevő, már nem annyira érdekli, lehet ez egy utolsó csepp, hogy miért mondja le.
8usd helyett 11usd, ez 37.5%os emeleles.

kíváncsi leszek a hatására.

(#7) Noukoum válasza Jakesz (#5) üzenetére


Noukoum
veterán

Illegális letöltésre gondolsz, amit jobb helyeken tiltanak? Ez lenne az alternatíva?

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#8) Balika911


Balika911
félisten

Mikiegér bekeményít. :DDD

(#9) Jakesz válasza Noukoum (#7) üzenetére


Jakesz
őstag

Igen, arra. Papíron elvileg mindenhol illegális és tiltják, gyakorlatilag a mezei felhasználók annyit töltenek le, amennyit akarnak. És mivel megtehetik, ezért alternatíva.

(#10) wouhn válasza Noukoum (#7) üzenetére


wouhn
csendes tag

Attól, hogy illegális még lehet róla beszélni, vitatkozni érvekkel és ellenérvekkel.

(#11) Noukoum válasza Jakesz (#9) üzenetére


Noukoum
veterán

Akkor sok sikert ahhoz hogy tartalmat készítsenek azért hogy mindenki ingyen megnézze. Ja tudom már erre mi a válasz, nem kell több tartalom elég ami eddig volt :DD .

Most abba inkább bele se menjünk mennyire nem egy kategória a kettő komfortban.

wouhn: igen tényleg? Hát akkor a legolcsóbb bolt is drága, hiszen el is lehet lopni a terméket. Sz@r a legolcsóbb bolt. A lopás a legjobb alternatíva.

[ Szerkesztve ]

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#12) strandkorlát válasza Noukoum (#11) üzenetére


strandkorlát
csendes újonc

[ Szerkesztve ]

(#13) (ex)Cat válasza wouhn (#10) üzenetére


(ex)Cat
aktív tag

Én a streaming eljövetele előtt, szintén így szereztem be a szükséges tartalmakat, ebben ugye az is erősen szerepet, hogy nem igazán volt más alternatíva itthon. Aztán a Netflix előfizetéssel már erősen csökkent a letöltött film/sorozat mennyisége, mellé még beugrott az Amazon Prime és most legutóbb a Disney+ és így ezek mellett még csak időm sincs nagyon arra, hogy azt megnézzem, ami előttem van.

Persze tény, hogy mindig van és lesz olyan, ami épp másik szolgáltatónál elérhető és hát mindre nincs pénz előfizetni (legalábbis nekem), így marad az, hogy időről-időre az egyiket elengedem, a másikat meg előfizetem. Persze ennek ugye megvan az a hátránya, hogy így bukó az új előfizetői kedvezmény. (bár erre azért családon belül lehet megoldást találni egyelőre)

Én továbbra is azt gondolom, hogy komoly elvándorlás nem lesz innen az áremelések kapcsán sem. Egyrészt mert mindennek emelkedik az ára, tehát ezen azért nem ütközik meg senki, másrészt meg minden egyéb megoldással - ideértve a letöltést is - nagy előnye a streamingnek a platformfüggetlenség és a kényelem. Gyakorlatilag itt abbahagyod, elutazol és a mobilon tovább nézed, vagy akárhol, akármikor. - Persze azt is aláírom, hogy a legtöbben azért nem ezért fizetnek elő, de ez is egy olyan dolog, amit máshol nem kapsz meg.

(#14) Balika911 válasza (ex)Cat (#13) üzenetére


Balika911
félisten

Ezt a mobilos dolgot egyébként a Plex is tök jól tudja. Más médiaszerver is biztos, de én csak Plexet használtam.

[ Szerkesztve ]

(#15) strogov válasza Jakesz (#9) üzenetére


strogov
senior tag

Németeknél nagyon komolyan megütheted a bokád érte. Itthon viszont mindig szürke zóna volt. Most is az. Viszont ezért én nem is hiszem, hogy komoly áremelés lesz itthon. Netflix kivételével ráadásul éves előfizetések is vannak, úgyhogy nem is egyből jön szembe ha emelnek. Mindegyik streaming ország specifikus tarifát alkalmaz.
Nekem is van acc-om sok helyre, de gyerek miatt eszembe nem jutna "visszaállni" streaming-ről. Amikor 450 HUF egy gombóc fagyi akkor a disney+ előfizetés nem drága :(

(#16) J.C.G.


