Hirdetés

2020. január 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ROBOTER


ROBOTER
(addikt)

"és már megközelíti a hagyományos üveget (92-93%)"

Na ezt egy picit tisztázzuk... ez a levegő-üveg, üveg-levegő átmenet vesztesége (itt éppen áteresztése). Egy tükröződésmentesítő bevonattal ez 99,5% felett van. Ahhoz, hogy magában az anyagban keletkezzen észlelhető veszteség, komoly vastagságra van szükség, a vastagság megadása nélkül nem is értelmezhető az adat (ezért is nem adtak meg, milyen vastagságú üveghez viszonyítják).

A fenti eszköznél viszont a veszteség részben vagy egészben a belsejében keletkezik, jelentős része nem tükröződés, hanem elnyelődés.

(#2) bot1978 válasza ROBOTER (#1) üzenetére


bot1978
(aktív tag)

ott a pont.

Egyébként én nem értem mire jó ez a technokrata "szélvédőműszerfal" vízió? A kötelező biztosítás összegét kilőné az űrbe és most nem tökmindegy, hogy hol nézed meg a sebességed?
Navigáláshoz meg sokkal ésszerűbb ötlet volt az okos szemüveg, ami a szemed elé teszi attól függetlenül éppen merre fordítod a fejed, mint egy sokáig használatos szélvédőbe integrálni bármi olyat, ami pár év után elavul

A digitális kripto a semminek az a formája, amit még ki is lehet számolni, ezért Te kiszámolod a semmit, mert mások azért fizetnek, hogy eltüntethessék a valamit.

(#3) apatyas válasza bot1978 (#2) üzenetére


apatyas
(Korrektor)
LOGOUT blog

És úgyis az önvezető autók felé tartunk. Nem vezetni fogunk a szélvédőn keresztül, hanem filmet nézni vagy mittomén. Vagy a kocsigyártó reklámjait kell majd bambulnunk, blöeee.

pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)

(#4) keembo


keembo
(tag)

a megjeleníthető színek száma 4069

Gondolom 4096 akar lenni, 12 bit.

[ Szerkesztve ]

(#5) macilaci78 válasza bot1978 (#2) üzenetére


macilaci78
(Korrektor)

Ezen az úton már régen elindultunk, amikor egy alapfunkcióiban kifogástalanul működő autót az elavuló okos és kényelmi funkciók miatt dobunk el.

Egyszobás garzon Szegeden a Cserzy M. utcában eladó, akár garázzsal is a parkolóövezet határán. https://ingatlan.com/29949866

(#6) McSico


McSico
(aktív tag)

Minek eröltetni az LCD-t itt is? Ott az átlátszó OLED panel, köröket ver erre...

"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"

(#7) Duree


Duree
(veterán)

A Japan Display mostanában egyre több újdonsággal jelentkezik. Vajon melyik lesz ebből piac képes termék?

Notebook javítás alaplap szinten, csatlakozók , chipset , smd csere. Kijelző és káva javítás, csere

(#8) bot1978 válasza macilaci78 (#5) üzenetére


bot1978
(aktív tag)

No, azért futja az még a köreit a másodlagos piacon. Itthon pont azzal van gond, ha megnézed a számokat, hogy az alapfunkcióiban is hibás autót sem dobjuk el. Pedig pályán való biztonságos közlekedésre már teljesen alkalmatlan. Itt az utakon lévő autók nagy részét már bontani kéne. Az enyémmel az élen.

A digitális kripto a semminek az a formája, amit még ki is lehet számolni, ezért Te kiszámolod a semmit, mert mások azért fizetnek, hogy eltüntethessék a valamit.

(#9) SzaboZE válasza bot1978 (#2) üzenetére


SzaboZE
(addikt)

A műszerfal kijelző mikor fog elavulni? Tán egy 30 éves műszerfal nem ugyanannyira használható, mint egy mai? Mutatja a sebességet és a fordulatszámot. A többi csak programozás kérdése, firmware update-el folyamatosan napi szinten tartható.

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#10) arelim válasza SzaboZE (#9) üzenetére


arelim
(tag)

paranoid, zárt forrású autógyártók, semmi közös, szabványos az obd és a can busz óta. mindig az egyénieskedés, a spanyolviasz feltalálása, a saját ip védelme.

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻

(#11) SzaboZE válasza arelim (#10) üzenetére


SzaboZE
(addikt)

Olyannyira nem közös, hogy pl több autómárka is ugyanazt a Fehérváron készülő műszerfal kijelzést használja ;)

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.