J.C.G.
aktív tag

Nekem idén lett elegem a sok streaming szolgáltatóból.
Rengeteg a hogy is mondjam milyen tartalom, számomra nem kívánatos. És nem vagyok hajlandó minden műsornak utána nézni, hogy vannak e benne pl. fehérek az első 15 percben holott western film. De akkor már miért nem indiánok játszák a főszerepeket feketék helyett? Én ezért nem vagyok hajlandó fizetni szolgáltatónkként külön, külön mindenkinek. Jelenleg még használom az hbomaxot aztán ennyi. Most pedig megnézek egy filmet ingyen és reklámoktól mentesen tiltakozva a sok ... ellen!

(#17) nevemfel


nevemfel
aktív tag

A reklámmentes csomagot átnevezhetnék Disney++ - ra.

A létező szocializmus idején az a mondás járta, hogy az értelmiség előtt két út áll: Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

(#18) (ex)Cat válasza Balika911 (#14) üzenetére


(ex)Cat
aktív tag

Tisztában vagyok vele, de ehhez itthon kell menjen vmi HW, amin a film/sorozat ott van. Nem megoldhatatlan ezt én nem is vitatom egy percig sem, csak nem az a jellemző azért, hogy ért ehhez a user. De még ha ért is hozzá, akkor is egyszerűbb szerintem a dedikált HBO/Prime, stb app használata. Viszont tény, hogy minden megoldható másként is.

(#19) podtibi


podtibi
aktív tag

Ügyesügyes! Először vezessük be lassan vagy mi, aztán amint rákaptak a reklámmentességre, jön az ár emelés. Végülis még a hülye is látja hogy még több bevételt akarnak a zsebünkből, annál is többet.

[ Szerkesztve ]

Aláírás: Ezt inkább rád bízom.

(#20) podtibi válasza podtibi (#19) üzenetére


podtibi
aktív tag

+

Ez szerintem hasonló mint a kripto, csak most belőletek bányásszák ki. Ez viszont nem fog örökké tartani annyi biztos, mert magán azt interneten mindent könnyebb elérni. De a szolgáltató nem internet. Viszont a mozikkal kezdhetnének már valamit, mert hadd ne mondjam mennyire járok oda. Annyira kevés a "tartalom" számomra.

Aláírás: Ezt inkább rád bízom.

(#21) k-adi


k-adi
veterán

Minden áremelés undorító de néha üzleti szempontból logikus. Viszont a reklámmentesség a streaming nagy előnye, ha azzal elkezdenek szórakozni, az nagy feketepont nálam, most még van reklámmentes csomag, még...

(#22) tomazin válasza Noukoum (#11) üzenetére


tomazin
veterán

Akkor forditsuk meg:
Kaptal egy vallalhato aru alternativat. Most beprobalkoznak,h meddig lehet elmenni a szolgaltatas csokkentesevel es az ar emelesevel. Minel tobben elfogadjak ezt, annal inkabb jon majd a kovetkezo bor, amit lehuznak. Ha tomegesen mondta volna le mindenki a netflixet a reklamositas utan akkor lehet nem merte volna meglepni mas. Meg kellene erteni felnottkent,h a penztarcaddal szavazol.

[ Szerkesztve ]

(#23) Noukoum válasza tomazin (#22) üzenetére


Noukoum
veterán

Mit akarsz megfordítani?

1. A piac kereslet kínálat, annyiért adják a szolgáltatást amennyiért akarják. Azért van a piac, hogy ha soknak találod előfizetsz másra. Úgy próbáljátok beállítani ezt a beetetés dolgot mintha valami bűn volna. És igen annyit fognak elkérni a szolgáltatásért amennyit tudnak. Ők is pénzért dolgoznak.
2. Netflixen még mindig nincsen reklám és az hbo maxon már azelőtt régen reklám volt hogy ez az egész hiszti kialakult volna. Tehát rohadtul nincs köze ahhoz amit írtál.
3. Meg kellene érteni felnőttként hogy minden mindennel összefügg. Ha senki sem fizetne a tartalomért akkor nem lenne tartalom amit illegálisan fogyaszthatnál. Kb. 3 évesnek kell lenni ahhoz hogy megértse valaki hogy ha te pofont adsz akkor pofont is fogsz kapni. De erre a magyarok többségének egy élet nem elég.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#24) Linkin1994 válasza strogov (#15) üzenetére


Linkin1994
senior tag

Mindjárt megsajnálom a németeket :DDD .Másik oldalról a jelenlegi drágulás miatt egyre több embernél fel fog merülni,hogy lemondja főleg ha még emelgetnek is. Egy dolgot nem vesznek figyelembe Európát egynek veszik. német,holland,angol mentalitásból indulnak ki.A másik oldalon ott van a magyar,román,szerb,bolgár stb. akik szemrebbenés nélkül le torrentezik bármit. :DDD

PC:I54460+1060+16gb ram

(#25) Balika911 válasza Linkin1994 (#24) üzenetére


Balika911
félisten

Ez a mentalitás máshol is éppúgy megvan, csak torrent helyett (mert azért elkapják és agyonbüntetik őket) az account sharing megy nagyüzemben.

A lemondás ettől függetlenül esélyes, főleg ha több szolgáltatásra fizet/ett elő valaki. Most volt cikk, hogy a középső ujj is egy érvényes opció, más szórakozási lehetőségek is vannak.

[ Szerkesztve ]

(#26) Noukoum válasza Linkin1994 (#24) üzenetére


Noukoum
veterán

az a réteg most is torrentezik

[ Szerkesztve ]

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#28) strogov válasza Linkin1994 (#24) üzenetére


strogov
senior tag

Nem kezelik egyben európát. Van európa a cégeknek ami nyugat-európát jelenti, de nekik innen származik a bevétel nagyrésze ezért ez EURÓPA. A maradék meg kelet-európa.
Ezért itt kb. fele-harmada a normális árnak az előfizetés. Amcsiknál a csak prime video 9 USD, nálunk 900 HUF. Nem ugyanaz az árszint. 2 gombóc fagyi tényleg drága?

(#29) Linkin1994 válasza strogov (#28) üzenetére


Linkin1994
senior tag

netflix disney stb nem 900ft. ha az összes streaminget összeadja az ember lazán kijön 10k+-ra is ha úgy.Igen ez sok.

PC:I54460+1060+16gb ram

(#30) Jakesz válasza Linkin1994 (#29) üzenetére


Jakesz
őstag

Így van. És akkor még mindig számos tartalomhoz nem fér hozzá az ember, amihez kénytelen a torrenthez nyúlni. Ezért nem is tartom megérősnek ezt a streaming platformot ebben a formában, az meg hogy ilyen ütemben pofátlanodnak el, csak még inkább megerősíti bennem az érzést.

(#31) Noukoum válasza Linkin1994 (#29) üzenetére


Noukoum
veterán

Ahhoz képest sok hogy ellopd. Mert ugye az “ingyen” van.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#32) tonyrulez válasza Noukoum (#7) üzenetére


tonyrulez
őstag

Jobb helyeken tiltják, szerencsére egy jóféle VPN olcsóbb a streaming szolgáltatónál ;]

"Akkor sok sikert ahhoz hogy tartalmat készítsenek azért hogy mindenki ingyen megnézze."
Nem fog mindenki áttérni torrentre. Ahogy Hollywood sem ment tönkre eddig a torrent miatt, úgy a streaming sem fog.

[ Szerkesztve ]

4 8 15 16 23 42

(#33) Noukoum válasza tonyrulez (#32) üzenetére


Noukoum
veterán

De ők azt reklámozzák hogy a “torrent” a jobb, hülyeség a streaming. :D

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#34) podtibi válasza Noukoum (#33) üzenetére


podtibi
aktív tag

A streaming valóban hülyeség. Gondolod egy online szolgáltató folyamatosan minden filmet és sorozatot biztosítani tud örökre? Időre vannak bérelve a filmek és a sorozatok, kivéve ami a szolgáltató jogostulajdonában van. A legrosszabb hogy egyes filmeket még interneten sem találsz meg könnyen. Olyan alkotások/művek vesznek el az interneten, amik nézést érdemelnének és ez sajnos nem csak filmekre/sorozatokra vonatkozik. Ezekután nem csoda hogy egy szolgáltató sem tudja örökké biztosítani az élményt, mert örökké nem fog a kedvedért többet költeni. A torrent sokkal jobb, de csak mert olyasmit is megtalálsz rajta amit máshol nem. Ha időben leszeded a kívánt tartalmat, akkor szerencséd van, de torrenten sem marad fent minden örökké. Ha nincs seed-elés akkor bukta az egész. De sokkal rosszabb hogy egyik napról a másikra eltűnik mindaz amit kerestél és sehol nem találod már. Én vagyok így játékkal, de még filmmel is, hiába kerestem bármennyire is. Szolgáltatóknál pedig nem fogod megtalálni azt a filmet. :U

És természetesen az sem mindegy milyen álamban/országban vagy, ugyanis a tartalom azáltal is más, ha nem is teljesen.

[ Szerkesztve ]

Aláírás: Ezt inkább rád bízom.

(#35) J.C.G. válasza Linkin1994 (#29) üzenetére


J.C.G.
aktív tag

Aztán még számoljuk hozzá, hogy fizeted a vezetékes és a mobil netet is.
Zene + film + film + film + net + net + telefon +tv. Ez így tényleg egy szotyi ára. ;]

(#36) arnyekxxx válasza Noukoum (#33) üzenetére


arnyekxxx
addikt

Ha egyszer tényleg jobb?

(#37) 1dude válasza gulupeti (#1) üzenetére


1dude
aktív tag

Nem a streaminggel van a probléma, hanem a fizetési konstrukcióval. Az meg olyan, hogy nekik jó, neked meg nem.

[ Szerkesztve ]

Manapság a marhákat nem fűvel, hanem színes grafikonokkal etetik.

(#38) M@cika


M@cika
őstag

Tudom, hogy semmibe veszik az előfizetőt... Mi a retkes *-t nem lehet azon megérteni, hogy takarodjanak melegebb éghajlatra a reklámjaikkal?

Nasit a kis fehér medvének!

(#39) totron válasza (ex)Cat (#4) üzenetére


totron
őstag

Aki eddig hozzászokott az ezután is elő fog fizetni.
Ez a szomorú, hogy ennyire kényelmesre nevelte a fogyasztóiság a kis barikáit. Nem azt mondom, hogy mindenkinek legyen humora a napja végén pluszmunkával, mint keresgetéssel a filmet, sorozatot kikutatni, nekem sincs mindig fáradtan, de néminemű tudatosság/önmagunk felé támasztott igényesség jegyében némi előszűrés nem árt. A többségi Netflix fogyasztó márpedig nem épp bányamunkát végez, így energiája épp maradna arra, hogy ne csak az elébe tolt szemetet nyelje kritikátlanul.

(#5) Jakesz, kétsgékívül igazad van abban, hogy több streamszolgáltató tartalmait fogja, foghatja össze egy torrent, de ez kizárólag a kínálataik legpopulárisabb elemeire vonatkozi, tehát ez a jéghegy csúcsa. Aki egyébként is csak ezeket nézné meg, annak kerek a történet, de aki nem, az ugyanúgy elő kell, hogy fizessen, mert a torrent készítői nem látnak fantáziát a rétegtartalmakban, ritka kivétellel. Úgyhogy ezzel ez van, igaz is az állítás, hogy megoldja a torrent ezt a problematikát, meg nem is.

A letöltés meg szinte már csak magyarhonban megy és mentes pluszrizikótól és pluszköltségtől (VPN), tehát a mindenhol nagyon nem áll meg. Nem zárom ki egyfajta kartell-jegyként azt sem, hogy az ide vágó szigorítás eleve és tervezetten a streamingpiacnak ágyazott meg. Linkelhetne valaki egy aktuális európai-, illetve világkörképet e tekintetben.

(#11) Noukoum, jó, hogy képviseled a morált, mint olyat. Nálam ez azon a ponton válik füstté, mikor filmenként gondol elkérni a Telekom videotárja 800Ft-ot és hasonlók, lehetne iterálva sorolni a pofátlanabbnál pofátlanabb ajánlatokat. Nem frankó továbbá az sem, hogy - és az HBO-nál itt volt, itt van erre az élő példa! - hogy ha streamelsz, a szolgáltató tenyeréből eszel, nem csak tartalomban, hanem időben is. Ha neked ez így jó... hogy mindig a megmondott slágert fogyaszthatod csak, akkor lelked rajta/légy boldog A Lehetőséggel.

(#44) totron válasza (ex)Cat (#4) üzenetére


totron
őstag

A megnyúlt pingek szépségei, elnézést.

[ Szerkesztve ]

(#46) totron válasza strogov (#15) üzenetére


totron
őstag

Netflix kivételével ráadásul éves előfizetések is vannak, úgyhogy nem is egyből jön szembe ha emelnek.

Az éves díjat egyben kell kicsengetni, előre? Gondolom. Mindenki meg tudja/akarja ezt tenni szerinted? A másik meg, hogy valahogy nekem megszűnt a bizodalmam az ígéretekben, ahhoz túl hektikus/bizonytalan a piac, túl sok a változás, hogy garantálva érezzek bármit is, legyen az bármilyen logóval vagy marketingdumával alátámasztottnak gondolt.

(#13) (ex)Cat, Egyrészt mert mindennek emelkedik az ára
A fizuk meg korlátlanok.

Persze ennek ugye megvan az a hátránya, hogy így bukó az új előfizetői kedvezmény. (bár erre azért családon belül lehet megoldást találni egyelőre)
Tehát jóval inkább a keresztbe-hozzáférésről, beszélsz oda-vissza, haverok között, családon belül. Akinek nincs ilyen hajlandóságú környezete, annak teljesen másképp fest az árazás-tartalom-ár/érték arány-szolgáltatás típusa tengely, mint annak, aki párhuzamosan és tartósan több helyre nyer betekintést, ezt ne hallgassuk el. Mert így nyilván egyszerű és kedvező és ebből kényelmes állapotból kikiabálni a tutit.

(#23) Noukoum, a moziipar most tart ott, mint nagyon sokáig a zeneipar: ott is a megvásárolt hanghordozónak ~90%-a a kiadónak/terjesztőhálózatnak ment, hiába gondoltad az előadót támogatni. S pont ezen a ponton vannak eltévedve, de mindig ugyanúgy a morált hangoztatók, hogy a júzerben a hiba, nem pedig a rendszerben. Vitatnám.

(#27) tanáddki, nagyon jót mondasz. Többek között ezért halálom minden ilyen, alapból is, de hogy még a reklámért is fizessenek - és fizetnek is....! Áááá. Ellentmondani nem lehet, mert jól van az úgy, a többség belesimul a rendszerbe, háthiszen eleve úgy van az kidolgozva, "működik".

[ Szerkesztve ]

(#47) ddekany


ddekany
veterán

Ezt imádom, hogy a legjobb zsarolás jó ideje, hogy ha nem fizetsz, reklámot kell nézned. Ha reklámot nézni büntetés, akkor vajon mennyire hatékony dolog a reklám? Feltéve, hogy a reklám célja nem azt, hogy az adott terméket/szolgáltatás utáld, és már csak azért se vegyél olyat...

[ Szerkesztve ]

(#48) ddekany


ddekany
veterán

Amúgy az is meglep, hogy ezekért a 99%-ban szemétbe való filmekért/sorozatokért, ennyi komplikációnak hajlandók kitenni magukat az emberek. Előfizetés... ilyen-olyan kedvezmény, de csak ha X. Ja, ez csak másik előfizetésen van. stb. Nóóórmális? OK, gondolom megéri az ideológiai oktatásért amiket kapnak ezekkel a művekkel együtt... mert hát ki ne szeretne jobb emberré válni. ;] De szóval, mi lenne, ha csak simán fizetne az ember azért a pár filmért vagy sorozatért ami épp érdekli (aztán max. megbánja...), aztán békén hagynánk egymást a p*csába? Tudjátok, mint ahogy bármi más terméket megvesz az ember, mint olyan elvontakat is, mint egy játék. Világ vége lenne gondolom...

[ Szerkesztve ]

(#49) (ex)Cat válasza totron (#46) üzenetére


(ex)Cat
aktív tag

Nem korlátlanok a fizetések értelemszerűen, épp csak nem kell azon fennakadni, hogy mint minden másnak, ennek is emelkedik majd az ára. Mondj 1 dolgot légyszi, aminek nem változott az ára, az utóbbi időben.

Nem erről beszéltem, hanem arról, hogy HA az új előfizetői kedvezményt akarja kihasználni az ember, akkor családon belül - ami ugye ha egy háztartás, nem tiltott és még csak nem is szürke zóna - van rá lehetőség. Egyéb esetben még mindig ott a lehetőség, hogy váltogatva hol erre, hol arra fizetsz elő.

(#50) Rayyy


Rayyy
senior tag

Mosmondtam le a Netflikszet, utána meg a Diznipluszt. Gásszámlára gyűjtök.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.